Mám ovulaci před MS

Anonymní
31.3.14 10:36

Mám ovulaci před MS

Ahoj holky omlouvám se za anonym, mám tu známé…mám takový menší problém, poslední dva cykly jsem zjistila že mam ovulaci těsně před MS myslím 22 DC se takto nějak pohybuje, nemohla sem dlouho otěhotnět a zjistila sem že ovulaci nemam jak si dr myslel 14 den cyklu ale až takto dlouho, no a momentálně jsem to zkoušeli na ovulaci… a už mi nedošla MS, te´d mám třetí týden od ovulace MS nikde, a dnes budu zkoušet test..protože minulý týden byl negativní…měla jste to taky některá za tak dlouho test pozitivní? a nebudu mít problém s tou ovulací? moje první těhu dopadlo špatně a měla jsem taky ovulaci před MS a až po 3-4 týden pozitivní TT a HCG 200 jednotek no a vydrželo mi to týden a pak odešlo…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6327
31.3.14 10:53
@Anonymní píše:
Ahoj holky omlouvám se za anonym, mám tu známé…mám takový menší problém, poslední dva cykly jsem zjistila že mam ovulaci těsně před MS myslím 22 DC se takto nějak pohybuje, nemohla sem dlouho otěhotnět a zjistila sem že ovulaci nemam jak si dr myslel 14 den cyklu ale až takto dlouho, no a momentálně jsem to zkoušeli na ovulaci… a už mi nedošla MS, te´d mám třetí týden od ovulace MS nikde, a dnes budu zkoušet test..protože minulý týden byl negativní…měla jste to taky některá za tak dlouho test pozitivní? a nebudu mít problém s tou ovulací? moje první těhu dopadlo špatně a měla jsem taky ovulaci před MS a až po 3-4 týden pozitivní TT a HCG 200 jednotek no a vydrželo mi to týden a pak odešlo…

JAK VIS ZE OVU PROBEHLA? MERIS BT? NEBO TESTUJES OVU TESTY? ZDA SE MI TO JAKO NESMYSL MIT OVU 3 DNY PRED MS.LF BY MELA BYT 10-12 DNU ASPON.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.14 10:56

Měřím BT a dělám testy, měla jsem hlen.. takže sem jí měla až 22 DC moji mami ani jinak neotěhotněla než před MS a má tři děti

• Citovat
  • Upravit
416
31.3.14 10:59

A jak máš dlouhý cyklus? Já mám taky ovulaci až 21.DC a cyklus dlouhý 30 dní. Nepřijde mi na tom nic špatného. Mám z toho dvě děti, takže jestli byl nějaký problém, tak nebyl z toho, že je ovulace později :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.14 11:03

No já mam cyklus 29 dní, spíš mám problém s tím že mi těhu test vychází dlouho, a všichni mi říkaj že je to špatně že jim vyšel už den po zmeškání, mě teda nikdy a nejhorší je když se zeptam a řeknu no už mam třetí týden od zmeškání tak hned slyším a to je něco špatně, to už by si dávno měla mít pozitivní…jak si to měla ty?

• Citovat
  • Upravit
24798
31.3.14 11:17

Měla jsem slabě pozitivní test 19 dní po ovulaci a těhotenství bez komplikací… :nevim:
Je jasné, že budeš ten test mít pozitivní až později, nejdříve se dá testovat tak 10 dní po ovulaci - s nejistým výsledkem. Jistější je to 14 dní po ovulaci…
takže pokud ovuluješ 22DC, test má smysl tak 36DC, to mi přijde normální, nic „závadného“ :palec: A klidně může být pozitivní test ještě pár dní později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
31.3.14 15:14
@Anonymní píše:
No já mam cyklus 29 dní, spíš mám problém s tím že mi těhu test vychází dlouho, a všichni mi říkaj že je to špatně že jim vyšel už den po zmeškání, mě teda nikdy a nejhorší je když se zeptam a řeknu no už mam třetí týden od zmeškání tak hned slyším a to je něco špatně, to už by si dávno měla mít pozitivní…jak si to měla ty?

