Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dobry den. Mozna význam jako blbec, ale přeci, mam spatnou ovulaci, za prve nevim kdy jim mam a za druhe, parkrat jsem ji nemela vůbec. Pristi mesic mi doktor nasadí hormony, abych mohla snad otehotnet, jen me ted zarazí jsem 18DC, od rana mírná bolest v pod tisku a ted jsem na kalhotkách objevila maly tmavé hnědy flicek? Nevíte zda by to mohlo signalizovat ovulaci? Ci cim by to mohlo byt? Dekuji
ovulaci to značit může.. ale taky nemusí. Nicméně, měla jsem obdobný problém a dokotr mi řekl, že se to v polovině nezřídka stává, takže je to jakoby „ok“.
Pokud nevíš, kdy máš ovulaci, zkus si měřit bazální teplotu a nebo si kup ovulační testy a vědět budeš
![]()
@lednova.jita Pvulacni testy nejake doma mam, s citlivosti 20. Nechci to nejak hrotit, sice se o miminko snažíme okolo 2 let, ale chci psychicky byt stale v pohode jako jsem ted relativne. Prave me zsjimaly hlavne vaše zkušenosti / nazory
moc dekuji
@Anonymní píše:
@lednova.jita Pvulacni testy nejake doma mam, s citlivosti 20. Nechci to nejak hrotit, sice se o miminko snažíme okolo 2 let, ale chci psychicky byt stale v pohode jako jsem ted relativne. Prave me zsjimaly hlavne vaše zkušenosti / nazorymoc dekuji
tak ono hrotit.. jako dva roky se snažit.. to je dost dlouho tedy. ![]()
My se snažíme 8měsíců, hormony teď už beru druhý měsíc.
.jee.no to muze byt vsechno mozny..Rok ma 12 mesicu, kazdej cyklus neni stejnej.Jsou odchylky i v ovulacli v ms. A je to zcela normalni ![]()
@lednova.jita Ja mezitím, ale uz jedno otehotnela…
aspon tak
ze vim, ze to jde… A navic naše,,snažení bylo ve stylu spali jsme spolu 2-6 do neco max.
Dobry den. Mozna význam jako blbec, ale přeci, mam spatnou ovulaci, za prve nevim kdy jim mam a za druhe, parkrat jsem ji nemela vůbec. Pristi mesic mi doktor nasadí hormony, abych mohla snad otehotnet, jen me ted zarazí jsem 18DC, od rana mírná bolest v pod tisku a ted jsem na kalhotkách objevila maly tmavé hnědy flicek? Nevíte zda by to mohlo signalizovat ovulaci? Ci cim by to mohlo byt? Dekuji