Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zakládám tuhle diskuzi pro všechny, kteří si chtějí jen tak nezávazně popovídat a nenašli nikde vhodné téma. Mám doma jedno čtyřleté dítě, potom dvě nevydařené těhotenství, takže teď momentálně se o další mimčo nepokoušíme. Pořád bych si tady sem tam s někým ráda pokecala, ale je těžké zařadit se do diskuzí o těhotenství atd:-)…tak pokud je na tom někdo podobně, budu se těšit ![]()
Ahojky, tak já si klidně popovídám:)Ale máme doma osmiměsíčního sviště, takže o něco mladší ![]()
Momentálně se o další mimčo taky nepokoušíme ![]()
Ahojky, taky se klidně zařadím k tobě, jsem na tom stejně co se týče diskusí atd. Jinak je mi 23 let, mé první těhu skončilo na Vánoce v 6 tt a ted jsem v 19 tt, takže druhej pokus úspěšnej
Vánoce už ve třech
Jo a jedno nám fakt stačí ![]()
Ahoj ja bych se také pridala mam 2 deti a jedno nepodarene teh. ukoncene ve 25tydn. a momentalne jsem tehotna 17tt a také se mi spatne zarazuje ![]()
Ahoj, tak já se s dovolením taky vtírnu. Mám 4 letýho kluka a 18 měsíční holčičku, za pár dní se uvidí, jestli jsme si náhodou z ovolený nedovezli suvenýrek ![]()
Ahoj tak já se taky přidám máme to dost podobně. Máme taky 4letýho kluka a už dva roky se snažíme o druhý. V říjnu jsem potratila v patém týdnu a od tý doby jen problémy.
Ahoj, taky bych se s dovolením vtírla, pokud to neva
Mám tříletou cácorku a nevlastního puboše
@Jemys Nevlastní puboš
jojo, vlastně i já. Ale našětstí je v poho a hodnej a těší se na bratříčka ![]()
Super, ahoj všem ![]()
@soleile tak když bylo malýmu 8 měsíců, nechtěla jsem o druhým ani slyšet
, pak až bych si dala říct, tak to nešlo
@lynč tak to jsme na tom hodně podobně, akorát že nám to vyjde vždycky hned napoprvé, ale skončilo to dvakrát revizí a teď nějak není síla, ani chuť se o cokoliv dalšího snažit
jinak všem, co jste těhule, hlavně ať je vše okiiiii ![]()
@Leila90 jojo, já si teda taky nestěžuju, vycházíme dobře, ségru má rád, rád s ní blbne i když tam je dost věkový rozdíl…Jé, vy budete mít klučinu? Tiše závidím těhotenství. Já na to (i na porod) tak ráda vzpomínám
@Jemys Hurá,někdo s dobrýma zkušenostma z porodu
Baby mě straší, jak změním názor na porod a budu ho nenávidět, ale já se tááák těším na porod a že bych se ho bála, to by jsem musela být praštěná.. Noo, my holčičku, že můj už kluka má, tak holčina, ale nějak jí vykouk pindík
Ale hned můj obrátil názor, jak se těší až budou spolu chodit na pivo
Já se taky moc těším na drobka ![]()
Já jsem se taky těšila na porod, ale jen proto, že už to budu mít za sebou
a jinak, mě taky strašili a bylo to přesně tak, jak říkali
ale strašit tě nebudu ![]()
@Leila90 moje máma vždycky říkala, že porod měla dlouhej a bolestivej a že doufá, že já ho takovej mít nebudu. Přání se ji splnilo, první 2h od příjezdu do porodnice a druhej 10min
. Třetí snad odrodím doma, jestli nějakej bude
.
@Leila90 Jojo, to je ta klasika, jakmile řekneš, že si těhotná, tak Ti všichni začnou líčit, že nevíš, co tě čeká, že takou bolest si ani nedovedeš představit a že kdyby měli rodit chlapi, tak vymřem
Já teda rodila hódně dlouho, ale můžu říct, že zubař je horší
Je teda fakt, že my si tam s manželem krátili čas tím, že jsme hráli karty a to teda říkal i doktor, co mě rodil, že to teda ještě neviděl
Už máte jméno? Jsem baba zvědavá ![]()