Mám nějaký problém v hlavě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5549
29.5.14 21:06

@ne-silenamatka Taky sem se tím dost trápila…Ale ona je malinká a ani si mě nebude pamatovat :oops:.Možná by se o ní někdo dokázal postarat lépe než já…měl by dostatek finančních prostředků na její potřeby…

U psychiatrů jsou hrozně dlouhé čekací doby a něž by třeba zabrali léky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6376
29.5.14 21:09
@maminka189 píše:
@střepina Asi jo@katkak9 Za poslední rok se mi všechno s.re.Umřela mi babička, táta a na konec i děda. Do toho se zjistilo, že je moje dcerka nemocná a nebude mít zrovna lehký život :(.Opustil mě přítel, protože se prý nechce koukat na to, jak malá umírá :zed: :zed:.Do toho všeho jsem strašně moc přibrala a jsem hrozně ošklivá. Dokonce se už po mě lidí dívají, smějou se a minule mi nějaký chlap řekl, že se mě až lekl :,( :,( :,(

neblázni!!!…věřím, že je toho na tebe moc, ale věř že zase bude líp :hug: :hug: můžeš mi kdykoliv napsat když budeš chtít si popovídat :kytka: teda to co udělal přítel je hnusný…je to slaboch, ale TY NEJSI :srdce: nevím, co je tvé dcerce jak moc je nemocná, ale podle toho co píšeš tě určitě potřebuje…živou a usměvavou :hug: pro mě není hezký člověk ten co má krásnou postavu a ksichtík…ale krása člověka je úplně někde jinde na nějakého potroublého chlapa se vyprdni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2117
29.5.14 21:12
@maminka189 píše:
@ne-silenamatka Taky sem se tím dost trápila…Ale ona je malinká a ani si mě nebude pamatovat :oops:.Možná by se o ní někdo dokázal postarat lépe než já…měl by dostatek finančních prostředků na její potřeby…U psychiatrů jsou hrozně dlouhé čekací doby a něž by třeba zabrali léky :(

Antidepresiva zaberou za dva týdny. Čekací doba jak kde, ale akutní případy jako ty se berou na počkání. Vím, o čem mluvím. Tohle není sranda. Tohle je diskuzní forum, nikdo z nás tam za tebe nedojde. Musíš ty. Udělej aspoň ještě tuhle jednu věc, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
29.5.14 21:17

@maminka189
V kazde nemocnici, kazdy obvodak ti napise hned neurol, kterym preckas dobu nez nastoupi antidepresiva. Prestan hloupnout holka a bez pro pomoc. My mamy vydrzime vic nez lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
29.5.14 21:21
:hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
29.5.14 21:27
@maminka189 píše:
@ne-silenamatka Taky sem se tím dost trápila…Ale ona je malinká a ani si mě nebude pamatovat :oops:.Možná by se o ní někdo dokázal postarat lépe než já…měl by dostatek finančních prostředků na její potřeby…U psychiatrů jsou hrozně dlouhé čekací doby a něž by třeba zabrali léky :(

Ja vim, ze kdyz je clovek v prdeli, jdou zcela mimo nej vety ala „neblbni, nedlej to, bla bla bla“, ale NEBLBNI - ses akutni pripad, mazej se nekam ukazat (z jakeho mesta si?) a nech si predepsat neco na uklidneni (Neurol, Laxaurin) a jen preckej nez ti AD zaberou.

Mas nadhernou dceru, jste team a teamem zustante! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6376
29.5.14 21:33

@maminka189 holky mají pravdu, musíš to řešit s odborníkem…TO ZVLÁDNEŠ neboj :hug: život je krásný i když ti to ted tak nepřijde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
29.5.14 21:41

@maminka189 no to snad ne…žádnému dítěti není líp než s vlastní matkou…Kristýnka tě rozhodně potřebuje, nikdo ji nebude milovat tak jako ty! Vím, že to nemáš lehké a to co jsi poslední dobou prožila bylo dost náročné…jak už jste psaly s jinýma maminkama, co mají „podobně“ nemocné dítě…byl důvod, proč si vás tahle dušička vybrala a ona si tě vybrala, protože jsi určitě skvělá máma!!na okolí kašli…chlapovi, co ti řekl, že se tě lekl jsi měla říct:já vás taky! ;) potřebuješ dát do kupy a sama to nezvládneš…je x druhů psychoterapií, asi jsi neměla štěstí na tu správnou…ale určitě ti nějaký jiný psycholog sedne a pomůže…nevzdávej to! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
29.5.14 21:44

@maminka189 dokázala jsi porodit dceru a ted musíš myslet hlavně na ni, špatná přítelkyně? nemužu soudit, ale dva jsou spolu proto, aby řešili a překonávali problémy, přítel zbaběle utekl, určitě vyhledej psychiatra a hned, neodkládej to, potřebuješ pomoc, jseš jen člověk :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
29.5.14 21:49
@maminka189 píše:

nikdo se nedokáže postarat o tvoje dítě lépe než ty, musíš být silná pro tu maličkou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
29.5.14 22:17

Ach jo. Asi mě tam na hoře nemá rád, když se mi dějí takové věci :( A to jsem nikdy nikomu neublížila…Spíše naopak :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6376
29.5.14 22:25
@maminka189 píše:
Ach jo. Asi mě tam na hoře nemá rád, když se mi dějí takové věci :( A to jsem nikdy nikomu neublížila…Spíše naopak :(

uznávám, že toho na tebe je moc a v krátkém čase se ti to nakupilo, ale ty jsi zdravá ženská jen potřebuješ pomoct překonat tohle období :hug: opravdu s tím něco udělej, odraž se ode dna a bude zase líp uvidíš že JO :srdce: zajdi si někam pro léky a to co nejdřív! hlavně nemysli na hlouposti!!! to si prostě zakaž, mě vždycky pomáhá, když je mi hodně zle že si řeknu že jsou na tom někteří lidé ještě mnohem hůř

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
29.5.14 22:28

@katkak9 to jsem si taky říkala…ale teď si říkám, že hůř už být nemůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
29.5.14 22:33

Nečetla jsem předchozí komentáře… Psycholog na tento problém nestačí, stejně by tě přesměroval dál k psychiatrovi. Na nějakou duševní chorobu to určitě vypadá, léčba by ti určitě pomohla a ulevilo by se ti. K doktorovi jsi teda ale měla jít o mnoho let dřív, asi s tím nebyl lehký život. Jinak se není za co stydět. Duševní choroby jsou velmi časté onemocnění, včetně schizofrenie, která by to možná mohla být. Drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6376
29.5.14 22:35

@maminka189 hrozně ráda bych ti nějak pomohla, věřím, že se cítíš mizerně :hug: zkus najít řešení, začni těmi léky a návštěvou psychiatra pak na to budeš koukat jinak…věřím, že to půjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí