Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Pudloslava píše:
moje dite je taky sama modrina. je to taky priznak lezeni po prolejzackach a jezdeni na kole.
To je Tvé dítě, ale opravdu bych to nepodcenila. Maminky takto ošklivě nemocných dětí by mohly vyprávět. Za klid ta návštěva lékaře stojí.
@Burj Chalifa píše:
To je Tvé dítě, ale opravdu bych to nepodcenila. Maminky takto ošklivě nemocných dětí by mohly vyprávět. Za klid ta návštěva lékaře stojí.
Souhlasím, zítra si zajdi určitě k doktorce. Nepodceňovala bych to. Přeji ale ať je vše v pořádku.
@Burj Chalifa píše:
Zalezi na tom, kde mas ty modriny lokalizovane a jak jsou velike a po jak velkem traumatu se ti objevi. To je presne to, co nelze na internetu pososudit. A jo, ukazovala jsem je doktorce i jinym maminkam chlapecku, prej je to norma.
Tim teda nechci rict, ze si zakladatelka nema dojit k lekari, ale jen ze neni treba vytahovat rovnou leukemii (na to je casu dost) a uz vubec ne ji naznacovat, ze je snad nezodpovedna (ale to tady udelala jen jedna prispevatelka zatim).
Je nedele, priznaky zrejme nevznikly ze dne na den a nechceme, aby mela bezesne noci, ne?
Pořád lepší jedna (kéž by) zbytečná návštěva doktora, než nikam nejít, stejně se nervovat a pak si vyčítat. Naopak, pro mě je zakladatelka odpovědná, protože si všímá svého dítěte. Hodně nemocí a i ošklivých, začíná nenápadně. Snad to nic nebude, ale - ne-návštěvou lékaře se nic nevyřeší, nezjistí a máma stejně klidná nebude.
@Burj Chalifa to samozrejme ano. Ale ona myslim pujde v pristim tydnu, ikdyz ji tady nevydesime k smrti. Ze jo, @maminka189?
Holky děkuju! Jééé jen sem se zeptala no, myslím, že taky matky řeší větší„kraviny“…Musím přiznat, že z leukemie a celkově z rakoviny mám hoooodně velký strach. Měla jí moje maminka a i přítelova maminka a tak vím, jak zákeřná dokáže být ![]()
My byli na krvy kvůli předoperačnímu vyšetření(zuby) ale to už je cca půl roku a pani doktorka říkala, že má Románek méně železa, ale to jsem řešila potravinama, který to železo mají ![]()
Klíšťata měl ale to jsou už je dva-dva a půl roku a žádné fleky se mu na místě neudělali
@maminka189 - uvidíš, že to bude dobré.. já jsem zas taková, že řeším každou blbost - když se mi něco nezdá, volám pediatričce ![]()
Jdi k doktorce, synovec se taky ztracel pred ocima a dnes ma bezlepkovou dietu a je v poradku. Taky se bali a nenech se vystrasit nekterymi prispevky. At to dobre dopadne ![]()
Až se mi nabije foťák tak sem můžu dát nějaké fotky k porovnání jaký byl předtim a jaký je teď a fotku té modřinky co se mu dneska udělala. Ale 100% se nikde nebouchnul. Už jsme 4 dny doma, protože jsem pěkně nastydlá
A opravdu zhubnul? Jakoze se mu snizila vaha, nejen, ze by se vytahl?
@Pudloslava Tak určitě se trochu vytáhnu, ale vždycky byl baculák. Třeba jsem fakt hysterická matka a místo náštěvy doktora ze synem budu muset navštívit doktora sama ![]()
Ale kalhoty které mu byli délkově a sotva je zapňul mu teď padají-skoro všechny kalhuty mu padají a když nemá úzké džíny tak to na něm plandá. Dám sem fotky tak za hoďku…
Me tedy na fotkach neprijde jako hubenour. Modrinek ma spoustu, to je fakt. Ale jsou drobne, to je zase priznive.
To jsou no a koukala jsem na fotky petechie a ty jsou rosáhlejší a hlavně červenější. Snad je to jen to železo