Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahojky holky, mám asi trochu přiblblý dotaz
Proběhla u mne ovulace do které jsme se perfektně trefili, takže jsem plná nadějí, že by se mohlo konečně zadařitkaždopádně jsem den po ovulaci dostala mykózu (trpím na ni pravidelně, třeba dvakrát do roka, mám problémy s cukrem). Chci se zeptat, myslíte že by mohla mít mykóza negativní vliv na uhnizďování?
S přeléčením už jsem začala. Děkuju za Vaše zkušenosti
Určitě ne. Při obou těhotenstvích jsem velmi krátce po oplodnění dostala mykózu. A i dr. mi tenkrát říkala, že náchylným ženám se to právě v tuto dobu stává. Normálně vyléčit antimykotiky jak jsi zvyklá a bude to cajk ![]()
Obávala bych se léčby napr. globulemi nevhodnými pro těhotenství.
Dvakrát jsem takhle otěhotněla. Normálně si kup něco na mykózu, zhruba týden trvá, než se vůbec vajíčko začne uhnizďovat. Kvasinky by neměly nijak ohrozit případné těhotenství, to až později hrozí zkracování čípku. Ale porodní cesty jsou zavřené, hlenem chráněné, nemělo by to nic ovlivnit. ![]()
Ahojky holky, mám asi trochu přiblblý dotaz
každopádně jsem den po ovulaci dostala mykózu (trpím na ni pravidelně, třeba dvakrát do roka, mám problémy s cukrem). Chci se zeptat, myslíte že by mohla mít mykóza negativní vliv na uhnizďování?
S přeléčením už jsem začala. Děkuju za Vaše zkušenosti 
Proběhla u mne ovulace do které jsme se perfektně trefili, takže jsem plná nadějí, že by se mohlo konečně zadařit