Společný domov, kde si nepřijdu jako doma

Anonymní
22.7.23 08:34

Společný domov

Ahoj všichni, přišla jsem si sem pro názor a zkušenosti ostatních.
Před 2 lety jsem se přistěhovala k partnerovi. Má svůj byt na hypotéku. Oba máme děti které studují a žijeme řekla bych poklidně až na jednu věc.
Přijdu si stále jako na návštěvě a nepřijdu si jako doma:(. Možná má na to vliv i to že v hádce mi několikrát partner řekl že můžu jít že mě nikdo nedrží že byt je jeho a já už si prostě nepřijdu jako doma. Většina hádek je kvůli hloupostem které mu vadí - třeba když komunikuji s ex ohledně dětí. Nějak se s ex nevidím, jde jen o tel. hovory třeba jednou dvakrát za měsíc.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2164
22.7.23 08:37

Takže žiješ s patologickým žárlivcem, který tě v hádce vyhazuje. Paráda.
Máš kam jít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.7.23 08:40
@Anonymní píše:
Před 2 lety jsem se přistěhovala k partnerovi. Má svůj byt na hypotéku. Oba máme děti které studují a žijeme řekla bych poklidně až na jednu věc.
Přijdu si stále jako na návštěvě a nepřijdu si jako doma:(. Možná má na to vliv i to že v hádce mi několikrát partner řekl že můžu jít že mě nikdo nedrží že byt je jeho a já už si prostě nepřijdu jako doma. Většina hádek je kvůli hloupostem které mu vadí - třeba když komunikuji s ex ohledně dětí. Nějak se s ex nevidím, jde jen o tel. hovory třeba jednou dvakrát za měsíc.

To je vul.. asi bych ho poslala do tmy, co ti má co zakazovat mluvit s ex? Kor kvůli detemz :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
22.7.23 08:44

No na tohle jsem asi háklivá, ale říct mi, že mě nikdo nedrží a vyhazovat mě z bytu, tak jdu…většina hádek…takže se chováš tak, aby byl klid…protože to vypadá, že je to minimálně žárlivec…nechápe, že komunikovat kvůli dětem je potřeba? Jeho smůla…byl by sám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
22.7.23 08:45
@Anonymní píše:
Přijdu si stále jako na návštěvě a nepřijdu si jako doma:(. Možná má na to vliv i to že v hádce mi několikrát partner řekl že můžu jít že mě nikdo nedrží že byt je jeho a já už si prostě nepřijdu jako doma. Většina hádek je kvůli hloupostem které mu vadí - třeba když komunikuji s ex ohledně dětí. Nějak se s ex nevidím, jde jen o tel. hovory třeba jednou dvakrát za měsíc.

Tvoje pocity jsou ale spravne a opravnene. Resis, ze se tam necitis doma misto toho, ze zijes ve spatnem vztahu. Bohuzel, mela by sis to pripustit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.7.23 09:17
@Stará známá píše:
Tvoje pocity jsou ale spravne a opravnene. Resis, ze se tam necitis doma misto toho, ze zijes ve spatnem vztahu. Bohuzel, mela by sis to pripustit.

Vím to, jen si to asi nechci připustit a taky zase začít úplně znovu někde mi přijde děsivé.

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
22.7.23 09:22
@Anonymní píše:

Několikrát je špatně. Jeden exces dejme tomu, po něm by mělo následovat důrazné upozornění, že podruhé skutečně jdu. Takové věci se neříkají jen tak.

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
22.7.23 09:23
@Anonymní píše:
Vím to, jen si to asi nechci připustit a taky zase začít úplně znovu někde mi přijde děsivé.

Mně zas přijde děsivé zůstávat u někoho, kdo jedná takhle.

• Citovat
  • Upravit
75730
22.7.23 09:24
@Anonymní píše:

Mně by přišlo o dost děsivější bydlet s člověkem, který mi jedinkrát řekl, že se můžu sbalit a vypadnout.
Sbaleno bych měla v nejkratší možné době, a myslím tím minuty.

Příspěvek upraven 22.07.23 v 09:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75730
22.7.23 09:25
@Kutil Tom píše:
Mně zas přijde děsivé zůstávat u někoho, kdo jedná takhle.

Přísahám, že neopisuju! :cert: :cert:
To pivo Ti neplatím. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.23 09:26

@sirikit s dětmi to není tak jednoduché se sbalit a odejít. Než se sežene byt atd také není hned.

• Citovat
  • Upravit
53518
22.7.23 09:26

To hraní na rodinku se studujícími dětmi bylo nutné? Nechala bych si svůj byt a navštěvovala se :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.7.23 09:27
@Anonymní píše:
@sirikit s dětmi to není tak jednoduché se sbalit a odejít. Než se sežene byt atd také není hned.

Proto bych se k němu ani nestěhovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.23 09:29

@Russet a jak by si poznala že to tedy funguje či nefunguje?

• Citovat
  • Upravit
75730
22.7.23 09:29
@Anonymní píše:
@sirikit s dětmi to není tak jednoduché se sbalit a odejít. Než se sežene byt atd také není hned.

Já vím, mně se to lehko říká - jsem v docela jiné situaci s vlastním zázemím.
Ale na Tvém místě bych udělala přesně to, co výš píše Kutil.
Jedna výstraha - a intenzívní kroky k odchodu, čili hledání nájmu a tak.
Jestli něco vážně nedávám, je to závislost a nutnost být někde, kde nejsem žádaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí