Společný domov, kde si nepřijdu jako doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5683
22.7.23 11:49
@ZuzaM píše:
Ty máš ale názory. Psala, že s ním něco řeší ohledně dětí třeba dvakrát do měsíce. Přijde ti to nenormální? Mně teda ne. A ještě ke všemu i on se svou ex občas telefonuje. Tak když jí ex zavolá, tak to nesmí vzít? Ty musíš být taky super partner nebo partnerka, nevím jestli jsi chlap nebo žena.

„Tak když jí ex zavolá, tak to nesmí vzít?“

• jsi jenom tak hloupa nebo to jen delas? Ja bych si fakt nenechala nabouravat soucasny vztah nejakym ex. Tudiz by mel ode mne jasne dany, kdy jsem ochotna mu brat tel a kdy mi vubec muze volat. A neverim, ze s nim vola jen2× mesicne.

A ty si co za podivnou a drzou osobu, ze si me vubec dovolis hodnotit jak ziju Muzu te ubezpecit, ze ty me co se vztahu tyce, manzelstvi a rodiny, nesahas ani po kotniky! Uz jen dĺe toho, co pises :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.23 11:49

@Ahep promiň,ale asi si nemocná / nemocný ;) Častá komunikace dvakrát za měsíc? Myslíš ten krátký hovor? No tebe bych chtěla mít doma

• Citovat
  • Upravit
5683
22.7.23 11:53
@Anonymní píše:
@Monchichik děti ho mají rády. On se k nim chová pěkně
…jen se obcas zmini, at tahnou :mrgreen:
Zn : idealni souziti :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.7.23 11:57
@ZuzaM píše:
Ty máš ale názory. Psala, že s ním něco řeší ohledně dětí třeba dvakrát do měsíce. Přijde ti to nenormální? Mně teda ne. A ještě ke všemu i on se svou ex občas telefonuje. Tak když jí ex zavolá, tak to nesmí vzít? Ty musíš být taky super partner nebo partnerka, nevím jestli jsi chlap nebo žena.

Nebo se rychle běžet schovat do skříně 8) Jako kdyby volal při „vážné chvilce“ a ona mu to vzala, tak by měl právo být nafučený, ale ne ji vyhrožovat sbalením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
22.7.23 11:57
@Anonymní píše:
@Ahep promiň,ale asi si nemocná / nemocný ;) Častá komunikace dvakrát za měsíc? Myslíš ten krátký hovor? No tebe bych chtěla mít doma

Vis co me bavi? Kdyz nesebevedoma jednoducha detna husicka dela to, co si preje jeji partner, bez ohl. na vsechno a vsechny a pritom tu druhym pise, ze jsou nemocni :mrgreen:

Hele, priprav se ke skoku z okna, az on projevi prani :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.23 11:59
  • Citovat
  • Upravit
53518
22.7.23 11:59
@Anonymní píše:
@Ahep promiň,ale asi si nemocná / nemocný ;) Častá komunikace dvakrát za měsíc? Myslíš ten krátký hovor? No tebe bych chtěla mít doma

Nemocný je spíš přítel, když vyhazuje děti, které má rád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6422
22.7.23 12:02
@Ahep píše:
„Tak když jí ex zavolá, tak to nesmí vzít?“
  • jsi jenom tak hloupa nebo to jen delas? Ja bych si fakt nenechala nabouravat soucasny vztah nejakym ex. Tudiz by mel ode mne jasne dany, kdy jsem ochotna mu brat tel a kdy mi vubec muze volat. A neverim, ze s nim vola jen2× mesicne.
A ty si co za podivnou a drzou osobu, ze si me vubec dovolis hodnotit jak ziju Muzu te ubezpecit, ze ty me co se vztahu tyce, manzelstvi a rodiny, nesahas ani po kotniky! Uz jen dĺe toho, co pises :poblion:

Tak ty určitě. To jsi mě rozesmála. Buď jsi psychicky nemocná nebo šíleně zakomplexovaná a nenávistná osoba podle toho, co píšeš. :-))) Jdi se léčit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
22.7.23 12:05

@ZuzaM az po tobe kocko :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2164
22.7.23 12:18
@EEKK píše:
Připomněly jste mi bývalého přítele. Ten vítal každičký můj telefonát, který bedlivě poslouchal, doslova lapal každé slovo. Po ukončení se vždycky zeptal stylem kontrolujícího rodiče:,,No kdo to byyyl?"
V tu chvíli jsem vždycky měla tendenci mu říct:,, Tak do toho ti skutečně nic není a příště buď prosím tak slušný a odejdi do jiné místnosti. Mě tvoje telefonáty taky nezajímají."

Ne, že bych obhajovala někoho, kdo žárlí a podobně. Ale slušnost velí odejít tomu, kdo telefonuje. Úplně mě fascinuje, jak telefonující nehodlá odejít z místnosti, kde někoho ruší a ještě se diví, že ten druhý ten telefon slyší.
V okamžiku, kdy telefonující neodejde, nemůže se divit, že telefonát je brán jako věc veřejná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32125
22.7.23 12:30
@Anonymní píše:
@Monchichik děti ho mají rády. On se k nim chová pěkně

Tak proč je vyhazuje? Je jasné, že když vyhazuje tebe, tak s tebou i tvé děti…nebo jen vyhrožuje, aby ses chovala jak on chce, protože ví, že nemáš kam jít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32125
22.7.23 12:32

@Ahep No tak vztah nabourává ten stávající partner tím, že vůbec pindá do toho, s kým ona může mluvit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106279
22.7.23 12:59
@Anonymní píše:
@sirikit s dětmi to není tak jednoduché se sbalit a odejít. Než se sežene byt atd také není hned.

přesně, tohle napíše jen ten, kdo ma okamžitou možnost, kam jít.
V každém připadá, po takovém oznámení, bych to začala resit okamžitě a proste se nikdy nestehuj k chlapovi, jestli se chces vyhnout podobným problémům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
22.7.23 13:17
@Monchichik píše:
@Ahep No tak vztah nabourává ten stávající partner tím, že vůbec pindá do toho, s kým ona může mluvit…

Pokud mluvi s exem vic, nez je zdravo, neni se co divit, ze to stavajicimu partnerovi zacne vadit. No a jestli on casteji ma potrebu mluvit se svou ex, tak se nabizi otazka, proc takovi lidi se sestehovavali s nekym dalsim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.23 13:23

@Ahep 2 krát do měsíce je moc? Ty máš vážně nějaký problém :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat