Mám věřit kartářce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2423
31.12.22 16:55
@Anonymní píše:
Ahojte, jak vam vyšly veštby od kartářek?
Máma k jedné chodí a prostě totálně všechno jí vychází, všechno ví…
Když jsem 6 let žila v zahraničí, předpověděla, že se vrátím a najdu si bohatého muže. Tomu jsem absolutně nevěřila a ono opravdu!! Dlouho jdem nemohla otěhotnět, ale ona že dítě vidí, ale bude problém při porodu - stalo se! Byl císař.. Věděla o mně mnoho dalších věcí co byly pravda, úplné haluze… A teď, mně je 36 a moc si ještě přeji dítě, ale ona prej viděla jen jedno :,( Teď nevím jak se té veštby zbavit…

No to je teda kapacita, ze dvou možností (vrátí se x nevrátí se) si tipla tu správnou, koneckonců dnes zrovna lidi do zahraničí nemigrují natrvalo a to, že ti „přiřkla“ bohatého muže zní líp než kdyby měla máti říct, že si najdeš zadluženého gamblera, nehledě na fakt, že bohatý muž je subjektivní, to může být kdejaký větší podnikatel, manažer. Nebo snad máš za muže miliardáře? Hodně bych si dělala z věštby, že babizna viděla jen jedno dítě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
31.12.22 17:07
@Russet píše:
Kartářky nic v budoucnu nevidí. Říkají jen to, co chceš slyšet. Takže…NEVĚŘIT a raději souložit.

Fakt není pravda. Akorát že existují, stejně jako doktoři a učitelé a další, dobré a špatné. Jednu dobu jsem k jedné chodila a lautr všecko, co zmínila, se stalo. Postupem doby radši nic vědět nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20976
31.12.22 17:14
@Cimada píše:
Fakt není pravda. Akorát že existují, stejně jako doktoři a učitelé a další, dobré a špatné. Jednu dobu jsem k jedné chodila a lautr všecko, co zmínila, se stalo. Postupem doby radši nic vědět nechci.

Všechno jsou to jenom manipulace a statistiky. Nic víc. Nikdy to nejsou přesný věci i když se to tak jeví. A úplně stejně to funguje s tím věděním minulosti. Když se dobře zeptá, tak jí dáte jednou odpovědi na dalších několik jejich tvrzení. Spousty možností jsou 50/50 že se splní nebo ne. Takže docela slušná šance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
31.12.22 17:15

Stačí, že to budu muset prožít. Natož se tím děsit už teď. :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
31.12.22 17:18
@Cenarius píše:
Všechno jsou to jenom manipulace a statistiky. Nic víc. Nikdy to nejsou přesný věci i když se to tak jeví. A úplně stejně to funguje s tím věděním minulosti. Když se dobře zeptá, tak jí dáte jednou odpovědi na dalších několik jejich tvrzení. Spousty možností jsou 50/50 že se splní nebo ne. Takže docela slušná šance.

Chápu Tě. Ty ale píšeš o nejisté budoucnosti, já o tom, co už se stalo. Taky se mi tomu nechtělo věřit. Stejně jako jsem se kdysi posmívala (trapka) proutkařovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
31.12.22 17:20

Kartářce nevěř. Žij, jak se Ti hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
31.12.22 17:25
@Anonymní píše:
Ahojte, jak vam vyšly veštby od kartářek?
Máma k jedné chodí a prostě totálně všechno jí vychází, všechno ví…
Když jsem 6 let žila v zahraničí, předpověděla, že se vrátím a najdu si bohatého muže. Tomu jsem absolutně nevěřila a ono opravdu!! Dlouho jdem nemohla otěhotnět, ale ona že dítě vidí, ale bude problém při porodu - stalo se! Byl císař.. Věděla o mně mnoho dalších věcí co byly pravda, úplné haluze… A teď, mně je 36 a moc si ještě přeji dítě, ale ona prej viděla jen jedno :,( Teď nevím jak se té veštby zbavit…

No, ono hodně lidí si vtluče do hlavy, co jim řekla kartářka a podle toho se i když nechtějí řídí.
Ty si měla v hlavě, že si najdes bohatého chlapa a tim ses prostě řídila. Žádná kartářská věda.
Jinak ne nevěřím, byla jsem jednou s kamaradkou a absolutně to nevyšlo..
Vyvěstila mi dvojčata (máme holčičku po dekádě snahy), můj manžel mě měl opustit pro mladší, no už spolu budeme jedenáct let ;).
Takže dvojčata nikde, manžel naštěstí a díky bohu stejny a ani to bohaté dědictví nepřišlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6859
31.12.22 17:32
@Zumpa píše:
Kravina. Kdyby tahle podvodnice měly všechno vědět, tak ať ti řeknou ty správná čísla do Sportky.

Nebo, kde se najde unesený člověk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42962
31.12.22 17:42

Tak jedna mi předpověděla jednoho jediného manžela, co mě bude milovat až za hrob a že spolu zestárneme… Zlatý voči, už podruhé se rozvádím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
31.12.22 17:46
@Cimada píše:

Kdyby všechno věděla, nemyslíš si, že by se z toho nezcvokla? Lékař na svou práci studuje, učitel taky. Když kartářce věříš, tak ti přijde, že vše, co předpověděla, se stane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17045
31.12.22 17:46

Chceš se zbavit té věštby? Spi se svým mužem a druhé dítě asi bude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
31.12.22 17:48
@Cimada píše:
Chápu Tě. Ty ale píšeš o nejisté budoucnosti, já o tom, co už se stalo. Taky se mi tomu nechtělo věřit. Stejně jako jsem se kdysi posmívala (trapka) proutkařovi.

Tak on ten proutkař asi zná terén. A spodní voda je na dost místech. Takže šance, že se trefí, je poměrně velká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.12.22 17:51

Já na tyhle blbosti s kartama nevěřím, ale měla jsem bývalého a ten si sám pro sebe rád z karet vykládal. Jednou řekl, že vyloží i mně. Najednou jsem viděla, jak se zatvářil smutně a já říkám, co vidíš, a on, že karty říkají, že brzy potkám nějakého nového muže. No asi do měsíce od toho výkladu jsem poznala nynějšího manžela :lol:

• Citovat
  • Upravit
53518
31.12.22 17:56
@Anonymní píše:
Já na tyhle blbosti s kartama nevěřím, ale měla jsem bývalého a ten si sám pro sebe rád z karet vykládal. Jednou řekl, že vyloží i mně. Najednou jsem viděla, jak se zatvářil smutně a já říkám, co vidíš, a on, že karty říkají, že brzy potkám nějakého nového muže. No asi do měsíce od toho výkladu jsem poznala nynějšího manžela :lol:

Ale za to nemohly ty karty. Vždyť pokud nežiješ v bukru, tak denně někoho potkáváš. A protože jste měli vztah naprd, tak jsi se zfafrněla do něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17478
31.12.22 18:06
@stinga píše:
tak při bujaré silvestrovské oslavě je obojí možné, akorát musí na tu oslavu jít

Ale tak zrovna tohle se stihnout ještě dá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital