Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Russet Jenom mám občas pocit,že má krizi středního věku.
Aha. Právě jsem chtěla napsat, že mimino mu případnou krizi odsune a nebude blbnout s motorkou nebo milenkou ![]()
@Russet Motorku si kupovat nechce,ale prý časem nějaké pořádné auto
.Horší by byla milenka.
@Anonymní píše:
@Russet Motorku si kupovat nechce,ale prý časem nějaké pořádné auto.Horší by byla milenka.
Tak jestli budete potřebovat převézt obě děti, pořádné auto se šikne. Snad si nevybere závoďáka.
@Russet On ať si koupí co chce.Já mám zažádáno o příspěvek na auto a čekám na rozhosnutí.Tak bude alespoň jedno normální auto ![]()
Musíte vědět Vy, zda se na to cítíte. Těhotenství je samo o sobě velmi vysilující a když už budete nějak tak při síle, tak zase zabere čas starost o miminko. Pokud mohu mluvit za sebe, já bych se raději maximálně věnovala synovi a s mimčem počkala. Ale já nejsem tak silná osobnost. Také záleží jak to máte s partnerem, do jaké míry by Vám byl oporou, jak moc velikou důvěru v něho máte a podobně.
![]()
@Anonymní píše:
@Malike Syna zvládám skoro sama,přítel je dlouho v práci.
Finančně…2 děti sama.
Na to se ptám ![]()
Já bych do toho šla.Chtěla bych jedno zdravé dítě.S chlapem jsme se brali po roce chození a jsme spolu přes 20 let.V 36 letech bych dlouho neotálela, těhotenství nemusí přijít hned a pak by mohlo být pozdě
@AnnaLejchova Máte pravdu.Jdeme do toho.Jenom mě asi bude čekat umělé oplodnění.
Rozhodnutá už jsi, já ti jen držím palce a přeji zdravé miminko a hodně lásky vám všem
![]()
@Anonymní píše:
@AnnaLejchova Máte pravdu.Jdeme do toho.Jenom mě asi bude čekat umělé oplodnění.
Gratulace a hodně zdaru ![]()
@Russet Jenom mám občas pocit,že má krizi středního věku.