Mám nějaký problém v hlavě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4151
29.5.14 23:44
@maminka189 píše:
@Darebačka To nevím, za ani ne rok jsem přibrala více jak deset kilo :zed: :,( Zkusila jsem všechno aby jsem se jich zbavila, ale nic :(.Ani se nedivím, že po mě lidi blbě koukají a bojí se mě nebo se mi smějou :(

10 kilo? kdyby to bylo 35, tak chápu, že čumí, ale takhle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
29.5.14 23:49

@katkak9 Lidé s CF se nemohou stýkat, protože by si mohli předat nebezpečné bakterie, které by je mohli ohrozit. A Kristýnka má teď v plicích bakterií dost:-(Do toho má PAS a s ní někam jít to je hrůza :nevim:
Když dneska jsou lidi zlí a když tohle člověk udělá, tak to berou jako žebrání. Já jsem jen dala Týnky fotku do soutěže, kde má roušku a dostala tolik hnusných komentů :poblion:.
Psala mi paní z blesku, ale pak se už nikdo neozval a vnucovat se nebudu. Sbírka jde udělat, ale musí to udělat nějaká organizace a schválit to úřad. Psala jsem pár organizacím, ale nikdo neodepsal..
Nemohou mi jí odebrat nebo ex vzít, kvůli zanedbání péče?

Moc děkuji za podporu

Dobrou noc :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
29.5.14 23:49

@zelenaprisera Mám 158cm a 70 kilo. Je to dost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IvetJas
29.5.14 23:50

@maminka189 :srdce: Je toho na tebe opravdu moc, zítra vážně někam zajdi, řada psychiatrů a psychologů pracuje i na pojišťovnu. Pokud by první, kterého najdeš, měl plno, řekni mu, že potřebuješ pomoc akutně, doporučí ti, kam jít dál nebo komu zavolat.
A neboj, dcerušku ti nevezmou a ty jí neber mámu. Věř, že to zvládneš. Dnes se vybírá na léčbu hodně dětí, proč by nemohlo na její. Jak psaly holky, spoj se s jinými maminkami a třeba ti poradí.

• Citovat
  • Upravit
IvetJas
29.5.14 23:56

@maminka189 CF je cystická fibróza? To s tou fotkou v soutěži, ty blbé komentáře, z toho si nic nedělej, lidé jsou někdy hloupí. Zkoušela jsi se dívat třeba na tyto stránky? http://www.cfklub.cz/ mezi službami mají zařazenou i materiální a finanční pomoc, třeba by to šlo přes ně.

• Citovat
  • Upravit
6376
30.5.14 00:02

@maminka189 určitě ti ji nikdo nevezme :hug: jaképak zanedbání péče? že nemáš na léčbu není zanedbání přeci, zbytečně se tím nestresuj i tak máš toho dost. Že jsou někteří lidé zlí to je pravda…to bylo, je a bude…ALE je spoustu i těch dobrých…to je překvápko co? ;) já když koukám na zprávy a vidím jak si lidi dokážou pomoct v dnešní době…tak se neubráním nějaké slzičce a obzvlášť, když jde o děti…nevěřím, že by se nenašli pro tvou malou zachránci ;) nekoukala jsi teď třeba na ten dokument Čtyři v tom? Byla tam ta Amálka…kolik lidí se do ní zamilovalo a posílají penízky pro ni i pro stejně postižené děti…nevzdávej to :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6376
30.5.14 00:07
@maminka189 píše:
@zelenaprisera Mám 158cm a 70 kilo. Je to dost :nevim:

no to si děláš srandu…já myslela že máš asi 120 kg :mrgreen: o dáš dolů v pohodě…další zbytečnej stres ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
30.5.14 05:59

@maminka189
Tak jsem přesvědčená, že mnohé bychom ti tuto váhu mohly závidět:-DDD Já mám 84 kg při 174 cm. a jako nadšená nejsem, snažím se to shodit, ale že bych si myslela, že se kvůli tomu na mě lidé dívají, tak to vůbec ne. :D Na ulici podle mě nikdo tvou váhu neřeší, jen si to vsugerováváš. A možná se ten chlap opravdu jen lekl a vůbec ne tvého vzhledu. Prosím tě tuhle váhu fakt neřeš!!! Já si taky podle tvých komentářů myslela, že trpíš snad už morbidní obezitou A jinak co třeba kontaktovat televizi Nova? Tam bývá skoro denně příběh nějakého nemocného dítěte a vždy následuje velká vlna solidarity. A to, že ti nějací „empatičtí“ lidé okomentovali fotky v soutěži, taky neřeš. Někteří lidé jsou hyeny a aby je osud nepotrestal, že jim nachystá jednou podobnou zkušenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.14 06:22
@maminka189 píše:

Zlato, napíšu ti svůj příběh. Momentálně mám 132 kg, přibrala jsem po hormonech, o dvě děti jsem už přišla, o jedno ve 3. měsíci kvůli feťákovi, druhé jsem potratila loni :,( Mám dcerku, ale má cukrovku, po otci. Od toho jsem odešla když jí byly dva roky, bil mě, nedával peníze, atd… Do toho na nás ušili podvod s bytem, málem jsme přišly o půl mega. Do toho mi začaly chodit anonymní smsky, stalking, já byla xkrát na policii, manžel několikrát propíchaný gumy. Teď ho vyhodili po deseti letech z práce, máme dluhy, dcerka je už měsíc u otce na návštěvě přes celou republiku, moc mi chybí. Taky jsem byla samoživitelka. Dcerka má odmala zkušenosti s nemocnicema, xkrát hospitalizace, je to na román. Já rizikové těhu, teď už mít děti nemůžu. Já přibrala taky, jsem ošklivá, tlustá, neplodná a stará. Chodím k psychiatrovi a beru AD, je mi trochu líp. Odkud jsi? Kdyžtak písnu SZ. Určitě psychiatra navštiv, pomůže ti.Taky jsem se chtěla zabít :? Raději anonymně, jsem tu známá :?

