Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Zlato, napíšu ti svůj příběh. Momentálně mám 132 kg, přibrala jsem po hormonech, o dvě děti jsem už přišla, o jedno ve 3. měsíci kvůli feťákovi, druhé jsem potratila loniMám dcerku, ale má cukrovku, po otci. Od toho jsem odešla když jí byly dva roky, bil mě, nedával peníze, atd… Do toho na nás ušili podvod s bytem, málem jsme přišly o půl mega. Do toho mi začaly chodit anonymní smsky, stalking, já byla xkrát na policii, manžel několikrát propíchaný gumy. Teď ho vyhodili po deseti letech z práce, máme dluhy, dcerka je už měsíc u otce na návštěvě přes celou republiku, moc mi chybí. Taky jsem byla samoživitelka. Dcerka má odmala zkušenosti s nemocnicema, xkrát hospitalizace, je to na román. Já rizikové těhu, teď už mít děti nemůžu. Já přibrala taky, jsem ošklivá, tlustá, neplodná a stará. Chodím k psychiatrovi a beru AD, je mi trochu líp. Odkud jsi? Kdyžtak písnu SZ. Určitě psychiatra navštiv, pomůže ti.Taky jsem se chtěla zabít
Raději anonymně, jsem tu známá
můžu se zeptat proč jsi potratila kvůli feťákovi? jinak ti přeji, aby se ti dařilo lépe…
já jsem si toho také v životě dost prožila, nebudu to vypisovat…ani to vlastně tolik nechci ventilovat…(ty potraty v podpisu byly "jen takové třešničky na zkaženém dortu, bohužel zlého bylo mnohem víc)a mnohdy jsem také myslela, jestli by nebylo lepší to skončit…ale život bývá také krásný a určitě nám přinese ještě hodně hezkého!
@gatubela píše:
můžu se zeptat proč jsi potratila kvůli feťákovi? jinak ti přeji, aby se ti dařilo lépe…
já jsem si toho také v životě dost prožila, nebudu to vypisovat…ani to vlastně tolik nechci ventilovat…(ty potraty v podpisu byly "jen takové třešničky na zkaženém dortu, bohužel zlého bylo mnohem víc)a mnohdy jsem také myslela, jestli by nebylo lepší to skončit…ale život bývá také krásný a určitě nám přinese ještě hodně hezkého!
Taky toho bylo víc, vypsala jsem jen to „nejdůležitější“… O tom potratu se moc nechci rozepisovat, ale od té doby mám deprese.