Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Zásada číslo jedna, když piješ, tak neměj po ruce mobil ![]()
Hodˇto za hlavu, nic neříkej a už to nedělej.
@arinecka Zásada číslo jedna říká - když nezvládám alkohol, nepiju
@Anonymní píše: Více
Vypadá to, že s Ex máte pro sebe stále slabost… ![]()
Tak nevěrná asi ne, ale být promiskuitní, tak na to máš dobře našlápnuto.
Zásadový člověk se chová dost jinak, to ty nejseš…
Hodila bych to za hlavu, nepitvala, mlčela, ex bych vymazala ze seznamu v rámci prevence podobných excesů a dávala bych si bacha na chlast.. asi tak.
@Trojlístek no, já v životě mužům nevěrná nebyla, což se o 99% populace říct nedá. Jen mě to proste mrzí.
@denisa.denisa11 píše: Více
Tak už se začínáš zařazovat, chápu, je nepříjemný bejt vyčleněná ![]()
@denisa.denisa11 píše: Více
No, už se stalo. Teď s tím už nic nenaděláš… ![]()
Dávej si pozor, ať se to příště nestane znova. Ale, asi to ještě se svým ex nemáš tak úplně uzavřené. ![]()
Já bych na svého ex chuť neměla ani omylem a na množství alkoholu by vůbec nezáleželo…
Příspěvek upraven 05.10.24 v 11:57
Hoď to za hlavu a bacha na chlast a jinak- všecko už je napsáno výš.
@arinecka proč jsi tak zapšklá a nepříjemná? Denodenne čtu a slyším, jak jsou si lidé nevěrní, poprvé v životě jsem ujela a vlastně spolu ani nechodime, jen mě to proste mrzí, protože jsou mi takové věci proti srsti a chtela jsem asi jen podpořit od jiných žen, ale tak asi co čekat ![]()
@Černá Madonna mám
jsme spolu chodili před 12 lety
a nebyli spolu tak dlouho, spis jsme si nic neudělali a já se s nim sešla pouze za účelem pokecu. Ale ano, hodím to za hlavu..dekuju ![]()
@arinecka píše: Více
Jo to mas recht, kdyz se krapet zchlastim tak bych mela mit na sve sms zbrojni pas
moje podvedomi jede..krutouprimne sms, veci ktere bych nevypustila z pusy dotycnemu jinak..pak se vsem omlou vam..
![]()
Dobrý den, rada bych se zeptala Vás, jestli to jen neprehanim a jaky na to mate nazor. Asi měsíc se schazim s jedním mužem, je to velice hezké a příjemne, spime spolu, neřekli jsme si, ze máme spolu vztah, ale o sexu to jen neni, to ne. Včera jsem se ale trochu pripila doma a psala jsem si svým ex, se kterým jsem chodila před asi 12 lety a nemáme spolu problém. Stavil se za mnou před barák na cigaretu, ze si pokecame. Jenze jak jsem byla pripita, tak jsem se s nim líbala.. on chtěl víc, to jsem nedovolila a odešla domu. Nicméně já si to teď silene vycitam a cítím se nevěrná. Tomu to samozřejmě neřeknu, třeba by mu to bylo i jedno, ale já jsem poměrně zásadova a nevěrná nikdy nebývam… potrebuju asi uklidnit, ze to mám hodit za hlavu a poučit se.
Hezkou sobotu