Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Proč potřebuješ znát pravdu? Někdy je to horší.
A na sex v okolí někoho najdeš.
Pocit, že jsi levná bytná, je nejspíš správný… Tohle žádná normální holka nechce. Pošli ho zpět k rodičům. Možná když mu to řekneš, tak se chvilku bude snažit, ale málokdo se zvládne přetvařovat dlouho…
@Anonymní píše: Žijem spolu chvìli …
Vy spolu nežijete. On u Tebe jenom bydlí. Nájemník s výhodami. Společné žití vypadá jinak.
Tak levnou ubytovnu už sehnal, tak nač se snažit. Ty neznáš žádné jeho kamarády, nic o jeho minulosti nevíš?
Aha, už spolu bydlíte, ale rodiče ještě neznáš? Ona by tam pravda vyšla najevo asi docela rychle.
Myslím si to co ty, že bydlel u rodičů a styděl se to přiznat. Hele mě by toto až tak nevadilo, po pravdě bych nepatrala, pokud bych neměla pocit, že mi lze dál i v jiných věcech. Horší je to s tím sexem a zájmem. Pokud je pasivní, nedokáže vymyslet program, výlet a do sexu se pomalu nutí, tak to by mi vadilo o dost víc. Zvlášť takhle na začátku vztahu…
@Anonymní píše:
Po pár měsících randění se ke mě přítel,,nastěhoval".Když jsme se scházely byla naše setkání úžasná, plná sexu, výlety, kina…Nemusely jsme ani jist, skoro ani spát. Pořád jsme se milovaly.Pak se ke mě nastěhoval. Já u něj nikdy nebyla. Tvrdil, že bydlel v nájmu. Nastěhoval se ke mě s tìm, že co musí odstěhovat, to dá k rodičům, že toho moc nemá. Ke mě si přinesl jen trochu oblečení, sprcháč, šampón, pár načatých sladkostí. Až mě napadá, jestli nelhal a misto v nájmu nebydlel u rodičů.Teď jde o to, že co spolu bydlìme, tak nevymyslí sám žádnou aktivitu, neschází se s kamarády, sex mu stačí co 3 dny. Už to není, že přišel a hned po mě skočil. Vše bylo nějaké rychlé a teď nevìm co dělat. Když sex nenì a nesnaží se o něj, tak to pak obkecá, že chtěl, ale usnul a že já taky byla unavená. Neřekne, že nebylo nic, protože nechtěl, nemohl…Taky mi vrtá hlavou, zda nelhal o tom, že bydlel v nájmu. Odstěhoval se během jednoho dopoledne a byt vrátil. Ke mě si nevzal ani peřinu, ručník, oblíbený hrnek…Vše dal k rodičům…Nějak mi přijde pravděpodobnější, že si ke mě od rodičů vzal oblečení a drogerku. Pořád to ve mě hlodá. O sex už tolik nestojí, s kinem atd. musím přijít já…Žijem spolu chvìli a už mi přijde, že jeho zájem opadl výrazně. Byt nechal s tím, že kdyby nám to nevyšlo vrátí se k rodičům. Jednou řekl - musím domů pro oblečení, teda k našim. To si myslìm, že se nechtěně přeřekl. Usmàl se a pronesl, že už v bytě vlastně nebydlí, že má věci u rodičů. Jak zjistit pravdu a jak mít zase ten ùžasný sex? Mě tvrdí, že je unavený z tepla.Ale je zřejmé, že po nastěhování mu klesla chuť na sex. Než se nastěhoval vzrušilo ho i líbání a chtěl pořád. To mi tvrdil, že to měl tak u bývalek, že se nastěhoval a už nechtěly sex…Nevím, co dělat. Přijde mi, že se jen potřeboval nastêhovat a o mě už mu teď moc nejde
.Moc mi chybí ta vášeň, která mezi nàma byla.
No a tak bydlel u rodicu..a hned po nekom skakat?, tak uz to bere jinak, zas tak bych ti nehrotila
Scházely, nemusely… Přítel je holka?
Jestli ne, asi si všiml jak o něm píšeš. ![]()
Sex byl pro nej pouze prostredek na zajisteni komfortu u tebe. Pamatuj, ze jak je neco takhle rychle a uzasne, ze ti to uplne poplete hlavu, tak to je zaroven i varovne.Ale ty jsi ta, co se musi chranit, zpomalovat proces a klast si podminky!
A priste si nestehuj k sobe nikoho o kom nic nevis a ani jsi nevidela, jak bydli.
Vystehovat moje rada zni.
No a bydlení u rodičů je nějaká charakterová vada?
Já sama bydlí v RD s rodiči, a to už je mi 50 😜
@ropucha 02 píše:
No a bydlení u rodičů je nějaká charakterová vada?
Já sama bydlí v RD s rodiči, a to už je mi 50 😜
Charakterová vada je spíš to, že lže.
@Anonymní píše:
Po pár měsících randění se ke mě přítel,,nastěhoval".Když jsme se scházely byla naše setkání úžasná, plná sexu, výlety, kina…Nemusely jsme ani jist, skoro ani spát. Pořád jsme se milovaly.Pak se ke mě nastěhoval. Já u něj nikdy nebyla. Tvrdil, že bydlel v nájmu. Nastěhoval se ke mě s tìm, že co musí odstěhovat, to dá k rodičům, že toho moc nemá. Ke mě si přinesl jen trochu oblečení, sprcháč, šampón, pár načatých sladkostí. Až mě napadá, jestli nelhal a misto v nájmu nebydlel u rodičů.Teď jde o to, že co spolu bydlìme, tak nevymyslí sám žádnou aktivitu, neschází se s kamarády, sex mu stačí co 3 dny. Už to není, že přišel a hned po mě skočil. Vše bylo nějaké rychlé a teď nevìm co dělat. Když sex nenì a nesnaží se o něj, tak to pak obkecá, že chtěl, ale usnul a že já taky byla unavená. Neřekne, že nebylo nic, protože nechtěl, nemohl…Taky mi vrtá hlavou, zda nelhal o tom, že bydlel v nájmu. Odstěhoval se během jednoho dopoledne a byt vrátil. Ke mě si nevzal ani peřinu, ručník, oblíbený hrnek…Vše dal k rodičům…Nějak mi přijde pravděpodobnější, že si ke mě od rodičů vzal oblečení a drogerku. Pořád to ve mě hlodá. O sex už tolik nestojí, s kinem atd. musím přijít já…Žijem spolu chvìli a už mi přijde, že jeho zájem opadl výrazně. Byt nechal s tím, že kdyby nám to nevyšlo vrátí se k rodičům. Jednou řekl - musím domů pro oblečení, teda k našim. To si myslìm, že se nechtěně přeřekl. Usmàl se a pronesl, že už v bytě vlastně nebydlí, že má věci u rodičů. Jak zjistit pravdu a jak mít zase ten ùžasný sex? Mě tvrdí, že je unavený z tepla.Ale je zřejmé, že po nastěhování mu klesla chuť na sex. Než se nastěhoval vzrušilo ho i líbání a chtěl pořád. To mi tvrdil, že to měl tak u bývalek, že se nastěhoval a už nechtěly sex…Nevím, co dělat. Přijde mi, že se jen potřeboval nastêhovat a o mě už mu teď moc nejde
A kolik vam je let? Ono ta vasen vzdy po case opadne. Hlavne jak se lide sestehuji a jsou s tim druhym kazdy vecer tak uz nemaji tu potrebu. Jste spolu kratce, pockej a uvidis jak se to bude vyvijet. Zkus ho treba necim prekvapit, bud taky aktivni, na vztah a sex jsou potreba oba. Treba ho uz nebavi stale zacinat?
Sex jednou za tři dny je běžná a normální frekvence. Že to jednomu z dvojice přijde málo je samozřejmě také normální, důležité je se domluvit, najít kompromis. Pokud je to nežitelné, pak se nedá nic dělat. Jako horší aspekt vidím nechuť aktivně žít, což v tomto věku považuji za silný red flag do budoucna.
Po pár měsících randění se ke mě přítel,,nastěhoval".Když jsme se scházely byla naše setkání úžasná, plná sexu, výlety, kina…Nemusely jsme ani jist, skoro ani spát. Pořád jsme se milovaly.Pak se ke mě nastěhoval. Já u něj nikdy nebyla. Tvrdil, že bydlel v nájmu. Nastěhoval se ke mě s tìm, že co musí odstěhovat, to dá k rodičům, že toho moc nemá. Ke mě si přinesl jen trochu oblečení, sprcháč, šampón, pár načatých sladkostí. Až mě napadá, jestli nelhal a misto v nájmu nebydlel u rodičů.
Teď jde o to, že co spolu bydlìme, tak nevymyslí sám žádnou aktivitu, neschází se s kamarády, sex mu stačí co 3 dny. Už to není, že přišel a hned po mě skočil. Vše bylo nějaké rychlé a teď nevìm co dělat. Když sex nenì a nesnaží se o něj, tak to pak obkecá, že chtěl, ale usnul a že já taky byla unavená. Neřekne, že nebylo nic, protože nechtěl, nemohl…Taky mi vrtá hlavou, zda nelhal o tom, že bydlel v nájmu. Odstěhoval se během jednoho dopoledne a byt vrátil. Ke mě si nevzal ani peřinu, ručník, oblíbený hrnek…Vše dal k rodičům…Nějak mi přijde pravděpodobnější, že si ke mě od rodičů vzal oblečení a drogerku. Pořád to ve mě hlodá. O sex už tolik nestojí, s kinem atd. musím přijít já…Žijem spolu chvìli a už mi přijde, že jeho zájem opadl výrazně. Byt nechal s tím, že kdyby nám to nevyšlo vrátí se k rodičům. Jednou řekl - musím domů pro oblečení, teda k našim. To si myslìm, že se nechtěně přeřekl. Usmàl se a pronesl, že už v bytě vlastně nebydlí, že má věci u rodičů. Jak zjistit pravdu a jak mít zase ten ùžasný sex? Mě tvrdí, že je unavený z tepla.Ale je zřejmé, že po nastěhování mu klesla chuť na sex. Než se nastěhoval vzrušilo ho i líbání a chtěl pořád. To mi tvrdil, že to měl tak u bývalek, že se nastěhoval a už nechtěly sex…Nevím, co dělat. Přijde mi, že se jen potřeboval nastêhovat a o mě už mu teď moc nejde