Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky, mám poddat stížnost? Jedna firma mě oklamovala, pravděpodobně notebook při koupi, notebook jim spadl, mě nespadl. Dále mě za notebook chtěli o 4000 více. Pravděpodobně notebook nebdue dlouho fungovat.to mě řekl opravář. Mám podat stížnost čoice??
Nemuzes to napsat znovu a lepe? Komu spadl, novy nebo pouzity, v zaruce? Proc chteli vic, za co, jako prodejni cena?
To, že spadl jim a ne tobě neprokážeš. To, že jsi zaplatila o 4tis. víc (předpokládám kupní cena) je tvoje blbost, že jsi si nezjistila jaká cena je jinde. Na co přesně by si si chtěla ČOI stěžovat?
Omlouvám se, zda jsi špatně pochopila zadání ![]()
Nerozumím řeči tvého kmene… nemohla bys to pro nás tupce převést do češtiny?
Takhle drahou věc bych si nechala ukázat a předvést, zda je vše v pořádku. Pracovala jsem v elektru a automaticky jsme vybalovali elektroniku nad 1500.- Mají to dělat automaticky a když ne, tak by si o to zákazník měl říci. Může se stím stám při přepravě cokoliv, prasklý display, vysypaná klávesnice, u foto nemusí „vyjet“ objektiv atd…
A to že jsi „nakoupila“ o 4tis více je tak trochu tvoje chyba. Máš si zjistit ceny v jiných obchodech. Nebo na internetu je dnes možné.
A je to ten samý model ntb, co jsi chtěla? tam stačí v názvu změnit písmenko nebo čísilko a hned je to na ceně znát…
takže asi tak…
Na internetu se můj notebook neprodává, opravář mi řekl, že jsem hezky nalítla, že tento notebook se pohyboval kolem 7000 a já za něho dala 11000. Dále mi řekl, že pokud nespadl mě, což nespadl, tak spadl někde jim a chtěli se ho zbavit. už jednou v reklamaci byl, sice panty v pořádku, ale opravář říkal, že je rozvrzany a mame po nich požadovat, peníze. Co myslíte mám po nich požadovat od té společnosti peníze nebo ne? Mám podat žádost na Čoiku??
Já jsem to přečetla 2× a jsem z toho jelen
Poddat, oklamovat… Já nerozumět ![]()