Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@ne-silenamatka Taky sem se tím dost trápila…Ale ona je malinká a ani si mě nebude pamatovat
.Možná by se o ní někdo dokázal postarat lépe než já…měl by dostatek finančních prostředků na její potřeby…
U psychiatrů jsou hrozně dlouhé čekací doby a něž by třeba zabrali léky ![]()
@maminka189 píše:
@střepina Asi jo@katkak9 Za poslední rok se mi všechno s.re.Umřela mi babička, táta a na konec i děda. Do toho se zjistilo, že je moje dcerka nemocná a nebude mít zrovna lehký život.Opustil mě přítel, protože se prý nechce koukat na to, jak malá umírá
![]()
.Do toho všeho jsem strašně moc přibrala a jsem hrozně ošklivá. Dokonce se už po mě lidí dívají, smějou se a minule mi nějaký chlap řekl, že se mě až lekl
![]()
![]()
neblázni!!!…věřím, že je toho na tebe moc, ale věř že zase bude líp
můžeš mi kdykoliv napsat když budeš chtít si popovídat
teda to co udělal přítel je hnusný…je to slaboch, ale TY NEJSI
nevím, co je tvé dcerce jak moc je nemocná, ale podle toho co píšeš tě určitě potřebuje…živou a usměvavou
pro mě není hezký člověk ten co má krásnou postavu a ksichtík…ale krása člověka je úplně někde jinde na nějakého potroublého chlapa se vyprdni ![]()
@maminka189 píše:
@ne-silenamatka Taky sem se tím dost trápila…Ale ona je malinká a ani si mě nebude pamatovat.Možná by se o ní někdo dokázal postarat lépe než já…měl by dostatek finančních prostředků na její potřeby…U psychiatrů jsou hrozně dlouhé čekací doby a něž by třeba zabrali léky
Antidepresiva zaberou za dva týdny. Čekací doba jak kde, ale akutní případy jako ty se berou na počkání. Vím, o čem mluvím. Tohle není sranda. Tohle je diskuzní forum, nikdo z nás tam za tebe nedojde. Musíš ty. Udělej aspoň ještě tuhle jednu věc, jo?
@maminka189
V kazde nemocnici, kazdy obvodak ti napise hned neurol, kterym preckas dobu nez nastoupi antidepresiva. Prestan hloupnout holka a bez pro pomoc. My mamy vydrzime vic nez lidi.
@maminka189 píše:
@ne-silenamatka Taky sem se tím dost trápila…Ale ona je malinká a ani si mě nebude pamatovat.Možná by se o ní někdo dokázal postarat lépe než já…měl by dostatek finančních prostředků na její potřeby…U psychiatrů jsou hrozně dlouhé čekací doby a něž by třeba zabrali léky
Ja vim, ze kdyz je clovek v prdeli, jdou zcela mimo nej vety ala „neblbni, nedlej to, bla bla bla“, ale NEBLBNI - ses akutni pripad, mazej se nekam ukazat (z jakeho mesta si?) a nech si predepsat neco na uklidneni (Neurol, Laxaurin) a jen preckej nez ti AD zaberou.
Mas nadhernou dceru, jste team a teamem zustante! ![]()
@maminka189 holky mají pravdu, musíš to řešit s odborníkem…TO ZVLÁDNEŠ neboj
život je krásný i když ti to ted tak nepřijde ![]()
@maminka189 no to snad ne…žádnému dítěti není líp než s vlastní matkou…Kristýnka tě rozhodně potřebuje, nikdo ji nebude milovat tak jako ty! Vím, že to nemáš lehké a to co jsi poslední dobou prožila bylo dost náročné…jak už jste psaly s jinýma maminkama, co mají „podobně“ nemocné dítě…byl důvod, proč si vás tahle dušička vybrala a ona si tě vybrala, protože jsi určitě skvělá máma!!na okolí kašli…chlapovi, co ti řekl, že se tě lekl jsi měla říct:já vás taky!
potřebuješ dát do kupy a sama to nezvládneš…je x druhů psychoterapií, asi jsi neměla štěstí na tu správnou…ale určitě ti nějaký jiný psycholog sedne a pomůže…nevzdávej to! ![]()
@maminka189 dokázala jsi porodit dceru a ted musíš myslet hlavně na ni, špatná přítelkyně? nemužu soudit, ale dva jsou spolu proto, aby řešili a překonávali problémy, přítel zbaběle utekl, určitě vyhledej psychiatra a hned, neodkládej to, potřebuješ pomoc, jseš jen člověk ![]()
@maminka189 píše:
nikdo se nedokáže postarat o tvoje dítě lépe než ty, musíš být silná pro tu maličkou ![]()
Ach jo. Asi mě tam na hoře nemá rád, když se mi dějí takové věci
A to jsem nikdy nikomu neublížila…Spíše naopak ![]()
@maminka189 píše:
Ach jo. Asi mě tam na hoře nemá rád, když se mi dějí takové věciA to jsem nikdy nikomu neublížila…Spíše naopak
uznávám, že toho na tebe je moc a v krátkém čase se ti to nakupilo, ale ty jsi zdravá ženská jen potřebuješ pomoct překonat tohle období
opravdu s tím něco udělej, odraž se ode dna a bude zase líp uvidíš že JO
zajdi si někam pro léky a to co nejdřív! hlavně nemysli na hlouposti!!! to si prostě zakaž, mě vždycky pomáhá, když je mi hodně zle že si řeknu že jsou na tom někteří lidé ještě mnohem hůř
@katkak9 to jsem si taky říkala…ale teď si říkám, že hůř už být nemůže
Nečetla jsem předchozí komentáře… Psycholog na tento problém nestačí, stejně by tě přesměroval dál k psychiatrovi. Na nějakou duševní chorobu to určitě vypadá, léčba by ti určitě pomohla a ulevilo by se ti. K doktorovi jsi teda ale měla jít o mnoho let dřív, asi s tím nebyl lehký život. Jinak se není za co stydět. Duševní choroby jsou velmi časté onemocnění, včetně schizofrenie, která by to možná mohla být. Drž se ![]()
@maminka189 hrozně ráda bych ti nějak pomohla, věřím, že se cítíš mizerně
zkus najít řešení, začni těmi léky a návštěvou psychiatra pak na to budeš koukat jinak…věřím, že to půjde ![]()