Společný domov, kde si nepřijdu jako doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1334
22.7.23 13:47

@Mariane.B
No, víš, děvenko, když odejdu s tím telefonem do kuchyně, abych nepřekřikovala jím věčně puštěnou televizi, a on si zrovna představ si, musí jít uvařit kafe, nebo eventuálně hledá v lednici něco, to bych musela vylézt z okna a jednou rukou se držet za parapet, abych s ním nebyla v místnosti.
Někteří lidi jsou jako zimnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
22.7.23 14:22
@Anonymní píše:
@Ahep 2 krát do měsíce je moc? Ty máš vážně nějaký problém :lol: :mrgreen:

Nechce se mi prave moc verit, ze jen 2× do mesice :nevim: ; ale ve skutecnosti je mi to fuk.

A ja ze mam problem - fakt ja? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.23 14:28

@Ahep no podle sebe soudím tebe že.
Na tebe reagovat nemá význam takže už se k tvým řečem vyjadřovat nebudu…
Všem děkuji za odpovědi a pěkný den :lol:

• Citovat
  • Upravit
Svetluska55
22.7.23 14:45
@Ahep píše:
Nechce se mi prave moc verit, ze jen 2× do mesice :nevim: ; ale ve skutecnosti je mi to fuk.A ja ze mam problem - fakt ja? :mrgreen:

Made my day :mrgreen:
To mě bavi, když se v diskuzi objeví někdo jako ty a přitápí a přitápí..a absurdity začínají gradovat :lol:

• Citovat
  • Upravit
20848
22.7.23 15:45
@Ahep píše:
Vis co me bavi? Kdyz nesebevedoma jednoducha detna husicka dela to, co si preje jeji partner, bez ohl. na vsechno a vsechny a pritom tu druhym pise, ze jsou nemocni :mrgreen:Hele, priprav se ke skoku z okna, az on projevi prani :pankac:

Dobrý den,
prosím Vás, diskutujte slušně a bez zbytečných urážek.

Přeji krásný víkendový den a děkuji,
Kačka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
23.7.23 08:07

Jeho byt, jeho pravidla

Prestante uz myslet jak za sociku, kdy vse patrilo vsem. Je to jeho byt, on ho koupil, on je tam doma, on urcuje pravidla. Zakladatelka se tam pristehovala a zije tam. Pokud s tim ma problem, nemusi tam bydlet, muze si najit najem nebo koupit vlastni bydleni, coz by bylo nejlepsi i v pripade, ze by tam nezila, ale aspon by mela kam jit kdyz uz by to dal neslo a vzdy bude mit kam jit. Taky ziju u pritele v dome, ktery bych si ja nikdy nemohla dovolit, je to jeho dum a s tim tam proste ziju a nenapadlo by me si tam delat na neco naroky, v najmu mi ten byt taky nepatri a musim dodrzovat nejaka pravidla. Mam svuj vlastni maly byt, takze mam pripadne kam jit i se synem. Je to mozna nepopularni, ale vlastnicke pravo je neprekrocitelne. Bud se s tim smirte a nebo si zaridte misto, kde budou vladnout vase pravidla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.23 08:09

@luka.1990 prosím tě a jaké si tam dělám nároky? Můžeš mi ukázat kde něco takového píšu? :P :mrgreen: :lol: :D :)

• Citovat
  • Upravit
Eustress
23.7.23 08:11
@luka.1990 píše:
Prestante uz myslet jak za sociku, kdy vse patrilo vsem. Je to jeho byt, on ho koupil, on je tam doma, on urcuje pravidla. Zakladatelka se tam pristehovala a zije tam. Pokud s tim ma problem, nemusi tam bydlet, muze si najit najem nebo koupit vlastni bydleni, coz by bylo nejlepsi i v pripade, ze by tam nezila, ale aspon by mela kam jit kdyz uz by to dal neslo a vzdy bude mit kam jit. Taky ziju u pritele v dome, ktery bych si ja nikdy nemohla dovolit, je to jeho dum a s tim tam proste ziju a nenapadlo by me si tam delat na neco naroky, v najmu mi ten byt taky nepatri a musim dodrzovat nejaka pravidla. Mam svuj vlastni maly byt, takze mam pripadne kam jit i se synem. Je to mozna nepopularni, ale vlastnicke pravo je neprekrocitelne. Bud se s tim smirte a nebo si zaridte misto, kde budou vladnout vase pravidla.

Tvá pravidla, názory? Jsi drsná! Jak není dle Tvého, je vše špatně…
@luka.1990

• Citovat
  • Upravit
3503
23.7.23 08:40

@luka.1990 Zakladatelka nežije se šéfem nebo s domácím, ale s partnerem, vytváří mu zázemí a je úplně jedno, kdo ten byt vlastní. Partnerství není o tom, kdo určuje pravidla, partnerství je o soužití, sdílení, kompromisech, velkorysosti… Vlastník nemá co svým vlastnictvím mávat, aby dokázal svou nadvládu, je to ubohé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
23.7.23 08:49
@luka.1990 píše:
:lol: Díky za sondu do myšlení některých lidí. Takže podle tvé logiky, když byt je nájemní, tak pronajímatel rozhoduje i o tom, kdy můžeš na WC, a pod.?Necítíš tu absurditu?
Shopaholic Adel, fakt. :zed:
Zakladatelka je s tím individuem v milostném vztahu, není to jeho služka, zaměstnankyně, ap.
Samozřejmě chápu, že jen tak nemůže přestavět nábytek, ale aby jí vyháněl z kuchyně a jiné perly. :lol:
Paša z Pašova. Toho fakt závidím. 8o :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
23.7.23 08:49

Zakladatelko, vykašli se na kecy choré ahep o tom, jak moc komunikuješ s ex ohledně dětí. I kdyby to bylo denně, on ti nemá co zakazovat a pokud navíc leze za tebou do místnosti, kam odejdeš telefonovat, tak je to navíc k tomu všemu žárlivý hovad. o a něco takového prostě vedle sebe a dětí nechceš. Manipuluje s tebou skrz obavy o střechu nad hlavou. Ne, nemá rád tvé děti. Kdyby měl, něco takového z pusy prostě nevypustí. Za mě je tu jediná varianta - rychle se odstěhuj a příště hledej někoho, kdo tě nebude chtít vlastnit. A vaše zázemí si ponechej. Nejen kvůli zadním vrátkům, ale hlavně kvůli tomu, aby děti neměly v hlavě maglajz z neustálého stěhování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.23 09:05

@unuděná já ale nikde nepsala že za mnou chodí do místnosti kde volám :) Nicméně už to řeším :)

• Citovat
  • Upravit
33731
23.7.23 09:38
@luka.1990 píše:

A na co že si tam dělá zakladatelka nároky? Jeho dům, jeho pravidla? Hm, tak to jsi opravdu zoufalá, když se sebou necháš zametat, jen abys mohla bydlet v baráku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wo2
2127
23.7.23 10:00

@luka.1990 To je reakce 8o Čistej materialismus :lol: A kde máš něco o partnerství? Tvá reakce sem nějak nepasuje, četla jsi to celé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
23.7.23 11:28
@luka.1990 píše:

Tak tvůj partner má zas pravidlo, že s tebou už nechce sex a ty ho vůbec nerespektuješ a ještě si stěžuješ v diskuzi! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí