Mám to řešit? Syn hubne a je unavený

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
12.5.13 11:57
@Pudloslava píše:
moje dite je taky sama modrina. je to taky priznak lezeni po prolejzackach a jezdeni na kole.

To je Tvé dítě, ale opravdu bych to nepodcenila. Maminky takto ošklivě nemocných dětí by mohly vyprávět. Za klid ta návštěva lékaře stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
12.5.13 12:02

@Burj Chalifa

@Burj Chalifa píše:
To je Tvé dítě, ale opravdu bych to nepodcenila. Maminky takto ošklivě nemocných dětí by mohly vyprávět. Za klid ta návštěva lékaře stojí.

Souhlasím, zítra si zajdi určitě k doktorce. Nepodceňovala bych to. Přeji ale ať je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
12.5.13 12:06
@Burj Chalifa píše:
To je Tvé dítě, ale opravdu bych to nepodcenila. Maminky takto ošklivě nemocných dětí by mohly vyprávět. Za klid ta návštěva lékaře stojí.

Zalezi na tom, kde mas ty modriny lokalizovane a jak jsou velike a po jak velkem traumatu se ti objevi. To je presne to, co nelze na internetu pososudit. A jo, ukazovala jsem je doktorce i jinym maminkam chlapecku, prej je to norma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
12.5.13 12:09

Tim teda nechci rict, ze si zakladatelka nema dojit k lekari, ale jen ze neni treba vytahovat rovnou leukemii (na to je casu dost) a uz vubec ne ji naznacovat, ze je snad nezodpovedna (ale to tady udelala jen jedna prispevatelka zatim).
Je nedele, priznaky zrejme nevznikly ze dne na den a nechceme, aby mela bezesne noci, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
12.5.13 12:21

Pořád lepší jedna (kéž by) zbytečná návštěva doktora, než nikam nejít, stejně se nervovat a pak si vyčítat. Naopak, pro mě je zakladatelka odpovědná, protože si všímá svého dítěte. Hodně nemocí a i ošklivých, začíná nenápadně. Snad to nic nebude, ale - ne-návštěvou lékaře se nic nevyřeší, nezjistí a máma stejně klidná nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
12.5.13 12:26

@Burj Chalifa to samozrejme ano. Ale ona myslim pujde v pristim tydnu, ikdyz ji tady nevydesime k smrti. Ze jo, @maminka189?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
12.5.13 16:56

Holky děkuju! Jééé jen sem se zeptala no, myslím, že taky matky řeší větší„kraviny“…Musím přiznat, že z leukemie a celkově z rakoviny mám hoooodně velký strach. Měla jí moje maminka a i přítelova maminka a tak vím, jak zákeřná dokáže být :(
My byli na krvy kvůli předoperačnímu vyšetření(zuby) ale to už je cca půl roku a pani doktorka říkala, že má Románek méně železa, ale to jsem řešila potravinama, který to železo mají :think:
Klíšťata měl ale to jsou už je dva-dva a půl roku a žádné fleky se mu na místě neudělali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16991
12.5.13 17:35

@maminka189 - uvidíš, že to bude dobré.. já jsem zas taková, že řeším každou blbost - když se mi něco nezdá, volám pediatričce :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
12.5.13 17:39

Jdi k doktorce, synovec se taky ztracel pred ocima a dnes ma bezlepkovou dietu a je v poradku. Taky se bali a nenech se vystrasit nekterymi prispevky. At to dobre dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
12.5.13 17:40

Až se mi nabije foťák tak sem můžu dát nějaké fotky k porovnání jaký byl předtim a jaký je teď a fotku té modřinky co se mu dneska udělala. Ale 100% se nikde nebouchnul. Už jsme 4 dny doma, protože jsem pěkně nastydlá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
12.5.13 17:41

A opravdu zhubnul? Jakoze se mu snizila vaha, nejen, ze by se vytahl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
12.5.13 17:47

@Pudloslava Tak určitě se trochu vytáhnu, ale vždycky byl baculák. Třeba jsem fakt hysterická matka a místo náštěvy doktora ze synem budu muset navštívit doktora sama :lol:
Ale kalhoty které mu byli délkově a sotva je zapňul mu teď padají-skoro všechny kalhuty mu padají a když nemá úzké džíny tak to na něm plandá. Dám sem fotky tak za hoďku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
12.5.13 18:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
12.5.13 18:50

Me tedy na fotkach neprijde jako hubenour. Modrinek ma spoustu, to je fakt. Ale jsou drobne, to je zase priznive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
12.5.13 19:02

To jsou no a koukala jsem na fotky petechie a ty jsou rosáhlejší a hlavně červenější. Snad je to jen to železo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí