Mám ukončit styk?

Anonymní
31.1.24 14:07

Mám ukončit styk??

Dobry den, nezlobte se ze pisu anonymne. Stydim se za to. Davali by jste na hlidani sve dite kdyz by vase matka hulila trávu, hrala automaty, Malá to ani nepozna kdyz si mama tu travu da, vypada normalne, dceru miluje a venuje se ji ale toto se mi nelibi a mrzi me jaka je. Co by jste delali na mem miste? :( predem moc dekuju

Příspěvek upraven 01.02.24 v 19:35

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
31.1.24 14:18
@Anonymní píše:
Dobry den, nezlobte se ze pisu anonymne. Stydim se za to. Davali by jste na hlidani sve dite kdyz by vase matka hulila trávu, hrala automaty a chovala se neslušně? Malá to ani nepozna kdyz si mama tu travu da, vypada normalne, dceru miluje a venuje se ji ale toto se mi nelibi a mrzi me jaka je. Co by jste delali na mem miste? :( predem moc dekuju

Jistěže. A i dědovi, když chlastal první ligu, chodil s nima za děvkama a mluvil sprostě :zed: Jestli si z nás neděláš srandu, tak prosím začni používat hlavu a své dítě nedávej feťačce. Zachovat vztah dítě-babička můžeš i bez toho, aby ho bez tvého dozoru hlídala. Víš, co dělá s mozkem tráva? Mimo jiné úplně brutálně zpomaluje reakce, zvlášť při dlouhodobém užívání. A to fakt s malým dítětem chceš :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24800
31.1.24 15:27

Jak neslušně?
a jak často hulí??
hele, bezpečné to fakt není.. nikdy nevíš, co se může všechno stát.. a za své dítě jsi odpovědná TY..

dokud babička neskončí se závislostmi, tak bohužel styk jen pod dohledem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
1.2.24 12:13

Tak to je teda babička za všechny peníze ne? Zkourena, před očima hrušky 24/7, už chybí jen se naložit do lihu. A co bych udělal? Ukončit kontakt, dítě ji nedávat, ještě by ho mohla po té trávě z halucinaci třeba i zabít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí