Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Cuddy píše:
To vis, ze za to nic nedas a pokud je psychika u snazeni tak dulezita, tak ti to v kazdem pripade pomuze. Take jsem stale resila, zda to je normalni ci neni apod… Pak se ozvi, jak pochodis
Určitě dám vědět, co jsem se dozvěděla. Díky ![]()
Já mám taky dva dny špinění, pak dojde ms, už jsem taky otěhotněla, ale nedopadlo to
a snažení trvalo půl roku, hodně moc dělá psychika, otěhotněla jsem až jsem to přestala řešit ![]()
teď se snažíme znovu ![]()
Vždyť půl roku není žádná doba, prosím tě! Vůbec nehleď na to, že to druhým vyjde hned, akorát se tím stresuješ a na just to nepůjde. Taky vždy špiním tak tři dny a pak MS a moje LF je jen 7dní. Jelikož jsme na malou čekali 5let, tak mám za sebou všemožná i nemožná vyšetření a špinění opravdu problém není, je to naprosto normální. Takže se hoď do klidu a věř, že to vyjde ![]()
Spineni by tak nevadilo, pokud delka s ms nepresahne 8 dni, tak mi to aspon rikali doktori
Před druhým těhotenstvím jsem špinila od ovulace do začátku MS, měla jsem málo hormonu Progesteronu, který působí na růst děložní sliznice a její udržení. I tak jsem otěhotněla, jen jsem celý první trimestr brala Utrogestan, aby se progesteron doplnil (ale prý je to spíš placebo).
K doktorovi klidně zajdi, ať víš na čem jsi. Držím palce, ať brzy objevíš dvě čárky na testu ![]()
Ahoj holky, tak jsem hned ráno naklusala k DR a ten mi vysvětlil tak, že vše, co se v nás děje je jen příroda a pokud to tak chce, nic s tím nenaděláme. A špinění je tedy normální a i s ním se dá otěhotnět. Takže to je můj poznatek a tímto končím se zjišťováním a nechávám tomu volný průběh ![]()
Já jsem taky špinila, taky 3-4 dny před MS i déle… v září jsme se začali snažit o mimčo, to jsem ještě špinila, v říjnu taky, v listopadu jsem šla k Dr., ta mi řekla že to zas tak úplně OK není a že to může i nemusí být problém - sledovala jestli mám ovulku atd… a doporučila mi Nosifol, kdyby nezabral tak hormonální profil a hormony…v prosinci jsem už nešpinila, v lednu taky ne - po užívání Nosifolu a na konci ledna jsem našla // na testu
toť má zkušenost…
Díky za info, jsem klidnější.. Já jen přemýšlím nad tím, jestli mám dost nějakého hormonu, nebo tak..