Mám říct o smrti bývalému?

Anonymní
22.7.23 13:08

Mám to říct bývalému?

Teta od bývalého přítele měla švagrovou, která byla známá mých rodičů. Rodiče s ní udržovali kontakt. Ta známá zemřela. S bývalým přítelem jsme spolu byli bez mála deset let, ale už je to téměř pět let od rozchodu. Vím, že bývalý přítel neměl se tetou dobré vztahy a tak mě napadlo, jestli o tom úmrtí nemám bývalému říct. Když jsme někdy byli u mých rodičů, známá se stavila na kus řeči. Bývalý přítel ji zná, protože v rámci rodiny jim párkrát s něčím pomáhala.
Od rozchodu nejsem s bývalým přítelem vůbec v kontaktu, nepíšeme si, nepotkáváme se. Rozchod byl sice poklidný, ale vzájemně jsme si velmi ublížili. Nevím, jestli mu kvůli tomu psát, nebo to mám prostě nechat, jestli si to předají v rodině sami.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4385
22.7.23 13:12
@Anonymní píše:
Teta od bývalého přítele měla švagrovou, která byla známá mých rodičů. Rodiče s ní udržovali kontakt. Ta známá zemřela. S bývalým přítelem jsme spolu byli bez mála deset let, ale už je to téměř pět let od rozchodu. Vím, že bývalý přítel neměl se tetou dobré vztahy a tak mě napadlo, jestli o tom úmrtí nemám bývalému říct. Když jsme někdy byli u mých rodičů, známá se stavila na kus řeči. Bývalý přítel ji zná, protože v rámci rodiny jim párkrát s něčím pomáhala.
Od rozchodu nejsem s bývalým přítelem vůbec v kontaktu, nepíšeme si, nepotkáváme se. Rozchod byl sice poklidný, ale vzájemně jsme si velmi ublížili. Nevím, jestli mu kvůli tomu psát, nebo to mám prostě nechat, jestli si to předají v rodině sami.

Pokud s ní neměl dobrý vztah, tak proč mu to říkat? Asi by mu to bylo celkem putna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8481
22.7.23 13:32
@Anonymní píše:
Od rozchodu nejsem s bývalým přítelem vůbec v kontaktu, nepíšeme si, nepotkáváme se. Rozchod byl sice poklidný, ale vzájemně jsme si velmi ublížili. Nevím, jestli mu kvůli tomu psát, nebo to mám prostě nechat, jestli si to předají v rodině sami.

Neříkala bych mu to. Ještě když sama píšeš, že spolu neměli dobrý vztah - takže by mu to asi bylo jedno…. A kdo ví, možná se to dozvěděl už od někoho jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.23 13:36
@izabe píše:
Neříkala bych mu to. Ještě když sama píšeš, že spolu neměli dobrý vztah - takže by mu to asi bylo jedno…. A kdo ví, možná se to dozvěděl už od někoho jiného

Nejde o vztah bývalého přítele a jeho tety. Ale o švagrovou té tety (známou mých rodičů). Občas pomáhala i rodině bývalého (jeho rodičům) a občas jsme se s ní (i s přítelem) potkávali u mých rodičů.

• Citovat
  • Upravit
6421
22.7.23 13:37

Ten ex neměl dobré vztahy s tetou, ne s tou známou, co zemřela. Holky, čtěte.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
22.7.23 13:48

@ZuzaM já se ztratila už v první větě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2756
22.7.23 14:00

Nic ve zlém, ale se svými vyjadřovacimi schopnostmi radši nic neříkej. Ublížili jste si, v kontaktu nejste. Neřeš to, netýká se tě to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15153
22.7.23 14:11

Jak víš, že on už to dávno neví? Spíš hledáš záminku jak ho znovu kontaktovat. Jinak nechápu tvou snahu se do toho plést.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35787
22.7.23 14:27

A kdo že teda umřel? Ta teta nebo ta švagrová?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
22.7.23 14:28
@Anonymní píše:
Nejde o vztah bývalého přítele a jeho tety. Ale o švagrovou té tety (známou mých rodičů). Občas pomáhala i rodině bývalého (jeho rodičům) a občas jsme se s ní (i s přítelem) potkávali u mých rodičů.

Takze se to ma jak jinak dozvedet. Za me pruhledna zaminka ho kontaktovat, nedelala bych to.

• Citovat
  • Upravit
4383
22.7.23 14:56

Pokud jsem to dobře pochopila… Nemusíš mu nic říkat, na co. On se to určitě dozví i od někoho jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eustress
22.7.23 14:57

Ano, když jsi zlá.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
22.7.23 17:11

Tak jsem to musela precist 5×, abych pochopila ty spletite rodinne vztahy :lol: 8o
Taky jsem nejdriv myslela, ze zemrela ta teta :lol: :think:
Jinak ne, nerikala bych nic…byla to jen znama…a pokud by to byla tak dobra znama, tak se to Expritel dozvi i bez tve pomoci. Ale myslim, ze to pro nej nebude az tak podstatna informace. Zname mych rodicu, resim jen velice okrajove.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.8.23 08:48

Abych to napsala lépe, tak bývalý má tetu a ta teta měla švagrovou, ta zemřela a ta švagrová byla naše dobrá známá.
Bývalému jsem to nakonec neřekla. Na pohřeb známé přijela jeho teta a prý si to v rodině řekli. Bohužel i po pěti letech jsou pro mě věci spojené s bývalým partnerem stále trochu živé. Jen mě mrzí některé komentáře, které jste tady napsali. Je to pro mě hodně citlivé téma.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky