Mám to říct mojí mamce - myslím, že jí je táta nevěrný.

Anonymní
11.8.19 01:02

Mám to říct moji mamce?

Ahoj ženy, je mi 17 a mamka před týdnem odjela na dovolenou a zítra se vrací, zůstala jsem doma jenom s tátou..vsimla jsem si, ze nejak hodně casto tráví čas na telefonu, když se sprochoval tak mu přišlo oznámení..z jakobych (chrom) a tam psalo”ahoj, co delas dnes večer? nudim se” dále tam bylo oznámení”Tereza poslala (3) foto”..nemela bych se tam dívat ale mě to fakt nedalo tak jsem musela..když se vypla voda tak jsem hned vystřelila na chodbu a slysela jsem, jak tata brečí..když přišel z koupelny, měl červené oci..nevim jestli mamku podvedl a nevim jestli ji mám tohle říct až prijede..fakt nevim.. :( bojim se, ze tím vše poseru..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
861
11.8.19 01:06

Ahoj, z toho chromu chodí spamy, mně už asi měsíc, přesně tohle. Tak jestli tě můžu uklidnit, je to jen spam. Projela jsem telefonem antivirak, ale bohužel mi to chodí několikrát denně :(
Jinak proč táta brečel…tak se ho zeptej, co se děje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.19 01:09

Aha, už jsem hned klidnější…no to nevim..třeba něco v práci, ale přijde mu to proste vsechno divny..jako by ji fakt podvedl@ivculka

• Citovat
  • Upravit
861
11.8.19 01:12

Třeba se mu jen stýská po mamince? Jsou vaši v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.19 01:13

To mě taky napadlo, ano jsou@ivculka

• Citovat
  • Upravit
861
11.8.19 01:15

No tak vidíš, vše je v pořádku a ty můžeš klidně spát :mavam: Dobrou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.19 01:15

Ale proste..jsem z toho smutna a nevim jestli ji to mám říct…protože by pak byla taky smutna a pohadali se

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.8.19 01:16

Dobrou :hug: :srdce: @ivculka

• Citovat
  • Upravit
861
11.8.19 01:17

Nic jí neříkej, je to fakt spam, až mi to zítra zase pristane na tel., hodím sem printscreen, jo? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
11.8.19 03:06

Zase nějaká vymyšlená story. Chlap by totiž brecel ve sprše, aby ho nikdo neviděl a neslysel. Ze by začal zrovna když vyleze a před tebou? Ehh…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
11.8.19 05:48

1. nelez rodičům do soukromí. Ty taky nechceš aby ti četli mail a nebo messenger.
2. takhle vypadají spamy.
3. případné věry a nevěry jsou záležitost rodičů a potomci v tomto případě nemaj hlas, ani volební právo. Ano - tobě tím rodiče můžou ublžíit, ale to že ty si něco představuješ neznamená že máš někoho konfrontovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
11.8.19 06:56

Jejich vec, neres to.

• Citovat
  • Upravit
664
11.8.19 07:22
@Anonymní píše:
Aha, už jsem hned klidnější…no to nevim..třeba něco v práci, ale přijde mu to proste vsechno divny..jako by ji fakt podvedl@ivculka

Ahojky vím, že v 17 je život černobílý. Buď je to dobré nebo špatné. Opravdu nevím co se stalo a myslím, že to nevíš ani ty. Život je složitější občas i u manželů k něčemu takovému dojde. Klidně z obou stran a ty jako dcera budeš předposlední nebo poslední, kdo se to dozví. Nejdůležitější pravidlo pro tebe, do ničeho se nepleť a nikomu nic neříkej. Nemusí to vůbec nic znamenat. Pokud to jde výpusť to i z hlavy ty. U mých rodičů to bylo tak, že táta zřejmě podvedl mámu, když jsem byla malá. Máma podvedla jistě tátu, když jsem byla zhruba 15 letá (řekla mi o tom), a táta opět, když jsem byla dospělá.(Poznala jsem to) Nerozvedli se první zemřel táta, potom máma. Mámě nic neříkej v lepším případě by to vyvolalo hádku a dusno a mamku by to bolelo. Ale také by v horším případě mohlo dojít na rozvod. Někdy je v životě lepší neřict nic, abys nikomu neublížila ;) Já v těch 15 neřekla tátovi nic a věděla jsem to jistě. Jinak mě osobně chodí teď intimní nabídky na mailu od žen podobné těm tvým, je to spam.Jen jsem někde žádala svůj mail na stránkách. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.19 07:29

Me prijde obcas takovi mail. Neotviram to je to spam.

• Citovat
  • Upravit
1286
11.8.19 08:13

@ivculka musis to zablokovat primo na chromu. V nastaveni. Moje mama mela stejnej problem, tak jsem ji to takhle blokla a uz je bez tehle spamu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová