Mám si pořídit iphone? Popřípadě jaký

106
9.3.23 11:33

Mám si pořídit iphone? Popřípadě jaký

Zdravim, potřebuju radu :think: chci si pořídit mobil a přemýšlela jsem o iphonu ;) ale nevím jestli je dobrý, do teď mám android a manžel s dětmi taky, takže se nemám s kým poradit, celá naše rodina má andorid :nevim: myslíte že je iPhone lepší? Jestli ano tak jaký?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
9.3.23 11:49

Pro mě nesrovnatelně. Android mám pracovní a mám chuť ho rozšlapat. Proti iphonu nelogický, těžkopádný…. Iphone funguje úplně jinak. Zajdi do obchodu, vyzkoušej si ho a uvidíš.

• Citovat
  • Upravit
15575
9.3.23 11:59

Já taky hlasuju pro iPhone. Nedávno jsme si pořídila svůj druhý. Při uvažování nad novým bylo jasné, že do Androidu už nepůjdu. Před 4 lety jsem kupovala 6s a šlapal krásně celé 4roky a to už nebyl nejnovější model, tuším 3 roky už byl na trhu. Teď jsem teda koupila jen o model méně, tj. 13.
Takže pokud Tě to láká, tak si ho kup a uvidíš. Třeba zjistíš, že to pro Tebe není. Ale dokud nezkusíš, tak vědět nebudeš a lákat Tě to bude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
9.3.23 12:00

@Janli dobře dekuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
9.3.23 12:01

@kaja00 asi máš pravdu, až vydělám, zkusím to a uvidím, hodně lidí si iphone chválí takže do toho asi půjdu :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2080
9.3.23 12:09

Teda já teď půjdu asi trochu proti proudu ale mě rozhodně víc vyhovuje android. IPhone jsem měla 1 jedinkrát v životě po taťkovi a prostě nějak je mi bližší ten android připadá mi logičtější, přehlednější atd… Ale je to samozřejmě věc názoru :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
9.3.23 12:48

@kulíšek_s_bambulí děkuju za názor, každý to má jinak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boricmytu
9.3.23 14:02

Za mně se každému s Iphonem dělá lépe a to z důvodu, že je vše nastavené a nic nelze měnit.
Je to spíše takové to posérské bílé tričko s nápisem Gucci, které je stejné jak to bez nápisu Gucci, ale prostě spousta lidí radši chodí v tom s tím nápisem:)

On je problém jinde, většinou se srovnávají jablka s hruškami, pod android telefonem si většina lidí představí Xiamomi za 7tisíc, ale to přece nelze srovnávat s Iphonem za 20 tisíc.

A když si koupíš android za 20 tisíc tak bude v něčem trochu horší než Iphone a něčem trochu lepší než Iphone, ale ve více věcech bude android lepší, Iphone je taková hračka pro američany, kteří neumí přemýšlet :)

• Citovat
  • Upravit
2164
9.3.23 14:48

Já měla celý život jiné telefony než iphony, ale pak už mi nic jiného nezbylo a je to pecka a to jsem si koupila ten levnější, nevím, zda ty dražší varianty jsou ještě lepší, ani si to nedovedu představit a to jsem ty mobily taky neměla za hubičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
9.3.23 14:51

Já byla iPhone odpůrce, pak jsme ho dostala od už bych nikdy nešla zpět :D rychlejší, skvělý foťák, design, výdrž. Momentálně mám iPhone 13 mini a jsem maximálně spoko - chtěla jsem menší mobil s výkonem velkého a hlavně dobrým foťákem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
9.3.23 14:57
@Janli píše:
Pro mě nesrovnatelně. Android mám pracovní a mám chuť ho rozšlapat. Proti iphonu nelogický, těžkopádný…. Iphone funguje úplně jinak. Zajdi do obchodu, vyzkoušej si ho a uvidíš.

já mám zas úplně stejný pocit s čímkoli od Apple, prohodit zavřeným oknem, u Androidu si najdu a nastavím, co potřebuju, u iPhonu jsem nenašla ani jak nahrát vlastní zvonění, protože mamka potřebuje pro nedoslýchavé hodně pronikavé, ne nejde to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
9.3.23 16:31

No má to své pro a proti. Několik let jsem měla Androida, má ho i zbytek rodiny. Ceny mobilů kolem 5000 Kč.. po 2-3 letech je už telefon k ničemu. Seká se, fotografie jsou horší a celkově se zpomaluje.. Teď mám iPhone, je rychlý, perfektní fotky, ale nastavení nejde přizpůsobit, tak jak by člověk chtěl. A všechno je v něm takové složité.
Mám ho skoro rok a ještě jsem nepřišla na to, v čem je tak super..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
9.3.23 16:35

Soukromé si kupuju androida a iPhone mám služební..lezi mi na stole a praktický ho nepoužívám..pořád musím něco hledat a rozčiluje mě automatická oprava zpráv (dá se samozřejmě vypnout, ale chce se mi hledat, kde?)..
Teď si chci koupit nový soukromý a samozrejme android..

• Citovat
  • Upravit
999
9.3.23 16:40

Muj prvni Apple byl 3.. od te doby cca 14 let jedu v jablku. Strasne jsem ho tehdy nechtela. Ted uz strasne nechci nic jineho 😂 frcime v jabkach cela rodina. Jinak ted mam 13 mini a je strasne fajn. Ja nemam rada ty obri, mam male ruce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24684
9.3.23 16:41

Iphone X a novější. A fakt ho nemám kvůli pozérství, ale jednoduše proto, že je nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák