Mam vzteklé dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2899
20.11.13 17:40

Co budete dělat až příjde období vzdoru?… si teprve užijete vztekání :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
20.11.13 18:02

@ivana-domca Tak to byl fofr. Ten můj začal s obdobím „nic mě nebaví“ asi před třemi týdny. Teď je pár dní klid, v hubě hrbolato, jako by mu snad mělo vylézt všechno najednou, ale zatím nic prořízlého. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.13 18:09
@MacinkaCZ píše:
Co budete dělat až příjde období vzdoru?… si teprve užijete vztekání :-)

Ahoj obdobi vzdoru mame my. Dceri je 23 mesicu, a uz nas zacla i placat rukou a rvat jak pominuta, ikdyz ji to vysvetlim at nerve, protoze mame druhou mesicni dcerku, tak to proste ta starsi nepochopi a rve jeste vic.Uz si nevim rady, a mamka mi rikala, ze do 3 let se to da jeste vychovat pak uz ne..K tomu bydlime v UK, takze nesmime ani dite placnout pres zadek, treba v obchode, kdyz se vzteka a chce tahat veci z kosiku, to by byla pohroma, kvuli socialce.Tak co mam delat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
20.11.13 18:18

@Svistice tak on je prudérní od 2. měsíců :lol: Ještě pořád ho trošku trápí prdiky, ve 4. měsíci přechod z mm na um, 2 týdny trvalo než si trávení zvyklo, pak první prikrm a jelo se nanovo :roll: Do toho se začal přetáčet na bok. Před 14ti dny nastala výraznější změna, kdy se začal budit večer půl hodiny po uložení a začal mít teploty, začal mě kousat do ruky a to už jsem věděla která bije, pak to ustalo a šup zub venku ;-) Čas nevnímám, okolo 3 dětí mám dost frmol, sotva ráno vstanu a rozkoukam se, tak je najednou večer a padám mrtvá do postele :mrgreen: Na uklízení a vaření budu mít v životě ještě moooře času :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
20.11.13 18:21

@andulasarinka vysvětlovat, vysvětlovat a zase jenom vysvetlovat ;-) Některým zachvatum vzteku se dá trošku předcházet (dávat spát dřív než je dítě opravdu unavené a dávat jíst dřív než má mega hlad ) pak je s nimi lepší domluva ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.13 18:49

@ivana-domca dobre,vysvetlovat. dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
20.11.13 18:55
@MacinkaCZ píše:
Co budete dělat až příjde období vzdoru?… si teprve užijete vztekání :-)

je vidět, že sis to neužila u mimča :P někdy se stav, ráda předvedu ukázku :mavam: těšim se na to, až bude starší! To už aspoň bude moct dostat přes zadek nebo studenou sprchu.

• Citovat
  • Upravit
6956
21.11.13 08:19

Nosit v nositku. Udelas si pak vsechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat