Mám se cítit provinile?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4383
5.10.24 13:27

A vážně si myslíš že kamarád se kterým se stýkáš, tak se stýká jenom s Tebou jo? Neřeš to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
5.10.24 13:54

Chápu, proč se cítíte provinile. Taky bych si tak přišla, když bych tam ten vztah chtěla a byla tam na něj šance. Ale faktem zůstává, že spolu prozatím nejste a tak bych to jako nevěru nebrala. Nevěrná jste byla možná nějakému svému principu. Což také není fajn, ale nemusí to zničit vaše šance na budoucí vztah… Nechala bych to asi být. S tím, že bych věděla, že nic takového už nikdy nechci udělat. A asi bych si vyjasnila ten vztah-nevztah, který udržujete. Buď bychom to dali dohromady, nebo ne. Ale pak bych si aspoň nemusela připadat provinile, že dám pusu i někomu jinému…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5710
5.10.24 20:35
@Anonymní píše: Více

Ať ten vztah nazýváš jak chceš, nevěrná jsi mu byla. Jako nechápu tyhlety kydy, že sice spolu měsíce spíme a scházíme se, ale nechodíme spolu. Směšný. :lol: My jsme si s mým manželem taky nikdy neřekli, že spolu chodíme. Ono to totiž nefunguje jak na základce, že si napíšete na lísteček „Chceš se mnou chodit? Zakroužkuj ano nebo ne“: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pokud to s tím tvým postelovým kámošem vidíš na vztah, tak nepij. Nebo se dej dohromady s ex a máš to vyřešené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7719
6.10.24 18:12

Zase ti ex. Já to říkám pořád, že je to nebezpečný zboží. Ať TA ex nebo TEN ex. Jak se mi z toho zdáš zdrcená, tipla bych si, že ti svědomí nedá a budeš to chtít novýmu říct. Ale teda taky bych to (zatím) nedělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí