Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Už jsem se s něčím takovým setkala u jednoho svého známého, taky pákrát „slyšel hlasy“, pak měl dokonce jakýsi záchvat, kdy přestal komunikovat s okolím, hospitalizovali ho na psychiatrii, ale „uhrál to s nimi“, že je ok. Bohužel není, příbuzní měli také domněnky o schizofrenii, stav se jen zhoršuje, bohužel se odmítl léčit a teď už jeho osud neznám, ale měla jsem o něj strach…ihned bych vyhledala psychiatrickou pomoc ![]()
No toto opravdu vypadá na schizofrenii
raděj si zajdi k psychiatrovi, tam ti pomůžou ![]()
@maminka189 píše:
Já teď zase čím dál tím častěji přemýšlím o sebevraždě![]()
![]()
proč proboha, co se ti stalo tak hrozného? ![]()
@střepina Asi jo
@katkak9 Za poslední rok se mi všechno s.re.Umřela mi babička, táta a na konec i děda. Do toho se zjistilo, že je moje dcerka nemocná a nebude mít zrovna lehký život
.Opustil mě přítel, protože se prý nechce koukat na to, jak malá umírá
.Do toho všeho jsem strašně moc přibrala a jsem hrozně ošklivá. Dokonce se už po mě lidí dívají, smějou se a minule mi nějaký chlap řekl, že se mě až lekl
![]()
@maminka189 to co píšeš není lehký, sešlo se ti hodně špatných věcí najednou, tvojí holčičky je mi líto, přítel to nevzládl a smrt v rodině je zlá, ale patří k životu, radši vyhledej odborníka, když je nemocná duše, projeví se to i fyzicky, až se dáš trochu do pořádku, tak se to zase změní
vyhledala bych psychologa, aby jsi na to nebyla sama nebo máš nějakou kamarádku?
Nesbírej odvahu a jednej. Taky by se mohlo stát, že než se odvážíš někam jít, propukne to najednou a může to mít fatální důsledky. Vím o čem mluvím a pokud máš děti neváhej, budou tě ještě dlouhou dobu potřebovat zdravou a v pohodě.
Držím pěsti a neboj, někteří psychiatři se ani nijak zvlášť nevyptávají na kostlivce z minulosti ![]()
@maminka189 je toho na tebe ted dost, je to těžký, ale snaž se být silná pro svoji dceru, radši vyhledej psychologa, nemusíš být na to ted sama
![]()
@střepina Když já se hrozně nerada někomu svěřuji (už se mi to dost vymstilo).Byla jsem párkrát u psychologa, ale když jsem odcházela, cítila jsem se ještě hůře. Přijde mi divné aby mě někdo poslouchal jen proto, že je za to placený a tvářil se u toho znuděně
@Katchus Upřímně si myslím, že už to dlouho trvat nebude a myslím si, že to bude tak lepší-než se tady trápit a nutit ostatní aby se koukali na můj hnusnej otrávenej ksicht… ![]()
Myslím si, že jsem špatná máma, byla jsem špatná přítelkyně a možná i špatnej člověk co nikdy nic v životě nedokázal
![]()
Zakladatelka i maminka189 by měly urychleně vyhledat psychiatra (je to opravdu nezbytné). Nemusíte se obávat, že by se Vás nějak hodně vyptával, To dělají spíš psychologové. Psychiatři léčí a zbytečně nekecají.
A souhlasím u zakladatelky, aby zkusila i jiného neurologa.
@maminka189 Urcite te to napadlo, ale i tak se zeptam: co Kristynka? Ja vim, ze tohle je tisickrat vysloveny klise o detech a rodicich uvazujiich o odchodu, ale co tva dcera?