Mám nějaký problém v hlavě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1311
31.5.14 11:17
@Anonymní píše:
Zlato, napíšu ti svůj příběh. Momentálně mám 132 kg, přibrala jsem po hormonech, o dvě děti jsem už přišla, o jedno ve 3. měsíci kvůli feťákovi, druhé jsem potratila loni :,( Mám dcerku, ale má cukrovku, po otci. Od toho jsem odešla když jí byly dva roky, bil mě, nedával peníze, atd… Do toho na nás ušili podvod s bytem, málem jsme přišly o půl mega. Do toho mi začaly chodit anonymní smsky, stalking, já byla xkrát na policii, manžel několikrát propíchaný gumy. Teď ho vyhodili po deseti letech z práce, máme dluhy, dcerka je už měsíc u otce na návštěvě přes celou republiku, moc mi chybí. Taky jsem byla samoživitelka. Dcerka má odmala zkušenosti s nemocnicema, xkrát hospitalizace, je to na román. Já rizikové těhu, teď už mít děti nemůžu. Já přibrala taky, jsem ošklivá, tlustá, neplodná a stará. Chodím k psychiatrovi a beru AD, je mi trochu líp. Odkud jsi? Kdyžtak písnu SZ. Určitě psychiatra navštiv, pomůže ti.Taky jsem se chtěla zabít :? Raději anonymně, jsem tu známá :?

můžu se zeptat proč jsi potratila kvůli feťákovi? jinak ti přeji, aby se ti dařilo lépe…
já jsem si toho také v životě dost prožila, nebudu to vypisovat…ani to vlastně tolik nechci ventilovat…(ty potraty v podpisu byly "jen takové třešničky na zkaženém dortu, bohužel zlého bylo mnohem víc)a mnohdy jsem také myslela, jestli by nebylo lepší to skončit…ale život bývá také krásný a určitě nám přinese ještě hodně hezkého!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.14 16:13
@gatubela píše:
můžu se zeptat proč jsi potratila kvůli feťákovi? jinak ti přeji, aby se ti dařilo lépe…
já jsem si toho také v životě dost prožila, nebudu to vypisovat…ani to vlastně tolik nechci ventilovat…(ty potraty v podpisu byly "jen takové třešničky na zkaženém dortu, bohužel zlého bylo mnohem víc)a mnohdy jsem také myslela, jestli by nebylo lepší to skončit…ale život bývá také krásný a určitě nám přinese ještě hodně hezkého!

Taky toho bylo víc, vypsala jsem jen to „nejdůležitější“… O tom potratu se moc nechci rozepisovat, ale od té doby mám deprese.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex