Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. Čekám druhé mimi. TP mám za měsíc. Jsem na rizikovém těhu (to před tím ještě horší-to jsem proležela 3 a půl měsíce v nemocnici). Musím ležet a už mi z toho heeeezky hrabe. ![]()
Pojďte pokecat někdo, kdomá podobný problém…
@lenisatko tak mým jediným problémem je že mi zbývá 5 týdnů do TP, ale jiné potíže nemám. Jinak věřím že to nucené nic nedělání ubíjí.
Ahoj jak ja mam TP 18.zari a na posledni kontrole mi doktor oznamil, ze se zacinam otvirat a musim jen lezet jinak mi vyhrozoval nemocnici a kapackama ted mam predepsany magnezko 2tablety 3krat denne..sice lezim jen chvilku, ale uy mi to leze na hlavu..a na rizikovym jsem taky od zacatku
Ahoj ja mam tp cca za 11 dni ale nic krome posliku tomu nenaznacuje
jinak cekame s manzelem prvni a jsme z brna ![]()
@Kytkaa třeba tě malá překvapí. Já jsem u prvního syna neměla ani tvrdnutí břicha, ani poslíčky, prostě nic a pak bylo během cca 4 hodin na světě. Jinak jsem taky brňačka ![]()
@HankaHK je ahooj a z jake casti brna?
jinak ja nevim no doufam ze to prrijde co nejdriv no.
Jsem z Bystrce a ty? Neboj těch předchozích 9 měsíců uteklo taky rychleji než myslíš. Mě utekly rychle i ty 3 roky, který můj starší v srpnu oslaví. ![]()
@HankaHK
ja z zabin
a je mi 29. A tobe?
ji ak ja to ted hodne hrotim kvuli tomu ze mam uzkou panev a kdyz mala nepujde do stredy sama ven tak mi pravdepodobne naplanuji cisar.. proste tam pak uz hlavicka neprojde no ![]()
@Kytkaa letos mi bude taky 29. No já jsem zase malá, tak když při příjmu u porodu naměřili odhad 2700g, tak dr říkala, že mám štěstí že mám malé mimčo, že to bych ještě mohla porodit dobře, nakonec měl syn 3400g a rodil se v pohodě. Záleží hodně na poměru velikost hlavičky a pánve, celková váha dítka nic nevypovídá, budu držet palce. A kam jdeš do porodnice?
@Kytkaa
haha trumfnu tě já 153cm, ale pánev mi nikdy neměřili, ani gynekoložka ani v porodnici.
@HankaHK no me jen pres znamosti…vcera mi ji merili utz vnitrne tak konecne vim co muzu a co ne
@Kytkaa taky mám v plánu Bohunice. Ale to jsem měla minule taky, ale byly plný tak jsem musela na Obilňák.