Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@tininas 36.
A Ty to druhé dítě opravdu chceš?
@Anonymní píše:
@tininas Na jednu stranu ano na druhou ne.
A on ještě vlastni nemá, že? Takže jediné dítě, co byste měli, je syn s postižením. A ty už nejsi nejmladší. Já bych to riskla ![]()
@Anonymní píše:
@tininas Já také. Jenom jsem měla slabou chvilku tak se vám omlouvám.
Omlouvat se není za co a přeji Vám, abyste se na křižovatce života vydala správným směrem.
Mně připadá normální se napřed vzít a pak uvidět, co život přinese. Partner musí jít také do rizika. Může se stát, že nebudete moci mít děti spolu. Bude pomáhat s péčí o nevlastního postiženého syna? Nebo by měl zájem jen v případě, že by měl zaručeno svoje vlastní dítě? To jsou všechno věci, ke kterým by se měl postavit čelem.
Jinak myslím, že je určitě dobré mít ještě další dítě… pčinese vám to všem nový elán do života, který určitě není jednoduchý.
@Anonymní píše:
@terien To mě moc mrzí.Také nemám zrovna dobrou náladu.
Jo mě taky, ale to je život, zase bude líp
mě ani tak neštve že mě podrazil, ale to, že jsem se v něm tak spletla. Po dlouhý době jsem někomu zase věřila a bum. Dej si sklenku, pusť peknou písničku a hned je svět veselejší ![]()
@Anonymní píše:
@Russet Přítel má dospělého syna.Děkuji vám za radu.
Jestli není 50+, tak bych to zkusila. Včera jsem se dívala na dokument o dost postižené slečně a měli dalši dvě dcery. Člověk asi potřebuje vidět i zdravé dítě, aby měl sílu na to, se kterým to není tak snadné.
@Lewisa píše:
Mně připadá normální se napřed vzít a pak uvidět, co život přinese. Partner musí jít také do rizika. Může se stát, že nebudete moci mít děti spolu. Bude pomáhat s péčí o nevlastního postiženého syna? Nebo by měl zájem jen v případě, že by měl zaručeno svoje vlastní dítě? To jsou všechno věci, ke kterým by se měl postavit čelem.Jinak myslím, že je určitě dobré mít ještě další dítě… pčinese vám to všem nový elán do života, který určitě není jednoduchý.
Oni to tak hrotit nemusí. Buď se to povede nebo ne. Děti mají. Ale asi chtějí mít i spolu. Samozřejmě musí zakladatelka vědět jestli se dá o chlapa opřít. Jestli to on zvládne, když bude nějakou dobu jediný živitel.
@Anonymní píše:
@Russet Je mu 39.
Tak to je chlap v nejlepších letech ![]()