Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravim, potřebuju radu
chci si pořídit mobil a přemýšlela jsem o iphonu
ale nevím jestli je dobrý, do teď mám android a manžel s dětmi taky, takže se nemám s kým poradit, celá naše rodina má andorid
myslíte že je iPhone lepší? Jestli ano tak jaký?
Pro mě nesrovnatelně. Android mám pracovní a mám chuť ho rozšlapat. Proti iphonu nelogický, těžkopádný…. Iphone funguje úplně jinak. Zajdi do obchodu, vyzkoušej si ho a uvidíš.
Já taky hlasuju pro iPhone. Nedávno jsme si pořídila svůj druhý. Při uvažování nad novým bylo jasné, že do Androidu už nepůjdu. Před 4 lety jsem kupovala 6s a šlapal krásně celé 4roky a to už nebyl nejnovější model, tuším 3 roky už byl na trhu. Teď jsem teda koupila jen o model méně, tj. 13.
Takže pokud Tě to láká, tak si ho kup a uvidíš. Třeba zjistíš, že to pro Tebe není. Ale dokud nezkusíš, tak vědět nebudeš a lákat Tě to bude ![]()
@kaja00 asi máš pravdu, až vydělám, zkusím to a uvidím, hodně lidí si iphone chválí takže do toho asi půjdu
![]()
Teda já teď půjdu asi trochu proti proudu ale mě rozhodně víc vyhovuje android. IPhone jsem měla 1 jedinkrát v životě po taťkovi a prostě nějak je mi bližší ten android připadá mi logičtější, přehlednější atd… Ale je to samozřejmě věc názoru ![]()
Za mně se každému s Iphonem dělá lépe a to z důvodu, že je vše nastavené a nic nelze měnit.
Je to spíše takové to posérské bílé tričko s nápisem Gucci, které je stejné jak to bez nápisu Gucci, ale prostě spousta lidí radši chodí v tom s tím nápisem:)
On je problém jinde, většinou se srovnávají jablka s hruškami, pod android telefonem si většina lidí představí Xiamomi za 7tisíc, ale to přece nelze srovnávat s Iphonem za 20 tisíc.
A když si koupíš android za 20 tisíc tak bude v něčem trochu horší než Iphone a něčem trochu lepší než Iphone, ale ve více věcech bude android lepší, Iphone je taková hračka pro američany, kteří neumí přemýšlet ![]()
Já měla celý život jiné telefony než iphony, ale pak už mi nic jiného nezbylo a je to pecka a to jsem si koupila ten levnější, nevím, zda ty dražší varianty jsou ještě lepší, ani si to nedovedu představit a to jsem ty mobily taky neměla za hubičku.
Já byla iPhone odpůrce, pak jsme ho dostala od už bych nikdy nešla zpět
rychlejší, skvělý foťák, design, výdrž. Momentálně mám iPhone 13 mini a jsem maximálně spoko - chtěla jsem menší mobil s výkonem velkého a hlavně dobrým foťákem.
@Janli píše:
Pro mě nesrovnatelně. Android mám pracovní a mám chuť ho rozšlapat. Proti iphonu nelogický, těžkopádný…. Iphone funguje úplně jinak. Zajdi do obchodu, vyzkoušej si ho a uvidíš.
já mám zas úplně stejný pocit s čímkoli od Apple, prohodit zavřeným oknem, u Androidu si najdu a nastavím, co potřebuju, u iPhonu jsem nenašla ani jak nahrát vlastní zvonění, protože mamka potřebuje pro nedoslýchavé hodně pronikavé, ne nejde to
No má to své pro a proti. Několik let jsem měla Androida, má ho i zbytek rodiny. Ceny mobilů kolem 5000 Kč.. po 2-3 letech je už telefon k ničemu. Seká se, fotografie jsou horší a celkově se zpomaluje.. Teď mám iPhone, je rychlý, perfektní fotky, ale nastavení nejde přizpůsobit, tak jak by člověk chtěl. A všechno je v něm takové složité.
Mám ho skoro rok a ještě jsem nepřišla na to, v čem je tak super..
Soukromé si kupuju androida a iPhone mám služební..lezi mi na stole a praktický ho nepoužívám..pořád musím něco hledat a rozčiluje mě automatická oprava zpráv (dá se samozřejmě vypnout, ale chce se mi hledat, kde?)..
Teď si chci koupit nový soukromý a samozrejme android..
Muj prvni Apple byl 3.. od te doby cca 14 let jedu v jablku. Strasne jsem ho tehdy nechtela. Ted uz strasne nechci nic jineho 😂 frcime v jabkach cela rodina. Jinak ted mam 13 mini a je strasne fajn. Ja nemam rada ty obri, mam male ruce..
Iphone X a novější. A fakt ho nemám kvůli pozérství, ale jednoduše proto, že je nejlepší.