Mám smutného psa:-/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
85
18.11.14 13:04

Ja nechci aby byl smutný, moc ho miluji :hug: a je na mě velice psychicky napojeny a ja na nej :roll: proto jsem se tady chtela poradit. protoze mi na mem pejskovi záleží :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21910
18.11.14 13:05

Jo kolem baraku, tak to pak jooooo, to je jina :palec: :roll:.Pokud ten barak obchazi alespon 20-30 min 4 x denne, pak je to v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
18.11.14 13:15

A nepřenášíš na něj třeba nějaký svoje chmury?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5578
18.11.14 13:21

Máme fenku maltezačku a je nejšťastnější doma v peřinách, nebo povalující se na gauči, máme zahradu, takže jí často " vykopnu " ven.., poběhá si 5-10 minut, poštěká a už pochoduje u dveří a chce domů, je pravda, že přes léto je kolikrát celý den venku, ale ráda se válí i doma.., je určitě Váš pejsek smutný? Neodpočívá jenom? Je to dlouhodobé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
18.11.14 13:22

@SarahMi Zajímalo by mě, co předchází odchodu syna do školky…jestli srdceryvné loučení, tak se nedivím, že pejsek je smutný…Náš pes má také radši přítele, takže pokud přítel odejde, tak ho stále vyhlíží, občas kňourá, ale s tím se nedá nic moc dělat, prostě to tak je…a myslím, že zase tak strašně netrpí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
18.11.14 13:24

No nekdy si pobrecim u filmu nebo jsem smutná. ale depresemi netrpím. a jak je syn doma tak se pořád všichni tri veselime.to smutný nebývá. jen když si vsimnu ze si hraju se synem stačí 15 min bez toho abych si pejska vsimla.tak je civavacek opět smutný, uši ma sklopene a pokukuje po nás ockem :roll: takže hned jak si tohoto vsimnu, hned beru pejska mezi nás. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
18.11.14 13:27

Ja bych byla pro, poridit pejska do party. Mam kolem sebe rodiny, co maji dva male pejsky a psici jsou spolu velmi spokojeni. Kdybych mohla, hned si jeste jednoho poridim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
18.11.14 13:28

@Janha Tak pokud je to nějaké pidi plemeno patřící mezi společenské psy, tak je to možné, často ale za toto „zlenivění“ můžou i páníčci (teď tím nemířím konkrétně na Vás). Faktem ale zůstává, že pes procházky potřebuje, jak psala @bimbama, zejména kvůli tomu, aby měl nějaké podněty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
18.11.14 13:28

Srdceryvne louceni neprovozujeme :roll: vzdycky reknu" za chvili prijdu, prijdeme bez na místo" do pelíšku :) on si tam vleze a zas je smutný :,( třeba to moc dramatizuji, ale mám takový pocit, jsem na to citliva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5578
18.11.14 13:30
@SarahMi píše:
No nekdy si pobrecim u filmu nebo jsem smutná. ale depresemi netrpím. a jak je syn doma tak se pořád všichni tri veselime.to smutný nebývá. jen když si vsimnu ze si hraju se synem stačí 15 min bez toho abych si pejska vsimla.tak je civavacek opět smutný, uši ma sklopene a pokukuje po nás ockem :roll: takže hned jak si tohoto vsimnu, hned beru pejska mezi nás. :)

Je zřejmě více citlivý a vše víc prožívá, zase až tak bych to nehrotila, naše fenka je taky citlivka, když se nám narodila dcerka, dostala horečky a teklo jí mlíko, byla smutná, pak si zvykla.., teď jsem byla těhotná se synem, pořád byla u mně, je na nás taky strašně fixovaná, ale naučila se být doma i sama a řekla bych, že to někdy i ocení. :lol:, nicméně, když u nás bydlel chvíli brácha ( cca 2 týdny ), protože sháněl vlastní bydlení, měla 3× epileptický záchvat, po té co odešel a bydlí ve svém, záchvat ani jeden, nakonec jsme se s vet. shodly, že to měla prostě z nervů, že jí někdo narušuje to její tolik milované a zažité prostředí.., takže asi tak.., psi umí být někdy taky pěkní vyděrači, ale člověk si to nesmí tolik připouštět, jestli pejsek smutní, pohladit, obejmout, ale zase Vás nemůže omezovat ve vlastním životě.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
18.11.14 13:31

