Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@aminkadf píše:
Takhle drahou věc bych si nechala ukázat a předvést, zda je vše v pořádku. Pracovala jsem v elektru a automaticky jsme vybalovali elektroniku nad 1500.- Mají to dělat automaticky a když ne, tak by si o to zákazník měl říci. Může se stím stám při přepravě cokoliv, prasklý display, vysypaná klávesnice, u foto nemusí „vyjet“ objektiv atd…A to že jsi „nakoupila“ o 4tis více je tak trochu tvoje chyba. Máš si zjistit ceny v jiných obchodech. Nebo na internetu je dnes možné.
A je to ten samý model ntb, co jsi chtěla? tam stačí v názvu změnit písmenko nebo čísilko a hned je to na ceně znát…
takže asi tak…
No, já jsem měla vybraný jiný notebook, ale ten chlap v té prodejně mě zvyklal na jiný notebook, protože se ho chtěl zbavit.. Na první pohled bylo vše v pořádku. Žádné vady nevykazoval, ale až po čase se ukázeli. ![]()
Jak dokážeš, že ti nespadl? To sis neprohlédla a nevyzkoušela, co kupuješ?
@Baruska2011 píše:
@tumpach a tos ho koupila někde na aukci nebo kde?
normálne v obchodě v Electrowordu,
@bartsch píše:
Jak dokážeš, že ti nespadl? To sis neprohlédla a nevyzkoušela, co kupuješ?
prohlédla, vyzkoušela. Fungoval dobře, už byly jednou panty v opravě, uznali, že je to jejich chyba a ne moje. ![]()
@tumpach píše:
No, já jsem měla vybraný jiný notebook, ale ten chlap v té prodejně mě zvyklal na jiný notebook, protože se ho chtěl zbavit.. Na první pohled bylo vše v pořádku. Žádné vady nevykazoval, ale až po čase se ukázeli.![]()
V jakém obchodě jsi to kupovala?
@tumpach píše:
prohlédla, vyzkoušela. Fungoval dobře, už byly jednou panty v opravě, uznali, že je to jejich chyba a ne moje.
no to promiň, ale věc, která už jednou v opravě byla, bych nekupovala ani v kamenném obchodě a už vůbec ne o 4 tácy dráž. Tvoje blbost. ČOI s tím nic neudělá, nedokážeš, že ti to nespadlo.
@neumisa píše:
no to promiň, ale věc, která už jednou v opravě byla, bych nekupovala ani v kamenném obchodě a už vůbec ne o 4 tácy dráž. Tvoje blbost. ČOI s tím nic neudělá, nedokážeš, že ti to nespadlo.
já už jsem ji jednou reklamovala
. Omlouvám se píšu tady bláboly, jsem z toho celkem vyjukaná.
Máš ho ještě v záruce? Jestli jo, tak bych jím ho tam šla reklamovat podruhé.
Jedině co by možná pomohlo, je 3× reklamovaná stejná věc… po 4 reklamaci máš nárok na vrácení peněz nebo jiný výrobek
Teda pokud ho máš ještě v záruce
Takze mas notebook v zaruce a reklamujes podruhe stejnou vadu?
O cene polemizovat nebudu, to je tvuj problem.
@tumpach píše:
Zkusím teda aspoň ti reklamaci. a uvidím
reklamuj podruhé nebo žádej vrácení peněz, pokud je ještě v záruce.
S tím ČOIka nepomůže ani kdyby jsi se na hlavu stavěla…