Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@maminka189 píše:
Ahoj holky,
Potrebuju znat vas nazor.Mam 5ti leteho syna. Vzdycky to byl takovej"rebel" co chvilku nevydrzel sedet a i pres to byl problem ho vecer dostat do postylky (odpolko nespal).
Posledni dobou mi zacal hubnout a je dost unaveny.Kdyz nekam jde tak si po 2minutach stezuje, ze ho boli nozicky a uz nemuze a odpoledne mi sam usina na gauci nebo spis, kde ho to zrovna prepadne![]()
.Do toho se mu na tele (hlavne na nochach, ale jednu sem nasla dole na brise) modriny.Tak mam hrozny strach, aby to nebylo neco vaznejsiho, ale zase nechci u dr vypadat jako hystericka matka…Jo zapomela jsem dodat ze ma malej porad hlad. Poradte a uklidnete me ze to nic neni. Nemuzu z toho spat
My byli se stejnými příznaky s prostřední dcerou, když jí bylo okolo tří let, taky všichni říkali leukémie nebo železo a nakonec z toho byli nějací střevní paraziti, dostala tabletky a za pár týdnů už byla zase jako čertík
. Tak ať Vám taky vše dopadne dobře ![]()
Já si myslím, že to tak vážné nebude, protože dneska-dneska je na zabití
.Roztahal po bytě plno věcí, které si odmítá uklidit a teď se houpe na posteli a směje se mi
![]()
Zaplat pán bůh za to ![]()
Taky na vás myslím a věřím, že to dobře dopadne ![]()
@Lena1 Tak iz konecne odpadnul…Jdu se mu podivat na ty modrinky..
Určitě se ozvi, jaké byly výsledky té krve…Ale moc dobře, žes k doktorovi se synkem nakonec šla ![]()
@maminka189 Nezlob se, ale ty to tady už 4 dny řešíš, ale k doktorce jdete až když je laborka zavřená… ![]()
@Bubina píše:
@maminka189 Nezlob se, ale ty to tady už 4 dny řešíš, ale k doktorce jdete až když je laborka zavřená…
No a co? U nás je třeba dr. některé dny jen odpoledne, nebo přijímá zdravé odpoledne. Ráno chodí nemocní, odpoledne zdraví, někdy to má otočené… Důležité snad je, že šla a ten jeden den, i kdyby si to neuvědomila nikoho nespasí.
Přidávám se k ostatním - zajímalo by mě moc, jak zakladatelka dopadla.
Snad je synek v pořádku a nebylo to nic vážného, že by to vyžadovalo nějakou náročnou léčbu…
@maminka189
Taky by mě zajímal výsledek, snad je vše v pořádku