Mám věřit kartářce?

Anonymní
31.12.22 15:46

Mám věřit kartářce?

Ahojte, jak vam vyšly veštby od kartářek?
Máma k jedné chodí a prostě totálně všechno jí vychází, všechno ví…
Když jsem 6 let žila v zahraničí, předpověděla, že se vrátím a najdu si bohatého muže. Tomu jsem absolutně nevěřila a ono opravdu!! Dlouho jdem nemohla otěhotnět, ale ona že dítě vidí, ale bude problém při porodu - stalo se! Byl císař.. Věděla o mně mnoho dalších věcí co byly pravda, úplné haluze… A teď, mně je 36 a moc si ještě přeji dítě, ale ona prej viděla jen jedno :,( Teď nevím jak se té veštby zbavit…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20976
31.12.22 15:48

Nic nepis, nic nepis, nic nepis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16006
31.12.22 15:49
@Anonymní píše:
Když jsem 6 let žila v zahraničí, předpověděla, že se vrátím a najdu si bohatého muže. Tomu jsem absolutně nevěřila a ono opravdu!! Dlouho jdem nemohla otěhotnět, ale ona že dítě vidí, ale bude problém při porodu - stalo se! Byl císař.. Věděla o mně mnoho dalších věcí co byly pravda, úplné haluze… A teď, mně je 36 a moc si ještě přeji dítě, ale ona prej viděla jen jedno :,( Teď nevím jak se té veštby zbavit…

Kravina. Kdyby tyhle podvodnice měly všechno vědět, tak ať ti řeknou ta správná čísla do Sportky.

Příspěvek upraven 31.12.22 v 17:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14874
31.12.22 15:57

No jako problem bych dokazala najit pri kazdem ze svych 4 porodu, kdybych “musela”. Kdyby tvuj porod neskoncil cisarem, tak bys ten problem nasla jinde, a zase by to kartarce “vyslo”.

Me jednou zastavila zenska na ulici a predovedela mi, ze se mi narodi syn. To jsem jeste nebyla tehotna. Mam 4 dcery. Ale pravdepodobnost mela slusnou, kdyby jedno z nasich deti byl syn, tak zenska mela pravdu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26928
31.12.22 16:04

Na tyhle veci neverim. Ale moje maminka, kdyz byla mlada a „blba“, tak se svymi kamaradkami u kartarky byla a nechala si rict, kdy umre. Tohle by kartarky rikat nemely, presto ji rekla, ze umre v 73 letech. Maminka se dozila 73 let a 15 dnu. Umrti nebylo nahle, byla tezce nemocna :? Treba ji pri zivote drzela ta predpoved, ze drive umrit nemuze. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
31.12.22 16:21
@Anonymní píše:

Kartářky nic v budoucnu nevidí. Říkají jen to, co chceš slyšet. Takže…NEVĚŘIT a raději souložit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
31.12.22 16:23

Kartářkám nevěřím. Nemají žádné schopnosti vidět budoucnost, většinou jsou dobré v komunikaci, psychologii a manipulaci, umí číst řeč těla. Umí pokládat otázky tak, že jim sami na sebe hodně věcí napráskáte a na základě toho volí svoje slova.
Byla jsem totiž u jedné, dávno, aby kamarádka nešla sama. Napovídala toho hodně. Hodně věcí obecných, něco konkrétního. Jasně, něco se splnilo, třeba to, že úspěšně dostuduju :mrgreen: Ve většině se však těžce mýlila. Protože co řeknete 25leté holce bez přítele? To, že se vdá za super chlapa, bude mít domeček a 2 děti (protože to chce hodně mladých holek slyšet). Vdaná jsem, domeček ani děti nemám, páč to nikdy nebyl můj cíl. Já se tenkrát ohromně bavila, ani těch 500 Kč mi líto nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
31.12.22 16:25

Některé jsou opravdu dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
31.12.22 16:26
@GabinkaCh píše:
Některé jsou opravdu dobré
… lharky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
31.12.22 16:29

Né všechny kartářky mají opravdu vzácné schopnosti. Před lety jedna mému příteli ( jsme se ještě neznali ) tak mu jedna stará paní která byla bezdomova mu četla z ruky, dokázala mu říct jeho minulost, co prožívá, věděla o něm i to co přítel nikomu neřekl, a předpověděla mu že lásku potká v pozdějších letech. Nechtěla za to nic, žádné peníze, přítel jí nakonec koupil jídlo a pití. Jenže kolik takových je? Moc se na to neupínej, akorát si to přivoláš. To už doktoři jsou důvěryhodnější, ale také ne vždy. Moji kamarádce řekli že nikdy nebude mít dítě, a příští rok budou jejímu synovi 2 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15055
31.12.22 16:31

Jedna mé kamarádce předpověděla, že do konce letošního roku potká muže a otěhotní. Tak má na to ještě pár hodin. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
31.12.22 16:35
@Kfětoslava píše:
Jedna mé kamarádce předpověděla, že do konce letošního roku potká muže a otěhotní. Tak má na to ještě pár hodin. :lol:

tak při bujaré silvestrovské oslavě je obojí možné, akorát musí na tu oslavu jít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
31.12.22 16:41

Já mám zkušenost, ze mi dělala výklad jedna kartarka řekla nějaký věci, kterým sem naprosto nevěřila. Nakonec měla pravdu.
Něco na tom možná je, možná to člověk nějak dostane do hlavy a pak se něco z toho stane.
Ale úplně bych se na to neupinala. I ty dobrý kartarky ti řeknou, ze osud je v tvých rukou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3847
31.12.22 16:42

NE!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.12.22 16:49
@Anonymní píše:

Nevěřím věštbě na 100%, ale spíše to beru jako zamyšlení nad svým životem, jiný úhel pohledu a popřemýšlení a je to pro mě lepší než tomu věřit na 100%…
A než si o svých problémech, které jsem měla a řešila jsem je s psychoterapeutkami, tak jsem přišla na to, že lepší je pro mě tohle…
Jinak první kartářka mi předpověděla dítě do dané doby a řekla mi, že můj přítel je policista. V té době bez přítele a dítě nemám doposud…
Co jediného mi řekla a byla pravda…byl můj špatný vztah s matkou, ten určila naprosto přesně.
Pak mě jednou v městě zastavila cigánka, taktéž naprosto přesně uhádla můj špatný vztah s matkou a s odstupem let, musím říct, že měla pravdu ve více věcech…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex