Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak asi erupce na slunci.
Mně osobně přijde nejpodstatnější, jak dobrý je chlap táta a zdá se, že ten tvůj tuhle funkci neplní prakticky vůbec, tak co s ním, i kdyby nosil modré z nebe, což ti asi nenosí.
Díky za vaše názory. Milenku bych v tom asi neviděla, i když člověka napadají různé myšlenky. Ale říkám si, kdy by s tou milenkou byl? Z práce jde rovnou domů, takže nevím kdy by se jí tak mohl věnovat…leda v práci, ale tam je zase kolektiv jen chlapů a ženský jen v kanclu - kde se chlapi ale nesmí během pracovní doby zdržovat.
Len-til-kah- ostatní diskuse jsem opravdu nepsala, ani nevím, že tu je v poslední době nějaká podobná. To víš, mám svých starostí dost, tak nemám důvod proč pročítat nyní ostatní, natož jich psát více najednou. Nejspíš je teď nějaké divné období - krizové.
Jinak jsem zůstala pořád doma a čekám, jak mi svůj odchod manžel vysvětlí, asi bude hádka. Chtěla bych zůstat tvrdá a nevyměknout a nerozbulet se hned při první větě co mu chci říct. Miluju ho a na jednu stranu si říkám, že by mě třeba ještě mohla nějaká ta láska a štěstí potkat, ale na druhou stranu o něho nechci přijít - tolik společných krásných zážitků, 2 děti, jen když na to pomyslím, že bych měla bez něho být, tak mi to přijde jakoby mi někdo rval srdce z těla. Kdyby se tak chtěl změnit - ale obávám se toho, že chlapi předělat nejde
Zakladatelka