@SarahMi Já myslím, že tvůj pes smutný není. I když to nemůžu říct stoprocentně, nikdy jsem ho neviděla, ale to, co popisuješ mi jako smutek nepřijde. Píšeš, že pejsek „smutní“, když je syn ve školce. Tohle ale psi dělají, hlídají dveře a čekají, až bude smečka kompletní. Nemusí to ale vůbec znamenat, že je smutný. Spíš bych řekla, že tím, jak ho máš moc ráda, jsi na jeho chování trochu přecitlivělá (nemyslím to nijak zle) a vnímáš to hůr, než to ve skutečnosti je. Moje máma taky pořád říkala, jaký je náš pes chudáček, přitom se měl jak prase v žitě, co by za to jiní psi dali.
Naše současná fenka tohle taky dělá, čeká, až se přítel vrátí z práce, přitom vyžití má dost. Třeba má strašně ráda žvýkací kosti z buvolí kůže, ale nedotkne se jich, dokud nejsme všichni doma. Přitom to nemá zakázané, naopak bychom byli rádi, kdyby se zabavila, když nejsme doma, ale ona si jich prostě ani nevšimne. Jakmile si ale večer sedneme k nějakému filmu, tak se hned přihasí s kostí a zuřivě se do ní pustí.
Podle toho, co píšeš si myslím, že jsi se psem doma dost, samotou netrpí, věnuješ se mu, sice bych teda určitě doporučila pestřejší a delší procházky, denně kolem baráku je pro psa celkem nuda. Ale jinak si myslím, že to trošku moc prožíváš, pejsek ti nezemře žalem, protože je syn dopo ve školce nebo proto, že nemůže dostat piškotek (ale vím, že psi tak umí působit. Náš se vždycky tvářil, jako by se mu zhroutil celý svět, když jsme mu nechtěli dát chipsy nebo čokoládu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
18.11.14 13:37

No ja jsem totiž moc citlivka :oops: uvědomíla jsem si, ze to asi moc dramatizuji.on takle podle me smutný, nebyva 24 hodin denne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
18.11.14 13:38

Jj pejsek mých rodičů se chová podobně..kdyz mamka odejde do prace…do obchodu..tak pejsek lehne na chodbě a ceka az se vrátí..jestli je smutný nebo pouze ceka.,těžko říct :) ale většinou kdyz ho vemu ven a nebo sis nim hraju, tak se mi podaří ho rozveselit.. :) k tomu venceni..tadyti polstarovnici nepotřebuji tolik pohybu jako treba vlcak :) ten nás procházky miluje..ale odsad posad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
18.11.14 13:40

Utahej ho venku tak, že doma bude rád, že padne a usne, koneckonců tohle prospívá každému zdravému psovi. Pak nebude mít čas na nějaký chmury. A zkus nebýt z něj tak poprděná, přinese ti to akorát výčitky z nesmyslných věcí a začneš ho rozmazlovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
18.11.14 13:46

U nas tak smutnela fenecka. Poridili jsme ji kamarada, kt. posleze stal „manzelem“,ale ona nas za to pak brala, ze ji zradili. Proste ona byla jedinacek, a pak tu lasku mela delit jeste s jednim prizivnikem :P Tak nevim, zda to bude vychodisko. Navic, nevis, jak se bude chovat s druhym pejskem, muze to byt super, a nemusi. Mohou se hadat.Ale neni to pravidlem. Musite sami citit, zda zvladnete.Je pravda, ze cekani na pana je dlouha doba, a nam se zda, ze ve dvou se to lepe tahne,ze.Tak preji dobre rozhodnuti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný