Mám to řešit? Syn hubne a je unavený

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5548
12.5.13 04:03

Mám to"řešit"?

Ahoj holky,
Potrebuju znat vas nazor.Mam 5ti leteho syna. Vzdycky to byl takovej"rebel" co chvilku nevydrzel sedet a i pres to byl problem ho vecer dostat do postylky (odpolko nespal).
Posledni dobou mi zacal hubnout a je dost unaveny.Kdyz nekam jde tak si po 2minutach stezuje, ze ho boli nozicky a uz nemuze a odpoledne mi sam usina na gauci nebo spis, kde ho to zrovna prepadne :think: :(.Do toho se mu na tele (hlavne na nochach, ale jednu sem nasla dole na brise) modriny.Tak mam hrozny strach, aby to nebylo neco vaznejsiho, ale zase nechci u dr vypadat jako hystericka matka…Jo zapomela jsem dodat ze ma malej porad hlad. Poradte a uklidnete me ze to nic neni. Nemuzu z toho spat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4332
12.5.13 06:00

Když vidím čas, ve kterém jsi příspěvek psala, tak je mi jasné, že z toho stejně moc nespíš. :?
Osobně bych raději byla za hysterku u doktorky, ale měla bych jasno (sama jsem si potvrdila, že doktorky raději maminky, které věci řeší :think: ).

Držím palce, aby Vaše návštěva u doktorky dopadla dobře :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
12.5.13 06:07

Taky si myslím, že když si zajdeš k doktorce tak nebudeš vypadat jako hysterická matka. Tedy osobně já bych šla a to tam taky nechodím s každou rýmou…at je malý v pohodě :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihlasena IvaX
12.5.13 06:22

Šla bych k doktorce. Radši jít zbytečně než pozdě. ;)

• Citovat
  • Upravit
907
12.5.13 07:07

Šla bych k doktorce hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
12.5.13 07:20

@maminka189 bylo by mi srdečně jedno co si o tom doktor myslí. bohužel spousta nemocí přichází plíživě a pomalu. v tomhle období to klidně může být i z růstu, ale trvala bych na tom aby ho doktorka pořádně vyšetřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
12.5.13 07:27

Raději bych k doktorce šla, hubnutí nikdy nevěstí nic dobrýho, budu držet palce, ať je to jen nějaká viróza a né nic vážnějšího :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
12.5.13 07:30

Určitě běž, budu držet palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
silvik88
12.5.13 07:40

Jj, rozhodně běž, za to nic nedas. at to dobře dopadne a popř se ozvi, čím to nakonec bylo

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
12.5.13 07:42

No a to já teda klidně budu za hysterickou matku! Určitě běž a držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
12.5.13 07:48

Já bych taky radši šla, vždy když se mi něco nezdálo, tak sem s malým běžela k Mudr. Zatím jsem tam nikdy nešla zbytečně, takže moje rada zní - určitě běž. I kdyby to nic nebylo, tak razím heslo jít zbytečně třeba 10× než pak jednou něco zanedbat a pak si to vyčítat. Už pro klid tvé duše bych si tam zašla. Držím palce ať je vše v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
katka379
12.5.13 07:48

Taky bych fičela k Dr. - může to být růstem, ale taky nějakou nemocí, kterou je vždy dobré objevit co nejdříve. Dr. by na tebe vůbec neměla koukat jako na hysterku…matky tráví s dětmi nejvíce času, proto je velmi dobré spoléhat se na jejich intuici, protože si všimnou i malých změn u svých dětí. Držím palce!!

• Citovat
  • Upravit
1689
12.5.13 07:53

Ty jsi přece mamina a své dítě znáš nejlíp. Když se ti něco nezdá, běž. Od toho doktoři jsou, ty jsi laik a nemůžeš přece posoudit, co a co už není normální.
Zavolej v pondělí dr., zeptej se na názor a uvidíš.
Mimochodem, mé dcerce je 3 a půl a nohy má taky samá modřina.
Uvidíš, co poví dr a držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.13 08:09

Šla bych k doktorce. Bolesti nožiček, únava a modřiny jsou jedním z příznaků leukémie. Promiň, že to píšu tak na rovinu. Přeji ať to není nic vážného.

• Citovat
  • Upravit
15051
12.5.13 08:14

Určitě bych šla k lékaři a to co nejdřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí