Mám otesánka?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jinak mi teda taky malej malo pije, davam mu vodu, jestli vypije dve deci za den je to hodne, obcas mu dam neco sladsiho, ale tim ho nechci ladovat, caje nechce.. ale pocurany pliny ma, tak hodne ma stale toho mlika v noci, tak to dohani a v presnidavkach je taky voda, kdyz delam obed hodne ho redim, abych to piti do nej dostala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cosmic, ještě mě napadlo… co takhle mu zkusit zmenšovat noční dávku mlíčka, třeba fakt pije jen ze zvyku a když bude pít míň a míň, začne dýl spávat.
Jinak co se týče snídaně, tak v tomto období moji otesánci snědli celý plátek chleba s lučinou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@danik jj snazim se snizovat, ale vetsinou to vedlo k tomu, ze nevydrzel do rana, ale vzbudil se v pet na mliko - normalne vstava po sesty, v pul sedmy.. ale urco budu zmensovat postupne o 10ml aby to nepoznal:D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se znovu dívala na ten tvůj jídelníček, co malý sní a moje děti by asi hladověly už přes den.
Ráno měly mlíko a k tomu regulerní snídani - pečivo s něčím. Svačina O. K., jogurt či přesnidávka, oběd polívka + maso-zelenina-rýže, 2.svačina už si přesně nevybavuju, myslím, že zbytek z oběda, ale kolem roku přestali chtít kaše, ale opět měli pečivo. A přes den ovoce, křupky nebo jen tak rohlík, kousek buchty… (mezi jídly)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@danik myslis, ze toho ma pres den malo? Mne teda prijde, ze dost, ale on kolikrat nesni, kdyby chtel vic, dostane vic, to je jasny:D ale ze by si rikal vylozene hlady o svacinu, obed, to ne… mezi jidly ma taky krupky, obcas susenku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyz jsem mu dala vic k snidani, nechtel mi pak svacu, takze to mlicko mu staci, stejne snida tak v 7, v 9 svaca, po 12 obed, 15-16 dalsi svaca, po 18 uz vecere, tak nevim no:( prijde mi, ze ji prakticky furt:DDD, ale kdyby mel hlad, tak bych mu urco dala vic, u kase se prave ozve, ze chce jeste mliko…ted je to na pikacu, jak je nemocnej, nemuzu moc experimentovat, moc neji, jsem rada, kdyz mi sni neco..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cosmic, je pravda, že já jsem měla (a mám) jedlíky (mám velké děti, všichni jim hádají min o 1-2 roky více, než mají). Kamarádky mi záviděly, že mi děti pěkně jedí a pijí.
Určitě kdyby měl přes den hlad, řekl by si.
Záleží i, jak je velký. Můj měl v roce 78cm a 10.75kg. Teď v necelých 3 je téměř stejné velký jako kamarádky 4,5 letý:-), (101cm, 15kg)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@danik Kubik teda neni zadnej strizlik, ale asi ne ani macek, bude mu v patek rok a myslim, ze ma tak 10 kg +- naky deko:D.. ted uz moc nepribira, pac furt lita - teda leze:D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Necetla jsem celou diskusi. Ale k tomu nocnimu jidlu. Malymu je 1,5 roku a temer kazdou noc mu davam mliko. Akorat jsem mu teda pomlu snizovala davky, az jsme se v noci propracovali z 240ml na 120ml a pak jsem mu jeste ubrala odmerky, takze v tech 120ml ma jen 2odmerky mlika misto 4.
Vzdy kdyz se mi to podarilo jakz takz utnout uplne, tak zacaly rust zuby nebo byl nemocnej a bez toho nocniho mlika b se nevyspal celej panelak. Tak holt dostava takto a vsichni dal v klidu spime. Vsak on to snad taky casem vzda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit