Společný domov, kde si nepřijdu jako doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1127
22.7.23 10:39

No je to právě v té nadřazené pozici, kterou si chce udržet. Můj manžel se mnou bydlel asi 14 let v mém bytě a nikdy jsem v hádce toto neřekla, ani mě to nenapadlo, přestože bylo jasné, že kdybychom se rozešli, tak odchází on. Jako domov to považoval. A nechápu, proč bys nemohla být v kontaktu s ex, když máte děti. Tady je asi víc špatných věci, připravovala bych se být tebou na odchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.23 10:54

@Ahep to vážně? On s ex také telefonuje přede mnou a ne já se vážně nebudu s tel schovávat. Jeho byt mu neberu a on chtěl ať se přistěhujeme k němu. Já měla kde žít a žila jsem si dobře. U něj doma jak říkáš mu se vším pomáhám. Podílím se na nákupu věci do domácnosti, platím půl nákladů veškerých.

• Citovat
  • Upravit
4383
22.7.23 10:59

Jasně bych mu řekla že nemá právo ti zakazovat s kým si volat nebo ne, a ještě bych dodala, že je ti úplně u zadku že ten byt je jeho. Ať si chlapec o sobě moc nemyslí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eustress
22.7.23 11:00

Když si to nechá líbit? Má co chce.

• Citovat
  • Upravit
5683
22.7.23 11:06
@Anonymní píše:
@Russet to sem mu také řekla a po bytech se dívám.

A co on na to? Zacal brat zpet co rekl, omlouvat se ci vubec nic, ticho po pesine?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
22.7.23 11:14

Já nějak nepochopila, proč jsi nezůstala tedy bydlet tam, co předtím, když se ti tam žilo dobře. Přece přistěhovat se jen proto, že to ten druhý chce, je nějak řekla bych trochu nedomyšlený. Takhle je na koni. Má tě v hrsti. Nežije sám, podílíš se na domácích pracech a na placení, jemu to vyhovuje. Já za sebe bych do toho nešla. Mám svoje samostatně bydlení ráda. Po dlouhém manželství a krátkém bydlení s přítelem fakt je pro mě tohle oáza klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
22.7.23 11:17
@Anonymní píše:
@Ahep to vážně? On s ex také telefonuje přede mnou a ne já se vážně nebudu s tel schovávat. Jeho byt mu neberu a on chtěl ať se přistěhujeme k němu. Já měla kde žít a žila jsem si dobře. U něj doma jak říkáš mu se vším pomáhám. Podílím se na nákupu věci do domácnosti, platím půl nákladů veškerých.

Nemyslim se s tel. schovavat, ale snad nejste srostli jak siamska dvojcata - nelze vetsinou telefonovat s ex, kdyz te neslysi/neni u toho tvuj partner? - pises, ze deti studuji, takze to uz taky nebudou mali prcci a nebudes resit jak jim uvarit kasicku, ne?
At je tvuj partner jaky chce, ale jestli presto, ze jste spolu, mate potrebu najednou stale neco resit s ex, tak je nekde neco sakra spatne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.23 11:20

@Ahep jj začal se chovat jinak

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.7.23 11:21

@Ahep tak vzhledem ke střídavé péči je to zcela normální

• Citovat
  • Upravit
2164
22.7.23 11:22
@Anonymní píše:

Ono je to normální při jakékoli péči-u slušných lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6421
22.7.23 11:23
@Ahep píše:
Nemyslim se s tel. schovavat, ale snad nejste srostli jak siamska dvojcata - nelze vetsinou telefonovat s ex, kdyz te neslysi/neni u toho tvuj partner? - pises, ze deti studuji, takze to uz taky nebudou mali prcci a nebudes resit jak jim uvarit kasicku, ne?
At je tvuj partner jaky chce, ale jestli presto, ze jste spolu, mate potrebu najednou stale neco resit s ex, tak je nekde neco sakra spatne!

Ty máš ale názory. Psala, že s ním něco řeší ohledně dětí třeba dvakrát do měsíce. Přijde ti to nenormální? Mně teda ne. A ještě ke všemu i on se svou ex občas telefonuje. Tak když jí ex zavolá, tak to nesmí vzít? Ty musíš být taky super partner nebo partnerka, nevím jestli jsi chlap nebo žena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
22.7.23 11:35

Připomněly jste mi bývalého přítele. Ten vítal každičký můj telefonát, který bedlivě poslouchal, doslova lapal každé slovo. Po ukončení se vždycky zeptal stylem kontrolujícího rodiče:,,No kdo to byyyl?"
V tu chvíli jsem vždycky měla tendenci mu říct:,, Tak do toho ti skutečně nic není a příště buď prosím tak slušný a odejdi do jiné místnosti. Mě tvoje telefonáty taky nezajímají."

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
22.7.23 11:41
@Anonymní píše:

Tak proč on s ex telefonovat může a ty ne? Důvod? Ty si měla svoje bydlení? Když sis žila dobře předtím, můžeš si tam žít zase…odstěhovala bych se…neříkej mi, že děti jsou u něj spokojené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
22.7.23 11:41
@Anonymní píše:

Jakoze pozde ale prece?

A k tem dalsim podobnym, co pisi velice „chytre“ jak je najednou normalni komunikace s ex: skoda, ze ta „normalnost“ se vytratila jeste pred rozdchodem/rozvodem, ze je najednou trebas a normsani komunikovat, az ex efo :roll: :roll:

Takze opet postup na hlavu: jsou uz s jinym novym partnerem a o to vic maji potrebu spolu komunikovat ex partneri? Bravo, s takovym pristupem a mysleni si poridte k sobe nejake dom. zviratko nejlepe a s ex muzete pak komunikovat 24/7/365,aniz by vam nekdo daval jakkoli najevo svou nelibost.
A hl. se pri te caste a nutne komunikaci s ex prestante vymlouvat, ze deti! Na ty jste meli myslet, kdyz jste byli spolu nebo nez jste si je vubec udelaly - s kym si je vlastne delate!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.23 11:48

@Monchichik děti ho mají rády. On se k nim chová pěkně

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat