Kojící čaj bez fenyklu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kojící čaj bez fenyklu
Ahoj,
nevíte náhodou o nějakém kojícím čaji bez fenyklu? Bohužel mám po téhla bylince běhavku
A bez fenyklu se mi kojící čaj sehnat nedaří ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Roxan
u prvního jsem měla stejný problém, jen to že on po fenyklu řval jak tur a prděl..
resp. neprděl
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud chceš vyloženě bez fenyklu, tak myslím, že asi neseženeš. Jen co jsem natrefila, tak Váňova směs ho nemá na prvním místě ve složení, takže tam není tou základní složkou, tak by možná nemusel být pro tebe tak „účinný“. Jinak při kojení jsem pila hodně rooibos, obsahuje spoustu minerálů apod. Akorát asi nepodporuje tvorbu mléka. Ale ta se dá podpořit meltou.
Jo, tady je odkaz na ten Váňův čaj. čaj pro kojící
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roxan jestli si z prahy a dostanes se na Staromak, tak na kraji Dlouhe je bylinkarstvi, tak se tam zkus poptat, jestli ti to nenamichaji bez fenyklu. I bych zkusila lekarnu v okoli, nektere se zabavaji i bylinkama, ja si pamatuju lekarnu v Nuslich na Michelske, jak jezdi tramvaj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kofola3 přesně..koupila jsem ho u prvního v dobré víře a po pár pokusech jsem to vzdala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj bez fenyklu je od lerosu bio s jestrabinou je pro kojici a nikde jsem nenasla ze by obsahoval fenykl
- načítám...
- Citovat
- Zmínit