Já měla 4 dny po vynechání ducha a 6. den normálně pozitivní test, takže to bylo tak 14 dní po oplodnění :think: Počkej, ty máš teď 3 týdny po ovulaci, tedy 2 týdny mešká ms a test je negativní? Na krvi si byla? Mně tedy přijde, že už by měl být pozitivní, ale četla jsem zde na emiminu, že spousta maminek měla pozitivní test až 14 po vynechání a mají zdravé děti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30966
31.3.14 15:20

A mas ho pravidelny 29 dni? Protoze pokud budu pocitat ovualci 22 dc, tak do ms je 7 dni, coz je tedy velmi kratka lutealni faze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.14 17:03

Ahoj, já to mám tento měsíc taky tak. Ovulace 22dc a MS za 7dní. Nevíc proč :nevim: Cykly mívám dlouhé tak 34dnů ale tento měsíc mi MS došla o týden dříve. O miminko se snažíme 6měsíců. Před měsícem jsem byla u gyndr na kontrole a bylo vše v pořádku, tak nevím

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.3.14 20:39

Já byla dnes u dr. a už sem měla třetí biochemické těhu. a ms vůbec nedorazila, tak beru hormony, injekce a různé vitamíny a jdeme na genetiku a spermio…sem z toho úplně špatná sem první v rodině kdo se tim takhle trápí věřila jsem že všechny ženský u nás napoprvý otěhotněli že já nebudu mít problém ale mam a velkej a to sem za celej život brala HA asi 3 roky..no prostě je to na prd…obdivuju ty holčiny co se drží po potratech, úmrtí a nebo ty co nemůžou vůběc otěhotnět…a to mi dr řek moc na to myslíte a já sem te´dka už ani bejt nechtěla už sem chtěla MS a pořádně se vyčistit a nechat to až na dýl…a on mi řekne protože si to přejete až moc tak to nejde

• Citovat
  • Upravit
85379
31.3.14 21:41
@Anonymní píše:

No to bys měla extra krátkou luteální fázi, která by nestačila na zahnízdění vajíčka :think: :think: Nejlepší by bylo zajít za doktorem a říct mu o tom, může Ti tu luteální fázi prodloužit pomocí léků. Příčiny zpožděné MS můžou být všelijaké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.14 08:47

Holky a může být, že jsem tu LF měla jen jeden měsíc krátkou a příští měsíc bude zase normální?

• Citovat
  • Upravit
85379
1.4.14 09:52
@Anonymní píše:
Holky a může být, že jsem tu LF měla jen jeden měsíc krátkou a příští měsíc bude zase normální?

Ne. Lutealni faze musi byt kazdy mesic stejna. Pokud neni, je to taky problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.14 13:04
@blumen píše:
Ne. Lutealni faze musi byt kazdy mesic stejna. Pokud neni, je to taky problem.

Já totiž vždy měla 32-34 dlouhý cyklus. Tím pádem jsem měla ovu tak 20-22 DC a pak do těch 14dnů došla MS. Tento měsíc se mi to stalo poprvé, že MS přišla už 28DC tak proto jsem to měla tak za sebou :nevim:
Asi uvidím další měsíc jestli se to vrátí jak to bývalo bo to bude zase tak po sobě

• Citovat
  • Upravit
24798
1.4.14 13:25
@Anonymní píše:
Já totiž vždy měla 32-34 dlouhý cyklus. Tím pádem jsem měla ovu tak 20-22 DC a pak do těch 14dnů došla MS. Tento měsíc se mi to stalo poprvé, že MS přišla už 28DC tak proto jsem to měla tak za sebou :nevim:
Asi uvidím další měsíc jestli se to vrátí jak to bývalo bo to bude zase tak po sobě

Pokud jsi ovulovala v tom kratším cyklu (anovulační bývají spíš delší…), tak byla kratší ta fáze před ovulací… Luteální fáze opravdu bývá vždy stejná.
Měřila jsi BT nebo testovala ovulaci?
Jinak je zbytečné stresovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí