Mám to řešit? Syn hubne a je unavený

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5548
13.5.13 21:30

@kvaček To mel, byli jsme kvuli tomu na pohotovosti protoze byli pidi a my se bali aby mu tam nezustala nejaka ta nozicka ale to uz jssou tak dva roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
13.5.13 21:33

Syn měl od mala neustále pod normu železo a když mi pak sotva vyšel schody do 2. patra a sám od sebe si lehl a usnul, tak měl železo hodně hodně pod normou. Určo to bude železo, držím pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
13.5.13 21:37

Nevím jestli mi něco neuteklo, ale půlka holek napsala, že to vypadá jako příznaky leukémie (držím palce, at je to všechno možný jen ne tohle) a ty jsi nebyla s klukem u doktora?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
13.5.13 22:29

@maminka189 Tak ať to zítra dopadne co nejlíp. :hug: Snad budeš mít výsledky brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
13.5.13 22:40

@Alenka a delali se mu „identicke“ modrinky na rukach a nohou? :(. @Drovers Dekuju pak dam vedet a budu si sypat na hlavu popel jaka jsem hysterka a nadavat si, ze sem to tady tak resila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
14.5.13 17:56

@maminka189 tak co byli jste u toho doktora?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peťulka2608
15.5.13 09:29

@maminka189 jak jste dopadli??

• Citovat
  • Upravit
3787
15.5.13 10:41

Ahoj,

přidávám se k ostatním! :mavam:

maminka189- četla jsem celou diskuzi a co trápí tvého synka, určitě se nám prosím ozvi, jak jste dopadli u doktorů!!

Můj mladší synek (v červenci mu bude 6) vždy určité období mívá taky na nožkách hodně podlitin (ale jenom lýtka), připisujeme to tomu, že pořád někde lozí - po žebříku, po židlích a chlapci bývají k tvoření podlitin prý náchylnější (nevím, proč). Byli jsme na krvi - tam žádný nález, jenom „mírně podlimitní železo“, ale opravdu o pár setin, to prý nemá smysl rvát do něj umělé železo. Ale nijak unavený ani spavý nebývá, jen že ty podlitiny známe taky..

Určitě se ozvi, držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
15.5.13 10:53
@maminka189 píše:
Ahoj holky,
Potrebuju znat vas nazor.Mam 5ti leteho syna. Vzdycky to byl takovej"rebel" co chvilku nevydrzel sedet a i pres to byl problem ho vecer dostat do postylky (odpolko nespal).
Posledni dobou mi zacal hubnout a je dost unaveny.Kdyz nekam jde tak si po 2minutach stezuje, ze ho boli nozicky a uz nemuze a odpoledne mi sam usina na gauci nebo spis, kde ho to zrovna prepadne :think: :(.Do toho se mu na tele (hlavne na nochach, ale jednu sem nasla dole na brise) modriny.Tak mam hrozny strach, aby to nebylo neco vaznejsiho, ale zase nechci u dr vypadat jako hystericka matka…Jo zapomela jsem dodat ze ma malej porad hlad. Poradte a uklidnete me ze to nic neni. Nemuzu z toho spat :(

Tak ty příznaky mně až úděsně cosi připomínají. Spolužačka mojí sestry zemřela v devíti letech na leukémii… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
15.5.13 11:14

Já pořád douufám, že se bude jednat o něco méně závažného, například snížené železo. Určitě se ozvi, moc na vás myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
15.5.13 11:30

Holky tak jsme byli u dr a zejtra musime na krev a pak se uvidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
15.5.13 11:35

@maminka189 taky na vas moc myslim!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
15.5.13 11:37

maminka189 -
a neprozradíš aspoň, co dr. na to? Jaký má názor? Nic vám neřekla, jenom vás objednala na krev? jak synek vypadá nyní - je stále tak unavený a spavý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
15.5.13 12:16

@zolycka děkujeme!! :kytka:
@Gerberka Podívala se do papírů na odběry, které byli dělány asi před půl rokem s tím, že tam bylo méně železa a že by to mohlo být i to.Dala nám žádanku na krev, ale tam už boužel nebyli :? a to jsem malého od včerejška připravovala na to, že mu tu krev brát budou a předcházela tomu hodinová hysterická scéna(doma) kdy ze sebe rval oblečení, že nikam nejde a pak v čekárně, že nejde do ordinace, že se bojí, ale tak on nemá doktory rád i když naše paní doktorka je zlatá…
Holky já si myslím, že to je to železo a že zvýšený v potravinách asi nestačilo, tak třeba nám nasadí nějaké tabletky a bude to ok-SNAD. Vůbec si neumím a ani nechci představit, že bych měla dítě např. z leukemií a každý den se bála aby se zdravotní stav nezhoršil a pak se dalších 5 let bála aby se nám to nevrátilo. Jak sem už psala, moje mamka tenhle hnus měla(taky se to zjistilo náhodou) a před tím nebyla nikdy nemocná. Snad to dobře dopadneme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
15.5.13 12:23

Moc na vás myslím a taky věřím, že to bude jen tím železem!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí