Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ja jsem teprve na zacatku, pritel byl asi pred mesicem na spermio a ja cekam na dalsi cyklus, abych konecne mohla zaci ten clostil uzivat
mam nepravidelne cykly, tak uzivam jeste utrogestan. Zatim cekame, takze ti moc zatim nepovim ![]()
Já mám DÍKY Clostíku po pěti a půl letech snažení dítě!!! Takže za mě žádný hnus, ale díky bohu za to!!!
Jeeee, tak to je super. Uz se tesim az ho zacnu brat. Doufam ze i nam prinese ten uzlicek stesti ![]()
Pokud Tě zajímají příbaláky, můžeš si počíst:
http://www.lekarna.cz/…0x50mg-lahv/
https://www.pfizer.cz/…a_5mg_PI.pdf
Jj, manžel měl spermio v pořádku. A k tomu braní - mě nebolelo nic, vajíčka rostla, doktor stále hlídal (mám PCO). No a pak nastala ovulace a ta bolela. Bylo to prostě jinak, do té doby jsem nikdy nic necítila. A vyšlo to. Čekání je fakt hrozný, co já se načekala a to na cokoliv. Držím pěstičky, aby jste měla Clostíkové miminko. Nejsem jediná, kdo ho takhle má…Jo a brala jsem 1-1-1
Já brala asi 5 měsíců samotnou Proveru a pak mi k ní dr. přidala i Clostilbegyt, takže nevím o tom, že by to nešlo najednou…žádný problém jsem s ním neměla a hned po prvním měsíci s ním jsem otěhotněla.
Ale brala jsem ho v jiné dny cyklu než Proveru, tak jedině jestli tvoje doktorka nemyslela tím současným braním tohle…
Nechápu proč by se to nemělo brát dohromady? Já brala Clostik a Duphaston(to je to samy jak Provera)a díky Clostíku se nám konečně zadařilo takže taky děkuju za to že existuje!
@PeBe24 tak to netusim, nezjistovali jsme, ale pritel, tam volal v pondeli a hned ve ctvrtek ho vzali a vysledky jsme meli do hodiny. Rikal, ze to teda nebylo nic prijemneho, snad ze mu to tam ani moc neslo, ale ze pry se to da jednou kvuli mimi vydrzet;) at nema strach, pry jsou tam vsichni v poho
drzim palecky!
Ty jo jsem tak rada, ze ten clostil tolika holkam pomohl, doufam ze i na nas se usmeje brzo stesti
davate mi prijemne nadeje ![]()
Ty jo, když tady tak pročítám, kolika holkám Clostík pomohl
Tak jsem asi nějaká divná
Já už ho beru 5 měsíců a nic
Akorát jsem po něm přibrala a prodloužil se mi cyklus z 26 dní na 32
Tak jsem doufala, že zabere i u mne ![]()
@PeBe24 No každopádně se mi zdá že tu Proveru bereš docela brzo bych si to šoupla aspon na 16DC-19DC kdyby byla ovulace pozdeji tak ji Provera akorát zablokuje.