• Citovat
  • Upravit
4151
30.5.14 10:56
@maminka189 píše:

to je fakt sranda se tebou :mrgreen: chápu, že máš velký starosti a ráda bys při tom všem i zhubla, ale věř mi, že tvoje váha porad v pohodě a lidi na tebe určitě nečumí jako na vepříka :lol: to bys musela mit sakra vic kilo. Vím, ze tohle není nejvážnější problem, tak se zkus přestat stresovat aspon kvůli téhle kravině, kterou sis nacpala do své hezke hlavičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8095
30.5.14 14:21
@zelenaprisera píše:
to je fakt sranda se tebou :mrgreen: chápu, že máš velký starosti a ráda bys při tom všem i zhubla, ale věř mi, že tvoje váha porad v pohodě a lidi na tebe určitě nečumí jako na vepříka :lol: to bys musela mit sakra vic kilo. Vím, ze tohle není nejvážnější problem, tak se zkus přestat stresovat aspon kvůli téhle kravině, kterou sis nacpala do své hezke hlavičky
:palec: :palec: :palec: jj přesně tak..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
30.5.14 21:37
@Anonymní píše:
Zlato, napíšu ti svůj příběh. Momentálně mám 132 kg, přibrala jsem po hormonech, o dvě děti jsem už přišla, o jedno ve 3. měsíci kvůli feťákovi, druhé jsem potratila loni :,( Mám dcerku, ale má cukrovku, po otci. Od toho jsem odešla když jí byly dva roky, bil mě, nedával peníze, atd… Do toho na nás ušili podvod s bytem, málem jsme přišly o půl mega. Do toho mi začaly chodit anonymní smsky, stalking, já byla xkrát na policii, manžel několikrát propíchaný gumy. Teď ho vyhodili po deseti letech z práce, máme dluhy, dcerka je už měsíc u otce na návštěvě přes celou republiku, moc mi chybí. Taky jsem byla samoživitelka. Dcerka má odmala zkušenosti s nemocnicema, xkrát hospitalizace, je to na román. Já rizikové těhu, teď už mít děti nemůžu. Já přibrala taky, jsem ošklivá, tlustá, neplodná a stará. Chodím k psychiatrovi a beru AD, je mi trochu líp. Odkud jsi? Kdyžtak písnu SZ. Určitě psychiatra navštiv, pomůže ti.Taky jsem se chtěla zabít :? Raději anonymně, jsem tu známá :?

Jsem z Prahy. A došlo to až tak daleko, že si byla na 100% rozhodnutá? Ztrácela si zábrany? Já se vždycky hrozně bála výšek a teď? Kouknu dolu z balkona a říkám si kam asi dopadnu ale už se mi špatně nedělá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.14 21:51
@maminka189 píše:
Jsem z Prahy. A došlo to až tak daleko, že si byla na 100% rozhodnutá? Ztrácela si zábrany? Já se vždycky hrozně bála výšek a teď? Kouknu dolu z balkona a říkám si kam asi dopadnu ale už se mi špatně nedělá :(

No, já spíš měla myšlenky na sebevraždu, nikdy to nedošlo tak daleko, že bych se o to třeba jen náznakem pokusila. Po porodu jsem měla náběh na slušnou laktační psychózu. Zábrany jsem měla. Držela mě nad vodou moje holčička. :srdce:
Teď beru AD a je mi o moc líp. Zajdi určitě k psychiatrovi, není to žádná ostuda :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
6376
30.5.14 21:53

@maminka189 zajdi tam prosím :srdce: pomůže ti to…udělej to pro sebe :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.14 08:37
@maminka189 píše:
Jsem z Prahy. A došlo to až tak daleko, že si byla na 100% rozhodnutá? Ztrácela si zábrany? Já se vždycky hrozně bála výšek a teď? Kouknu dolu z balkona a říkám si kam asi dopadnu ale už se mi špatně nedělá :(

Kočko, ty máš depresi jak noha. Depresi jako onemocnění, nejen blbou náladu. Jestli jsi z Prahy jdi na krizový oddělní Riapsu nebo Centrum krizové intervence v Bohnicích je to ambulantní a mají k dispozici psychiatra. Já byla v tom Riapsu, těžká poporodní deprese, sebevražedné myšlenky, bludná přesvědčení. Vezmou tě hned ten den, co si zavoláš, maximálně ten druhý. Už se dál netrap!!! a jdi hned nebo tam aspoń zavolej. To CKI jede nonstop. V Riapsu mi moc pomohli, doporučili dál léčbu, jinak jsou objednací lhůty fakt dlouhé pro člověka v akutním stavu. Byla jsem tam i s mimčem, neměla jsem ho kam dát.
Neboj se říct o pomoc, není to ostuda ani selhání i když Ti to tak možná teď připadá. Já dneska taky lituju, že jsem nešla hned.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex