V půlce cyklu hnědý výtok

Anonymní
30.3.14 12:19

V půlce cyklu hnědý výtok.

Dobry den. Mozna význam jako blbec, ale přeci, mam spatnou ovulaci, za prve nevim kdy jim mam a za druhe, parkrat jsem ji nemela vůbec. Pristi mesic mi doktor nasadí hormony, abych mohla snad otehotnet, jen me ted zarazí jsem 18DC, od rana mírná bolest v pod tisku a ted jsem na kalhotkách objevila maly tmavé hnědy flicek? Nevíte zda by to mohlo signalizovat ovulaci? Ci cim by to mohlo byt? Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6578
30.3.14 12:35

Mohla by to být ovulace nebo uhnizďování… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lednova.jita
30.3.14 12:36
@Anonymní píše:
Dobry den. Mozna význam jako blbec, ale přeci, mam spatnou ovulaci, za prve nevim kdy jim mam a za druhe, parkrat jsem ji nemela vůbec. Pristi mesic mi doktor nasadí hormony, abych mohla snad otehotnet, jen me ted zarazí jsem 18DC, od rana mírná bolest v pod tisku a ted jsem na kalhotkách objevila maly tmavé hnědy flicek? Nevíte zda by to mohlo signalizovat ovulaci? Ci cim by to mohlo byt? Dekuji

ovulaci to značit může.. ale taky nemusí. Nicméně, měla jsem obdobný problém a dokotr mi řekl, že se to v polovině nezřídka stává, takže je to jakoby „ok“.
Pokud nevíš, kdy máš ovulaci, zkus si měřit bazální teplotu a nebo si kup ovulační testy a vědět budeš ;) ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.14 12:47

@lednova.jita Pvulacni testy nejake doma mam, s citlivosti 20. Nechci to nejak hrotit, sice se o miminko snažíme okolo 2 let, ale chci psychicky byt stale v pohode jako jsem ted relativne. Prave me zsjimaly hlavne vaše zkušenosti / nazory :palec: moc dekuji

• Citovat
  • Upravit
lednova.jita
30.3.14 12:50
@Anonymní píše:
@lednova.jita Pvulacni testy nejake doma mam, s citlivosti 20. Nechci to nejak hrotit, sice se o miminko snažíme okolo 2 let, ale chci psychicky byt stale v pohode jako jsem ted relativne. Prave me zsjimaly hlavne vaše zkušenosti / nazory :palec: moc dekuji

tak ono hrotit.. jako dva roky se snažit.. to je dost dlouho tedy. :think:
My se snažíme 8měsíců, hormony teď už beru druhý měsíc.

• Citovat
  • Upravit
6257
30.3.14 12:55

.jee.no to muze byt vsechno mozny..Rok ma 12 mesicu, kazdej cyklus neni stejnej.Jsou odchylky i v ovulacli v ms. A je to zcela normalni 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.14 12:56

@lednova.jita Ja mezitím, ale uz jedno otehotnela… :potlesk: aspon tak :oops: ze vim, ze to jde… A navic naše,,snažení bylo ve stylu spali jsme spolu 2-6 do neco max.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex