Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky,
Potrebuju znat vas nazor.Mam 5ti leteho syna. Vzdycky to byl takovej"rebel" co chvilku nevydrzel sedet a i pres to byl problem ho vecer dostat do postylky (odpolko nespal).
Posledni dobou mi zacal hubnout a je dost unaveny.Kdyz nekam jde tak si po 2minutach stezuje, ze ho boli nozicky a uz nemuze a odpoledne mi sam usina na gauci nebo spis, kde ho to zrovna prepadne
.Do toho se mu na tele (hlavne na nochach, ale jednu sem nasla dole na brise) modriny.Tak mam hrozny strach, aby to nebylo neco vaznejsiho, ale zase nechci u dr vypadat jako hystericka matka…Jo zapomela jsem dodat ze ma malej porad hlad. Poradte a uklidnete me ze to nic neni. Nemuzu z toho spat ![]()
Když vidím čas, ve kterém jsi příspěvek psala, tak je mi jasné, že z toho stejně moc nespíš. ![]()
Osobně bych raději byla za hysterku u doktorky, ale měla bych jasno (sama jsem si potvrdila, že doktorky raději maminky, které věci řeší
).
Držím palce, aby Vaše návštěva u doktorky dopadla dobře
.
Taky si myslím, že když si zajdeš k doktorce tak nebudeš vypadat jako hysterická matka. Tedy osobně já bych šla a to tam taky nechodím s každou rýmou…at je malý v pohodě
![]()
@maminka189 bylo by mi srdečně jedno co si o tom doktor myslí. bohužel spousta nemocí přichází plíživě a pomalu. v tomhle období to klidně může být i z růstu, ale trvala bych na tom aby ho doktorka pořádně vyšetřila.
Raději bych k doktorce šla, hubnutí nikdy nevěstí nic dobrýho, budu držet palce, ať je to jen nějaká viróza a né nic vážnějšího ![]()
Jj, rozhodně běž, za to nic nedas. at to dobře dopadne a popř se ozvi, čím to nakonec bylo
No a to já teda klidně budu za hysterickou matku! Určitě běž a držím palce ![]()
Já bych taky radši šla, vždy když se mi něco nezdálo, tak sem s malým běžela k Mudr. Zatím jsem tam nikdy nešla zbytečně, takže moje rada zní - určitě běž. I kdyby to nic nebylo, tak razím heslo jít zbytečně třeba 10× než pak jednou něco zanedbat a pak si to vyčítat. Už pro klid tvé duše bych si tam zašla. Držím palce ať je vše v pořádku ![]()
Taky bych fičela k Dr. - může to být růstem, ale taky nějakou nemocí, kterou je vždy dobré objevit co nejdříve. Dr. by na tebe vůbec neměla koukat jako na hysterku…matky tráví s dětmi nejvíce času, proto je velmi dobré spoléhat se na jejich intuici, protože si všimnou i malých změn u svých dětí. Držím palce!!
Ty jsi přece mamina a své dítě znáš nejlíp. Když se ti něco nezdá, běž. Od toho doktoři jsou, ty jsi laik a nemůžeš přece posoudit, co a co už není normální.
Zavolej v pondělí dr., zeptej se na názor a uvidíš.
Mimochodem, mé dcerce je 3 a půl a nohy má taky samá modřina.
Uvidíš, co poví dr a držím palce.
Šla bych k doktorce. Bolesti nožiček, únava a modřiny jsou jedním z příznaků leukémie. Promiň, že to píšu tak na rovinu. Přeji ať to není nic vážného.