Nechráněný sex

Anonymní
28.12.22 18:53

Nechaneny sex

Dobr den chtela bych se zeptat zda je možné těhotenství.
Nepravidelný menstruační cyklus a nechaneny sex 2 dny před menstruaci a ted uz to sou 3 dny zpozdeny co se nedostavili měsíčky… je možné že jsem těhotná nebo jen další nepravidelný cyklus a peoate jen čekat až se dostaví? Nebo o naka ta naděje na miminko je?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4383
28.12.22 18:59

Ahoj, já bych na tvém místě, počkala bych pár dní a poté si udělala test nebo šla k doktorce. A za další, piš příště trochu více normálně, takhle to vypadá že to píše dítě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42962
28.12.22 19:07
@Anonymní píše:
Dobr den chtela bych se zeptat zda je možné těhotenství.
Nepravidelný menstruační cyklus a nechaneny sex 2 dny před menstruaci a ted uz to sou 3 dny zpozdeny co se nedostavili měsíčky… je možné že jsem těhotná nebo jen další nepravidelný cyklus a peoate jen čekat až se dostaví? Nebo o naka ta naděje na miminko je?

8o 8o promiň, písemný projev žáka 3. třídy naznačuje, že by ses ještě množit neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.22 19:16

Zlí zensky co sami sebou nejsou nejsou spokojeni tak hejtujou do druhých aby si zvedli ego? Peknej slepicinec a ne zkupina kam se pise pro rady, tak to jsem nevěděla chudinka vese dcery až si k vám přijdou pro radu

• Citovat
  • Upravit
28
28.12.22 19:24

@Betty MacDonald hejtovat vám jde, co slepičko, bože proc sou lidi tak tupý a neuvěřitelně zlí, a jeste ani nemaji co k danemu nematu napsat, jen kokoko daaak pro lepsi ego…takhle byste odpověděla své dceři, pokud ano upřímně ji lituji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
28.12.22 19:39
@Anonymní píše:
Zlí zensky co sami sebou nejsou nejsou spokojeni tak hejtujou do druhých aby si zvedli ego? Peknej slepicinec a ne zkupina kam se pise pro rady, tak to jsem nevěděla chudinka vese dcery až si k vám přijdou pro radu

Ahoj, neber si to osobně, například já jsem to s tebou myslela dobře. :) Ani já nejsem kdovíjaká hvězda, a taky se mi stane, že píšu špatně. Hlavu vzhůru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42962
28.12.22 19:42
@Anonymní píše:
Zlí zensky co sami sebou nejsou nejsou spokojeni tak hejtujou do druhých aby si zvedli ego? Peknej slepicinec a ne zkupina kam se pise pro rady, tak to jsem nevěděla chudinka vese dcery až si k vám přijdou pro radu
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
28.12.22 19:47

@Lu66 dobrý den vás sem také nezminovala, a jinak děkuji za radu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
28.12.22 19:48
@Nikolka272 píše:
@Lu66 dobrý den vás sem také nezminovala, a jinak děkuji za radu…

No nemáš zač, snad všechno dopadne co nejlépe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
28.12.22 19:56

2 dny pred jakou menstruaci? Tou, co se nedostavila? A jak jsi vedela, ze mela byt za 2 dny, kdyz nebyva pravidelne? Pokud mas rozhazene cykly, tak je mozme ledacos, ale pokud tomu dobre rozumim a je to od toho sexu 5 dni, tak nezbyva, nez nejmene tak 10 dni cekat, pak by teprve zacinalo davat smysl zkouset testovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80476
28.12.22 20:02
@Anonymní píše:

Když on je problém pochopit, co chtěla autorka říct. Možná kdyby si to po sobě přečetla a trošku upravila. Ale takhle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15227
28.12.22 20:18
@inkakřivák píše:
Když on je problém pochopit, co chtěla autorka říct. Možná kdyby si to po sobě přečetla a trošku upravila. Ale takhle?

Si přečti její ostatní diskuze. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital