Mám věřit kartářce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
1.1.23 10:33

Jedna známá karty vykládá. Jako naučila ji to kamarádka. „Předpověděla“ mi, že budu mít dítě. No, opravdu překvapivé poselství. Tou dobou jsem měla dlouholetého partnera a o dítě jsme se pokoušeli. Dokud má žena vajíčka a muž spermie a jejich těla pracují, jak mají, případně se obrátí na patřičná místa, tak z 99% ty děti mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
1.1.23 10:58
@Russet píše:
Ono to probíhá trochu jinak. Nikdy „neřekneš ani slovo“. Proč ty vědmičky berou za ruku…navazují kontakt. Z řeči těla toho lidi vyčtou dost. Výraz tváře…

Já budu stejně oponovat, věřím že některé ty schopnosti mají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
1.1.23 11:41
@GabinkaCh píše:
Já budu stejně oponovat, věřím že některé ty schopnosti mají

Kartářky pracují s pravděpodobností - z energie i chování člověka dokáží leccos vyčíst a život každého je vlastně defacto podobný - dětství, škola, studium, práce, děti, sem tam problém, sem tam nemoc, smrt v rodině, zase problém, nějaká radost atd.
Ten kdo vidí v kartách,,osudy,, bývá obvykle ten, kdo karty nehraje. Popřípadě je hrát neumí. Výklad budoucnosti z karet… i kdyby z třech balíčků karet tarotu najednou… je stále pouhý,,odhad,, blafovaní, tip. A to protože jde o slabou/nedostatečnou/částečnou permutaci prvků k tomu použitých (jako by hra šestistennou kostkou, ale s potřebou výsledku v desetinach, setinách). To, že může padnout celé číslo je stoprocentní. 1:6 je tip na konkrétní číslo. A beztak se Vám už někdy stalo, že při hodu kostkou, padlo číslo vámi předem zvolené 🙂 Kartářky jsou na tom prostě stejně.
Navíc víc než efekt kartářky a její „pravda a budoucnost“ funguje efekt přitažlivosti - prostě vám něco řekne, a vy si to automaticky uložite do podvědomí, možná budete pochybovat, ale už to tam je. Zároveň jí zaplatite, to „vesmír“ považuje za vyslání přání, ten rozhodný krok k akci. A už to jede, podvědomě vás mozek směřuje tam, kam ona řekla, rozhodnutí začínáte dělat na podvědomých úrovních, přitahujete si pozitivní/negativní energie, případně pochybnosti atd. Zkoumat principy zákonu přitažlivosti dává větší smysl než zkoumat práci kartářek a přemýšlet nad tím, jak to dělají. Navíc z podstaty věci by to znamenalo, že budoucnost nelze změnit, je „někým“ daná - pokud by šla předpovědět, jenže budoucnost se tvoří rozhodnutími jednotlivce. Když ti kartářka předpoví, že nemáš letět na tu objednanou dovolenou letadlem, protože spadne a všichni zemřete a ty poletíš (a nic se samozřejmě nestane), tak se událo co přesně? Ona se spletla nebo ty jsi vytvořila alternativní budoucnost, protože jsi se rozhodla jinak? Nikdo nemá nalinkovaný osud, proto spousta lidí se ze sr. aček klidně dokáže dostat k milionům, jindy se chudá indická holka stane Miss a následně bollywoodskou herečkou. Kartářka je pro nerozhodné lidi, kterým buď ukáže nějakou cestu - ale tu beztak musí zvolit člověk sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
1.1.23 19:35
@Prosimklid píše:

Dlouhý příspěvek nehoden citování. :)
Vaříš z vody, píšeš domněnky, nevíš o tom zhola nic. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
1.1.23 19:39
@Russet píše:
Ono to probíhá trochu jinak. Nikdy „neřekneš ani slovo“. Proč ty vědmičky berou za ruku…navazují kontakt. Z řeči těla toho lidi vyčtou dost. Výraz tváře…

Není tajemstvím, že jsou to dobré psycholožky. Ale to přece ničemu neubližuje, ne?
Zkusila jsi aspoň 3? Máš s tím nějaké zkušenosti? Četla jsi třeba Akvinského a máš prostudovanou psychologii?
Nikdy bych nikoho nenutila v kartářky "věřit ", ale po zkušenostech už jsem dakeka toho, abych odsuzovala něco, v čem se vyloženě neorientuji.
Je to prostě zajímavé, ale je potřeba o tom vědět trochu víc. Někomu je dáno být senzitivnější, někdo je celý život prostě tvrdší. Což ničemu nevadí, ale nemá asi cenu se dohadovat a přesvědčovat. :) Pokud by to někomu pomohlo, je to každopádně O. K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
1.1.23 21:06
@Cimada píše:
Není tajemstvím, že jsou to dobré psycholožky. Ale to přece ničemu neubližuje, ne?
Zkusila jsi aspoň 3? Máš s tím nějaké zkušenosti? Četla jsi třeba Akvinského a máš prostudovanou psychologii?
Nikdy bych nikoho nenutila v kartářky "věřit ", ale po zkušenostech už jsem dakeka toho, abych odsuzovala něco, v čem se vyloženě neorientuji.
Je to prostě zajímavé, ale je potřeba o tom vědět trochu víc. Někomu je dáno být senzitivnější, někdo je celý život prostě tvrdší. Což ničemu nevadí, ale nemá asi cenu se dohadovat a přesvědčovat. :) Pokud by to někomu pomohlo, je to každopádně O. K.

Ke kartářkám fakt nechodím. Nevěřím a věřit jim nebudu. Nepotřebuju se na cokoliv ptát cizí osoby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
1.1.23 21:16
@Kfětoslava píše:
Jedna mé kamarádce předpověděla, že do konce letošního roku potká muže a otěhotní. Tak má na to ještě pár hodin. :lol:

Jak to dopadlo? Už je těhotná? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
1.1.23 21:25
@Kipa22 píše:
Jak to dopadlo? Už je těhotná? :lol:

Jasně. Protože kartářky nelžou a jsou nadané zvláštní mocí vidět do budoucna. Že bychom se zeptali na nějaké politické předpovědi? Hmmm, tak to né. Je mlhovina na Andromedě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí