Početí během mykózy?

Anonymní
29.12.22 10:27

Početí během mykózy?

Ahojky holky, mám asi trochu přiblblý dotaz :oops:
Proběhla u mne ovulace do které jsme se perfektně trefili, takže jsem plná nadějí, že by se mohlo konečně zadařit :dance: každopádně jsem den po ovulaci dostala mykózu (trpím na ni pravidelně, třeba dvakrát do roka, mám problémy s cukrem). Chci se zeptat, myslíte že by mohla mít mykóza negativní vliv na uhnizďování? :( S přeléčením už jsem začala. Děkuju za Vaše zkušenosti :*

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
302
29.12.22 10:34
@Anonymní píše:
Ahojky holky, mám asi trochu přiblblý dotaz :oops:
Proběhla u mne ovulace do které jsme se perfektně trefili, takže jsem plná nadějí, že by se mohlo konečně zadařit :dance: každopádně jsem den po ovulaci dostala mykózu (trpím na ni pravidelně, třeba dvakrát do roka, mám problémy s cukrem). Chci se zeptat, myslíte že by mohla mít mykóza negativní vliv na uhnizďování? :( S přeléčením už jsem začala. Děkuju za Vaše zkušenosti :*

Určitě ne. Při obou těhotenstvích jsem velmi krátce po oplodnění dostala mykózu. A i dr. mi tenkrát říkala, že náchylným ženám se to právě v tuto dobu stává. Normálně vyléčit antimykotiky jak jsi zvyklá a bude to cajk :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5413
29.12.22 12:32

Obávala bych se léčby napr. globulemi nevhodnými pro těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
29.12.22 14:06

Dvakrát jsem takhle otěhotněla. Normálně si kup něco na mykózu, zhruba týden trvá, než se vůbec vajíčko začne uhnizďovat. Kvasinky by neměly nijak ohrozit případné těhotenství, to až později hrozí zkracování čípku. Ale porodní cesty jsou zavřené, hlenem chráněné, nemělo by to nic ovlivnit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí