Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Teta od bývalého přítele měla švagrovou, která byla známá mých rodičů. Rodiče s ní udržovali kontakt. Ta známá zemřela. S bývalým přítelem jsme spolu byli bez mála deset let, ale už je to téměř pět let od rozchodu. Vím, že bývalý přítel neměl se tetou dobré vztahy a tak mě napadlo, jestli o tom úmrtí nemám bývalému říct. Když jsme někdy byli u mých rodičů, známá se stavila na kus řeči. Bývalý přítel ji zná, protože v rámci rodiny jim párkrát s něčím pomáhala.
Od rozchodu nejsem s bývalým přítelem vůbec v kontaktu, nepíšeme si, nepotkáváme se. Rozchod byl sice poklidný, ale vzájemně jsme si velmi ublížili. Nevím, jestli mu kvůli tomu psát, nebo to mám prostě nechat, jestli si to předají v rodině sami.
Pokud s ní neměl dobrý vztah, tak proč mu to říkat? Asi by mu to bylo celkem putna.
@Anonymní píše:
Teta od bývalého přítele měla švagrovou, která byla známá mých rodičů. Rodiče s ní udržovali kontakt. Ta známá zemřela. S bývalým přítelem jsme spolu byli bez mála deset let, ale už je to téměř pět let od rozchodu. Vím, že bývalý přítel neměl se tetou dobré vztahy a tak mě napadlo, jestli o tom úmrtí nemám bývalému říct. Když jsme někdy byli u mých rodičů, známá se stavila na kus řeči. Bývalý přítel ji zná, protože v rámci rodiny jim párkrát s něčím pomáhala.
Od rozchodu nejsem s bývalým přítelem vůbec v kontaktu, nepíšeme si, nepotkáváme se. Rozchod byl sice poklidný, ale vzájemně jsme si velmi ublížili. Nevím, jestli mu kvůli tomu psát, nebo to mám prostě nechat, jestli si to předají v rodině sami.
Neříkala bych mu to. Ještě když sama píšeš, že spolu neměli dobrý vztah - takže by mu to asi bylo jedno…. A kdo ví, možná se to dozvěděl už od někoho jiného
@izabe píše:
Neříkala bych mu to. Ještě když sama píšeš, že spolu neměli dobrý vztah - takže by mu to asi bylo jedno…. A kdo ví, možná se to dozvěděl už od někoho jiného
Nejde o vztah bývalého přítele a jeho tety. Ale o švagrovou té tety (známou mých rodičů). Občas pomáhala i rodině bývalého (jeho rodičům) a občas jsme se s ní (i s přítelem) potkávali u mých rodičů.
Ten ex neměl dobré vztahy s tetou, ne s tou známou, co zemřela. Holky, čtěte.:-)
Nic ve zlém, ale se svými vyjadřovacimi schopnostmi radši nic neříkej. Ublížili jste si, v kontaktu nejste. Neřeš to, netýká se tě to.
Jak víš, že on už to dávno neví? Spíš hledáš záminku jak ho znovu kontaktovat. Jinak nechápu tvou snahu se do toho plést.
@Anonymní píše:
Nejde o vztah bývalého přítele a jeho tety. Ale o švagrovou té tety (známou mých rodičů). Občas pomáhala i rodině bývalého (jeho rodičům) a občas jsme se s ní (i s přítelem) potkávali u mých rodičů.
Takze se to ma jak jinak dozvedet. Za me pruhledna zaminka ho kontaktovat, nedelala bych to.
Pokud jsem to dobře pochopila… Nemusíš mu nic říkat, na co. On se to určitě dozví i od někoho jiného.
Tak jsem to musela precist 5×, abych pochopila ty spletite rodinne vztahy
![]()
Taky jsem nejdriv myslela, ze zemrela ta teta
![]()
Jinak ne, nerikala bych nic…byla to jen znama…a pokud by to byla tak dobra znama, tak se to Expritel dozvi i bez tve pomoci. Ale myslim, ze to pro nej nebude az tak podstatna informace. Zname mych rodicu, resim jen velice okrajove.
Abych to napsala lépe, tak bývalý má tetu a ta teta měla švagrovou, ta zemřela a ta švagrová byla naše dobrá známá.
Bývalému jsem to nakonec neřekla. Na pohřeb známé přijela jeho teta a prý si to v rodině řekli. Bohužel i po pěti letech jsou pro mě věci spojené s bývalým partnerem stále trochu živé. Jen mě mrzí některé komentáře, které jste tady napsali. Je to pro mě hodně citlivé téma.