Málo sexu, i když ho máme rádi

Anonymní
31.1.24 11:09

málo sexu, i když ho máme rádi

Pardon za anonym…
s manželem jsme spolu přes 20 let, oba máme rádi sex, ale nějak se nám nedaří najít na něj čas…děti chodí spát déle než my, jsme hodně pracovně vytížený, do toho já mám po sexu, ke kterému konečně dojde bolest v podbříšku x dnů, mudr. nic nenašla, jak řešíte nedostatek času a soukromý na sex? díky za typ…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2999
31.1.24 11:14
@Anonymní píše:
Pardon za anonym…
s manželem jsme spolu přes 20 let, oba máme rádi sex, ale nějak se nám nedaří najít na něj čas…děti chodí spát déle než my, jsme hodně pracovně vytížený, do toho já mám po sexu, ke kterému konečně dojde bolest v podbříšku x dnů, mudr. nic nenašla, jak řešíte nedostatek času a soukromý na sex? díky za typ…

Jako později?
Nemáte ložnici kam by jste se mohli zavřít aby vás nikdo nerusil? Predpokladam, ze deti mate odrostle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
31.1.24 11:19

Čteme epipi :lol:

• Citovat
  • Upravit
3856
31.1.24 11:20

Pustit pohádku a “My si s mámou potřebujeme popovídat, nechte nás samotné chvilku, ano? Až skončí pohádka, přijdeme.” Zas takový problém to není.

A pokud už jsou o dost větší tak “My s mámou už jdeme spát, neponocujte dlouho”.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
31.1.24 12:01
@Anonymní píše:
Pardon za anonym…
s manželem jsme spolu přes 20 let, oba máme rádi sex, ale nějak se nám nedaří najít na něj čas…děti chodí spát déle než my, jsme hodně pracovně vytížený, do toho já mám po sexu, ke kterému konečně dojde bolest v podbříšku x dnů, mudr. nic nenašla, jak řešíte nedostatek času a soukromý na sex? díky za typ…

Asi ten sex až tak rádi nemáte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
31.1.24 12:22

Tak pokud děti chodí spát později, než vy, tak jim asi není 5 a zavřené dveře od ložnice dokáží respektovat ne? :nevim: Pusťte si hudbu a nehulákejte jak na lesy a je to :nevim: Super jsou i víkendové ranní muchlovačky, když jsou děti ukotvené u telky, případně ty vaši třeba ještě spí ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11030
31.1.24 12:23

Jak máte staré děti, když jste spolu přes 20 let? :lol: to neumíte zavřít ložnici, nebo si ty rozdat kdekoliv, když jsou děcka ve škole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14676
31.1.24 12:28
@Josefuna píše:
Asi ten sex až tak rádi nemáte :lol:

Asi ho mají radi všeobecně, ale spolu jim to nějak momentálně nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
31.1.24 12:30

To bude tou bolesti, to asi neni moc prijemne.

Jinak byste si to zaridili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3856
31.1.24 12:31
@Bytsamsebou píše:
Jak máte staré děti, když jste spolu přes 20 let? :lol: to neumíte zavřít ložnici, nebo si ty rozdat kdekoliv, když jsou děcka ve škole?

Tak když jsou ve škole, tak jsou v práci, ne? I když taková rychlá obědová pauza… :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11030
31.1.24 12:38
@Veselej kluk píše:
Tak když jsou ve škole, tak jsou v práci, ne? I když taková rychlá obědová pauza… :lol: :P

Já třeba dělám dvanáctky denní /noční a můj chlap pracuje z domu, takže u nás to jde, i když jsou děcka ve škole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
31.1.24 12:41

Tyto diskuze mají jedno společné, lidé středního věku údajně nemohou mít sex, protože není kdy, náročná práce a velká únava. Tato unavenost životem ve 40+ je zvláštní. Ale spíš to bude tak, že jen hledají výmluvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
31.1.24 12:56
@Josefuna píše:
Tyto diskuze mají jedno společné, lidé středního věku údajně nemohou mít sex, protože není kdy, náročná práce a velká únava. Tato unavenost životem ve 40+ je zvláštní. Ale spíš to bude tak, že jen hledají výmluvy.

Jako vždycky. Člověk chce, ale není s kým :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6048
31.1.24 13:00

Pardón - synator dostal do ruky telefon 🤦🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
31.1.24 14:13
@Mango_Lassi píše:
Jako vždycky. Člověk chce, ale není s kým :mrgreen:

Nevím, co zakladatelka čeká za radu… Času je podle mě vždycky dost, nevěřím, že by se nenašel. Lidi dělají, jak kdyby měli od rána do večera den vyplněný každou minutu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí