Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, já bych na tvém místě, počkala bych pár dní a poté si udělala test nebo šla k doktorce. A za další, piš příště trochu více normálně, takhle to vypadá že to píše dítě ![]()
@Anonymní píše:
Dobr den chtela bych se zeptat zda je možné těhotenství.
Nepravidelný menstruační cyklus a nechaneny sex 2 dny před menstruaci a ted uz to sou 3 dny zpozdeny co se nedostavili měsíčky… je možné že jsem těhotná nebo jen další nepravidelný cyklus a peoate jen čekat až se dostaví? Nebo o naka ta naděje na miminko je?
promiň, písemný projev žáka 3. třídy naznačuje, že by ses ještě množit neměla.
Zlí zensky co sami sebou nejsou nejsou spokojeni tak hejtujou do druhých aby si zvedli ego? Peknej slepicinec a ne zkupina kam se pise pro rady, tak to jsem nevěděla chudinka vese dcery až si k vám přijdou pro radu
@Betty MacDonald hejtovat vám jde, co slepičko, bože proc sou lidi tak tupý a neuvěřitelně zlí, a jeste ani nemaji co k danemu nematu napsat, jen kokoko daaak pro lepsi ego…takhle byste odpověděla své dceři, pokud ano upřímně ji lituji
@Anonymní píše:
Zlí zensky co sami sebou nejsou nejsou spokojeni tak hejtujou do druhých aby si zvedli ego? Peknej slepicinec a ne zkupina kam se pise pro rady, tak to jsem nevěděla chudinka vese dcery až si k vám přijdou pro radu
Ahoj, neber si to osobně, například já jsem to s tebou myslela dobře.
Ani já nejsem kdovíjaká hvězda, a taky se mi stane, že píšu špatně. Hlavu vzhůru ![]()
@Anonymní píše:
@Lu66 dobrý den vás sem také nezminovala, a jinak děkuji za radu…
@Nikolka272 píše:
@Lu66 dobrý den vás sem také nezminovala, a jinak děkuji za radu…
No nemáš zač, snad všechno dopadne co nejlépe ![]()
2 dny pred jakou menstruaci? Tou, co se nedostavila? A jak jsi vedela, ze mela byt za 2 dny, kdyz nebyva pravidelne? Pokud mas rozhazene cykly, tak je mozme ledacos, ale pokud tomu dobre rozumim a je to od toho sexu 5 dni, tak nezbyva, nez nejmene tak 10 dni cekat, pak by teprve zacinalo davat smysl zkouset testovat.
@Anonymní píše:
Když on je problém pochopit, co chtěla autorka říct. Možná kdyby si to po sobě přečetla a trošku upravila. Ale takhle?
@inkakřivák píše:
Když on je problém pochopit, co chtěla autorka říct. Možná kdyby si to po sobě přečetla a trošku upravila. Ale takhle?
Si přečti její ostatní diskuze. ![]()
Dobr den chtela bych se zeptat zda je možné těhotenství.
Nepravidelný menstruační cyklus a nechaneny sex 2 dny před menstruaci a ted uz to sou 3 dny zpozdeny co se nedostavili měsíčky… je možné že jsem těhotná nebo jen další nepravidelný cyklus a peoate jen čekat až se dostaví? Nebo o naka ta naděje na miminko je?