Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@maminka189 píše:
@Darebačka To nevím, za ani ne rok jsem přibrala více jak deset kilo![]()
Zkusila jsem všechno aby jsem se jich zbavila, ale nic
.Ani se nedivím, že po mě lidi blbě koukají a bojí se mě nebo se mi smějou
10 kilo? kdyby to bylo 35, tak chápu, že čumí, ale takhle ![]()
@katkak9 Lidé s CF se nemohou stýkat, protože by si mohli předat nebezpečné bakterie, které by je mohli ohrozit. A Kristýnka má teď v plicích bakterií dost:-(Do toho má PAS a s ní někam jít to je hrůza ![]()
Když dneska jsou lidi zlí a když tohle člověk udělá, tak to berou jako žebrání. Já jsem jen dala Týnky fotku do soutěže, kde má roušku a dostala tolik hnusných komentů
.
Psala mi paní z blesku, ale pak se už nikdo neozval a vnucovat se nebudu. Sbírka jde udělat, ale musí to udělat nějaká organizace a schválit to úřad. Psala jsem pár organizacím, ale nikdo neodepsal..
Nemohou mi jí odebrat nebo ex vzít, kvůli zanedbání péče?
Moc děkuji za podporu
Dobrou noc
![]()
@maminka189
Je toho na tebe opravdu moc, zítra vážně někam zajdi, řada psychiatrů a psychologů pracuje i na pojišťovnu. Pokud by první, kterého najdeš, měl plno, řekni mu, že potřebuješ pomoc akutně, doporučí ti, kam jít dál nebo komu zavolat.
A neboj, dcerušku ti nevezmou a ty jí neber mámu. Věř, že to zvládneš. Dnes se vybírá na léčbu hodně dětí, proč by nemohlo na její. Jak psaly holky, spoj se s jinými maminkami a třeba ti poradí.
@maminka189 CF je cystická fibróza? To s tou fotkou v soutěži, ty blbé komentáře, z toho si nic nedělej, lidé jsou někdy hloupí. Zkoušela jsi se dívat třeba na tyto stránky? http://www.cfklub.cz/ mezi službami mají zařazenou i materiální a finanční pomoc, třeba by to šlo přes ně.
@maminka189 určitě ti ji nikdo nevezme
jaképak zanedbání péče? že nemáš na léčbu není zanedbání přeci, zbytečně se tím nestresuj i tak máš toho dost. Že jsou někteří lidé zlí to je pravda…to bylo, je a bude…ALE je spoustu i těch dobrých…to je překvápko co?
já když koukám na zprávy a vidím jak si lidi dokážou pomoct v dnešní době…tak se neubráním nějaké slzičce a obzvlášť, když jde o děti…nevěřím, že by se nenašli pro tvou malou zachránci
nekoukala jsi teď třeba na ten dokument Čtyři v tom? Byla tam ta Amálka…kolik lidí se do ní zamilovalo a posílají penízky pro ni i pro stejně postižené děti…nevzdávej to ![]()
@maminka189 píše:
@zelenaprisera Mám 158cm a 70 kilo. Je to dost
no to si děláš srandu…já myslela že máš asi 120 kg
o dáš dolů v pohodě…další zbytečnej stres ![]()
@maminka189
Tak jsem přesvědčená, že mnohé bychom ti tuto váhu mohly závidět:-DDD Já mám 84 kg při 174 cm. a jako nadšená nejsem, snažím se to shodit, ale že bych si myslela, že se kvůli tomu na mě lidé dívají, tak to vůbec ne.
Na ulici podle mě nikdo tvou váhu neřeší, jen si to vsugerováváš. A možná se ten chlap opravdu jen lekl a vůbec ne tvého vzhledu. Prosím tě tuhle váhu fakt neřeš!!! Já si taky podle tvých komentářů myslela, že trpíš snad už morbidní obezitou A jinak co třeba kontaktovat televizi Nova? Tam bývá skoro denně příběh nějakého nemocného dítěte a vždy následuje velká vlna solidarity. A to, že ti nějací „empatičtí“ lidé okomentovali fotky v soutěži, taky neřeš. Někteří lidé jsou hyeny a aby je osud nepotrestal, že jim nachystá jednou podobnou zkušenost…
@maminka189 píše:
Zlato, napíšu ti svůj příběh. Momentálně mám 132 kg, přibrala jsem po hormonech, o dvě děti jsem už přišla, o jedno ve 3. měsíci kvůli feťákovi, druhé jsem potratila loni
Mám dcerku, ale má cukrovku, po otci. Od toho jsem odešla když jí byly dva roky, bil mě, nedával peníze, atd… Do toho na nás ušili podvod s bytem, málem jsme přišly o půl mega. Do toho mi začaly chodit anonymní smsky, stalking, já byla xkrát na policii, manžel několikrát propíchaný gumy. Teď ho vyhodili po deseti letech z práce, máme dluhy, dcerka je už měsíc u otce na návštěvě přes celou republiku, moc mi chybí. Taky jsem byla samoživitelka. Dcerka má odmala zkušenosti s nemocnicema, xkrát hospitalizace, je to na román. Já rizikové těhu, teď už mít děti nemůžu. Já přibrala taky, jsem ošklivá, tlustá, neplodná a stará. Chodím k psychiatrovi a beru AD, je mi trochu líp. Odkud jsi? Kdyžtak písnu SZ. Určitě psychiatra navštiv, pomůže ti.Taky jsem se chtěla zabít
Raději anonymně, jsem tu známá ![]()
@maminka189 píše:
to je fakt sranda se tebou
chápu, že máš velký starosti a ráda bys při tom všem i zhubla, ale věř mi, že tvoje váha porad v pohodě a lidi na tebe určitě nečumí jako na vepříka
to bys musela mit sakra vic kilo. Vím, ze tohle není nejvážnější problem, tak se zkus přestat stresovat aspon kvůli téhle kravině, kterou sis nacpala do své hezke hlavičky
@zelenaprisera píše:
to je fakt sranda se tebouchápu, že máš velký starosti a ráda bys při tom všem i zhubla, ale věř mi, že tvoje váha porad v pohodě a lidi na tebe určitě nečumí jako na vepříka
to bys musela mit sakra vic kilo. Vím, ze tohle není nejvážnější problem, tak se zkus přestat stresovat aspon kvůli téhle kravině, kterou sis nacpala do své hezke hlavičky
@Anonymní píše:
Zlato, napíšu ti svůj příběh. Momentálně mám 132 kg, přibrala jsem po hormonech, o dvě děti jsem už přišla, o jedno ve 3. měsíci kvůli feťákovi, druhé jsem potratila loniMám dcerku, ale má cukrovku, po otci. Od toho jsem odešla když jí byly dva roky, bil mě, nedával peníze, atd… Do toho na nás ušili podvod s bytem, málem jsme přišly o půl mega. Do toho mi začaly chodit anonymní smsky, stalking, já byla xkrát na policii, manžel několikrát propíchaný gumy. Teď ho vyhodili po deseti letech z práce, máme dluhy, dcerka je už měsíc u otce na návštěvě přes celou republiku, moc mi chybí. Taky jsem byla samoživitelka. Dcerka má odmala zkušenosti s nemocnicema, xkrát hospitalizace, je to na román. Já rizikové těhu, teď už mít děti nemůžu. Já přibrala taky, jsem ošklivá, tlustá, neplodná a stará. Chodím k psychiatrovi a beru AD, je mi trochu líp. Odkud jsi? Kdyžtak písnu SZ. Určitě psychiatra navštiv, pomůže ti.Taky jsem se chtěla zabít
Raději anonymně, jsem tu známá
Jsem z Prahy. A došlo to až tak daleko, že si byla na 100% rozhodnutá? Ztrácela si zábrany? Já se vždycky hrozně bála výšek a teď? Kouknu dolu z balkona a říkám si kam asi dopadnu ale už se mi špatně nedělá ![]()
@maminka189 píše:
Jsem z Prahy. A došlo to až tak daleko, že si byla na 100% rozhodnutá? Ztrácela si zábrany? Já se vždycky hrozně bála výšek a teď? Kouknu dolu z balkona a říkám si kam asi dopadnu ale už se mi špatně nedělá
No, já spíš měla myšlenky na sebevraždu, nikdy to nedošlo tak daleko, že bych se o to třeba jen náznakem pokusila. Po porodu jsem měla náběh na slušnou laktační psychózu. Zábrany jsem měla. Držela mě nad vodou moje holčička. ![]()
Teď beru AD a je mi o moc líp. Zajdi určitě k psychiatrovi, není to žádná ostuda
![]()
@maminka189 zajdi tam prosím
pomůže ti to…udělej to pro sebe
![]()
@maminka189 píše:
Jsem z Prahy. A došlo to až tak daleko, že si byla na 100% rozhodnutá? Ztrácela si zábrany? Já se vždycky hrozně bála výšek a teď? Kouknu dolu z balkona a říkám si kam asi dopadnu ale už se mi špatně nedělá
Kočko, ty máš depresi jak noha. Depresi jako onemocnění, nejen blbou náladu. Jestli jsi z Prahy jdi na krizový oddělní Riapsu nebo Centrum krizové intervence v Bohnicích je to ambulantní a mají k dispozici psychiatra. Já byla v tom Riapsu, těžká poporodní deprese, sebevražedné myšlenky, bludná přesvědčení. Vezmou tě hned ten den, co si zavoláš, maximálně ten druhý. Už se dál netrap!!! a jdi hned nebo tam aspoń zavolej. To CKI jede nonstop. V Riapsu mi moc pomohli, doporučili dál léčbu, jinak jsou objednací lhůty fakt dlouhé pro člověka v akutním stavu. Byla jsem tam i s mimčem, neměla jsem ho kam dát.
Neboj se říct o pomoc, není to ostuda ani selhání i když Ti to tak možná teď připadá. Já dneska taky lituju, že jsem nešla hned.