Když někam jdu, celá se rozklepu a dostanu hlad

Anonymní
1.4.16 08:42

mam strach bojím se

Dobrý den potřebuju radu nebo pomoc poslední dobou mam strach jit ven kdyz nekam jdu tak se rozklepu mam nohy jako ve sveraku celkove se napnu natlakuju a zacnu mit hlad i kdyz jsem treba najezena…poradte co s tim v tydnu jdu k psychologovi ale kazda rada dobra…bojim se ze se mi neco stane…proto nikam nechci chodit divny co asi jsem blazen :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1.4.16 08:48

Bude to nějaká úzkostná porucha. Ale proč se ti to děje, co přesně a co s tím, to ti řekne jenom lékař. Ale někdy to začít muselo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
1.4.16 08:49

Taky jsem měla takový pocit, když jsem se přestěhovala za přítelem do města do bytu, ale mám pejsky a venčit je musím, a tak nějak jsem si zvykla a otřepala jsem se z toho. Myslím si, že je to u Vás jen na nějaký čas, ale zajít k psychologovi určitě není od věci.
Hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.16 08:57

Jj uz jsem to jednou mela pred x lety a ted je to zpet…nevim co s tim…proste se nejvoc v bezpeci citim doma…a kdyz nekam jdu tak se mi stane tohle nejaka panika ci co a mam pocit ze omdlim…je to ze stresu ale nevim co s tim…

• Citovat
  • Upravit
607
1.4.16 09:12

Pohoda, daju ti antidepresiva na uzkost a o 2 tyzdne si fit, medzitym dostanes neake sedativa (napr. neurol) nech tie 2 tyzden neako prezijes :) Len ten psycholog ti vobec nepomoze, musis k psychiatrovi, ten je lekar, predpisuje lieky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.16 09:17

Kdyz to bylo tenkrat tak jsem brala neurol a chodila k psychiatrovi a psychologovi a dopadlo to tak ze jsem leky stejne vysadila a pomohl mi spis psycholog leky me akorat oblbovaly…

• Citovat
  • Upravit
607
1.4.16 09:21

Lebo Neurol nelieci, to je len nudzova vec, kym ti nezaberu skutocne lieky ktore ta vyliecia, mas ocividne problemy so serotoninom a lieky by to mali fixnut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.16 09:50

Jak se serotoninem? @Gita17 to nechápu mohla by jste mi.to prosím vysvětlit…?

• Citovat
  • Upravit
607
1.4.16 11:00

Serotonín je základný neurotransmiter, ktorého nedostatok spôsobuje psychickú vyčerpanosť, nervozitu, úzkosť a depresiu.
III. generace antidepresiv zahrnuje SSRI antidepresiva, což jsou selektivní inhibitory zpětného vychytávání serotoninu (selective serotonin reuptake inhibitors). Tyto látky prodlužují dobu působení serotoninu po uvolnění do synaptické štěrbiny. SSRI antidepresiva patří mezi základní, jsou v dnešní době lékem první volby.
http://www.gate2biotech.cz/…rmon-stesti/
Berie sa to min. pol roka, potom sa to zvycajne zacne vysadzovat (ja som mala rok a pol ) a mala by si byt vyliecena. Ja som :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.16 11:02

A kde se ještě dá serotonin vzít třeba v potravinami? @Gita17

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.4.16 11:05

Už to čtu..

• Citovat
  • Upravit
607
1.4.16 11:37
@Anonymní píše:
A kde se ještě dá serotonin vzít třeba v potravinami? @Gita17

to ti nebude stacit, ani omylom :) skoc cim skor za lekarom nech mas klud, o 2 tyzdne ti bude lepsie :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová