Mam vzteklé dítě

4706
10.10.10 19:29

mam vzteklý dítě..

to snad už ani neni pravda.. malý bylo 5m a vzteká se jak pes :dance: :dance:
už má dva zuby, další jsou zřejmě na cestě… je nevrlá, pořád něco koušem… to je OK:.
ale jak jí začnu převlíkat, oblíkat, utírat nos, nebo pusu, když jí,,začne se vztekat, že fakt už nevim.. přitom jí nikdo nic špatnýho nedělá..
to jsem ještě nikde neviděla, takovýho vzteklouna,, takový mrně a co dokáže.. jasný, že se jí snažim přechytračit, abych nevyvolávala tu její vzteklost, ale vždycky to nejde a před tím tohle nikdy nedělala. to je konec co ta potvora dokáže..
zajímalo by mě, jestli máte některá taky tak vzteklý malý mrně a co vlastně s tím… :zed: :zed: :zed:
nechci aby byla rozmazlená, ale to asi na něco takovýho je brzo..snad je to jen období a přejde.. a když nee, tak asi skočim z okna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
10.10.10 19:35

Ahoj,malej je taky vztekle,vzteká se u oblíkání,čištění zůbů-to ho musím skoro zalehnout,když mu vezmu něco co zrovna ožírá-boty,krabici,apod.,když odejdu do vedlejší místnosti.Někdy se tak vztekne,že se tak vztekne,že se celej našponuje,a je jak prkno.To samý u jídla,nejdřív jí,pak najednou cvak,začne se vztekat,odstrkovat lžičku,soukat se ze židličky.Tak ho chvilku nechám,sedím proti němu,vezmu si noviny na stole,a čekám.Pak ho to přejde,a všechno dojí.Někdy jsem v klidu,ale už jsem na něj taky houkla :roll: jsem hroznej nervák.Zachovej klid,bude hůř :-? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
10.10.10 19:36

a co jí dát dudlika a nebo ji nějak zabavit? Já malýho uklidńovala mluvením na něj, on byl ale celkem klidný dítě, za to teď si to vynahrazuje. Takže pevný nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
10.10.10 19:40

Také jsme měli vztekací období u převlékání, ale hlavu vzhůru, samo to brzy odeznělo. Teď malý vzdoruje, že nechce do vany, za deset minut zase nechce ven… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Je to úplně normální :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
10.10.10 19:42

Nakup paraleny a brufeny. Rada není. Fígle nefígle stejně bude řvát. Vydrž - bude líp, ale nepočítej ve dnech. A do té doby mám vyzkoušeno 11hod-paralen, 22hod-ibuprofen-2dcl bílého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
10.10.10 19:46
ivusha píše:
Nakup paraleny a brufeny. Rada není. Fígle nefígle stejně bude řvát. Vydrž - bude líp, ale nepočítej ve dnech. A do té doby mám vyzkoušeno 11hod-paralen, 22hod-ibuprofen-2dcl bílého.

To by ze mne musel být brzy alkoholik :jazyk: :lol: :lol: (..v dobrém..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
10.10.10 19:47

Mono - můžu si hlavu ukroutit..Nechápu to..
Tobě to připadá jako vtekání?? Myslíš , že se v tom pěti měsíční miminko vyžívá??
A že se mu neděje nic zlýho?? - no dle tebe ne, ale ono asi nadšené není.
Mě tedy když bolí zuby tak jsem na mrtvici a co teprve miminko, které umí komunikovat jen pláčem.
Na svůj věk se chová uplně normálně a o rozmazlenosti se nedá vůbec psát..
Nevím vlastně co ti na to pořádně napsat.
Toto je přece normální chování a nepřeba se nad ním pozastavovat.
Neznám dítě, které by se rádo oblékalo, přebalovalo, čistilo uši atd a nikdy mě nenapadlo, že je VZTEKLÉ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
10.10.10 19:52

Alkoholik versus psycho po nepodařeném pokusu o sebevraždu?! :nevim: :lol: :lol:
Ze mně se alkoholik nestal…tak asi díkybohu. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
10.10.10 20:00

Jak píše Lizbeth, miminko jen dáva najevo, že se mu něco nelíbí nebo že ho něco trápí. To křičení u převlékání jsme asi kolem toho půl roku také mívali. To opravdu není o rozmazlenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
10.10.10 20:01
Lizbeth píše:
Tobě to připadá jako vtekání?? Myslíš , že se v tom p
A že se mu neděje nic zlýho?? - no dle tebe ne, ale ono asi nadšené není.evím vlastně co ti na to pořádně
Neznám dítě, které by se rádo oblékalo, přebalovalo, čistilo uši atd a nikdy mě nenapadlo, že je VZTEKLÉ

tak to si potom asi nejchytřejší!!! mě to jako normální chování nepřipadá,, to bych to sem asi nepsala že?? a dítě je to moje první

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
10.10.10 20:03
Kaczenka píše:
Jak píše Lizbeth, miminko jen dáva najevo, že se mu něco nelíbí nebo že ho něco trápí. To křičení u převlékání jsme asi kolem toho půl roku také mívali. To opravdu není o rozmazlenosti.

noo právě, před tím to nedělala a mě to připadá nenormální, jsem ráda, že se to děje i jinde.. když bolí zoubky, tak to vim že jí bolí zoubky, ale to převlíkání, a jiný věci to je konec.. před tím se to nedělo, tak jsem teď klidnější, že je to jen ňáký období..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
10.10.10 20:05
Pettulle píše:
a co jí dát dudlika a nebo ji nějak zabavit? Já malýho uklidńovala mluvením na něj, on byl ale celkem klidný dítě, za to teď si to vynahrazuje. Takže pevný nervy

jj, dudlík taky začíná platit, dřív ho vyžadovala jen na spaní, přes den vůbec ale teď ho dávám i někdy přes den.. zabavujem jí furt.. neni snad hodina, kdy by si byla hrála sama a když joo, tak je to pro nás svátek :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
10.10.10 20:05
Lizbeth píše:
Tobě to připadá jako vtekání?? Myslíš , že se v tom pěti měsíční miminko vyžívá??
A že se mu neděje nic zlýho?? - no dle tebe ne, ale ono asi nadšené není.
Mě tedy když bolí zuby tak jsem na mrtvici a co teprve miminko, které umí komunikovat jen pláčem.
Na svůj věk se chová uplně normálně a o rozmazlenosti se nedá vůbec psát..
Nevím vlastně co ti na to pořádně napsat.

Já jsem zrovna včera řešila se známou,od kdy může být „období vzdoru“,a ona mi řekla,že už od 3 měsíců.To se mi zdá brzo,já mám pořád zafixováno-nevim proč,že to období je tak od 2 let…je fakt,že u 5-ti měsíčního dítěte asi o vztekání ještě nemůže být úplně řeč,třeba je jen víc plačtivé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
10.10.10 20:13

Když byl Davídek malej (teď 5let) tak bouchal hlavou do země…říkali sme tomu že dělá Aláha…taky byl šíleně vzteklej..neboj přeji hodně pevné nervy,ono to přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
10.10.10 20:15

Myslím, že to křičení u převlékání trvalo tak měsíc. Je to tím, že je to miminku nepříjemné a začalo si to více uvědomovat. Vůbec nejde nijak odpoutat pozornost. Musíš zůstat klidná, mluvit na malou klidným hlasem, aby to převlékání probíhalo v pohodě alespoň z Tvojí strany. Navíc přes léto to malá možná nepociťovala tak intenzivně jako teď, když se musí oblékat do vícero vrstev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí