Mám ráda svou tchýni

17630
25.10.11 18:40

mám ráda svou tchýni

Je tu ještě někdo takový?? :-D
Našla jsem tady spoustu diskusí o zlých tchýních, ale ani jednu o těch hodných!
Já mám svou tchýni opravdu a upřímně ráda. Je to fajn ženská, když může, tak nám pomůže, přitom není vlezlá ani protivná. Ráda si s ní dám kafe a popovídám. A doufám, že ona mě má stejně ráda. Jsem u ní s malou třeba pár dní a vůbec mi nevadí že manžel tam s námi nejede…
Jsem vážně takový exot, nebo šťastlivec? Nebo je nás víc? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29730
25.10.11 18:43

No tak zrovna pred tydnem tady jedna vylozene chvalici diskuze byla, spatne hledas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
25.10.11 18:44
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
25.10.11 18:45

Ajo! Tak díky, to mě potěšilo :palec:
aspoň si nepřipadám tak divně :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
25.10.11 18:52

Ale jo, taky si nemůžu stěžovat, tchýně pohne pro svou rodinu zeměkoulí. Akorát nesmíme sdílet po delší dobu stejná provilegia ve stejných prostorách. Prostě víkend na chalupě a stejná kuchyně, to ne. To by nešlo. (Ovšem já horko těžko vyjdu konkrétně v kuchyni s leckým.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
25.10.11 18:52

Ahoj tak já mám svojí skoro tchýni taky ráda a taky doufám, že i ona mne a určitě nejsi sama, sice to asi neni tak časté ale určitě né výjimečné :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11035
25.10.11 19:08

Ahojky, tak já mám taky hodnou tchýni i tchána :palec: . Sice ještě nemám děti, ale zatím si nemůžu stěžovat. Doufám, že se to s dětmi nezmění. A to s nimi bydlím ve dvougeneračním domě. Jen dvůr máme společný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
25.10.11 19:20

Ahoj

ja mam svatou tchyni :mrgreen: je uzasna, do niceho nemluvi, kdyz na vec dojde zastane se spis me nez manzela, je uzasna k detem, kdyz je tyden nehlida chodi a ma pocit, ze je nevyuzita babicka, nekdy mam pocit, ze by u ni decka bydlely radej nez doma. Pres dva roky bydlime v jednom baraku(samostatne byty) a zatim to klape. Je fakt, ze po celorocnim sdileni v baraku jedu radej na dovolenou s kamarady nez s ni, ale az do lonska jsme s ni jezdili i na dovcu v lete a v pohode.
Proste moje tchyne je doslova svata v tom nejlepsim smyslu slova :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
25.10.11 19:25

Já měla super skoro tchýni (maminka bývalého přítele). O tom, jak fajn jsme si rozuměly svědčí i to, že se vídáme pořád a byla na mé svatbě. :-)
Současná tchýně… To je neutrální vztah. Víc si pokecám s tchánem, když už.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
25.10.11 19:39

I já :D
Dokonce mě před svým synem varovala, že to s ním není jednoduché :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
25.10.11 19:48

Ahoj, i já se hlásím k těm šťastlivkám, které mají rádi svoji tchýni - i když to slovo nemám ráda, vždycky si představím zlou a zapšklou ženskou… :nevim: Mluvím o ní jako o „druhé mamce“ a vážně bych za ni dala „ruku do ohně“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
25.10.11 19:49

oba manželovi rodiče jsou skvělí lidé :)

jak stárnou a jsou už unavenější, tak je to horší s hlídáním či jakoukoli domluvou, ale pořád jsou stejně zlatí. Mám na ně velké štěstí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
25.10.11 19:51

Přidávám se, taky mám bezva tchýni. Pomůže, poradí, naprosto skvěle vaří, nikdy není vlezlá a je úplně v pohodě. Ráda si s ní povídám. Díky za ní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
25.10.11 20:17

Ahoj :mavam:
hlásím se k vám také. Svou tchýni mám také ráda. Má sice pár much, ale kdo je nemá že? Když můžou, tak nám s tchánem vždy pomůžou. Co se týká malýho, tak mi nikdy nic nevnucovala. Vždy se jen ptá jak se to dělá dnes a na oplátku řekla, jak se to dělalo za nich. je prostě super :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
25.10.11 21:12

ahoj, rodiče mého manžela jsou taky naprosto skvělí a mám je moc ráda. ani se mi nechce používat slovo tchyně, protože to má ten pejorativní nádech :-). jsou ochotní, vstřícní, v žádném případě nejsou vlezlí, vnoučka mají moc rádi… opravdu si nemůžu stěžovat.
a nepovažuju se za exota, ale spíš za toho šťastlivce :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová