Máma nesnáší mého přítele

Anonymní
23.10.23 13:11

Máma nesnáší mého přítele

Dobrý den :) Jsem opravdu už zoufalá a nevím si rady :( je mi 24 mému příteli 26 a mám syna skoro 6 let :srdce: S partnerem budem spolu 2 roky ale moje máma ho doslova nesnáší … uráží ho … nadává mu sprostě :( porad v něm hledá to špatné i když on se snaží k synovi má krásný vztah :( Když se zmíním mámě o bydlení tak je zle nadává mi sprostě a je všechno špatně nevíte jak tohle řešit :,(

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
35792
23.10.23 13:15

Ty u mámy asi bydlíš, co?

• načítám...
23.10.23 13:16

Mluvila jsi o tom s mámou, že tohle si opravdu nepřeješ, aby nadávala tvému příteli.. Pokud by s tím i přes promluvu nepřestala asi bych přerušila kontakt.. Co jí na něm tak vadí?

• načítám...
Tala20
23.10.23 13:18
@Anonymní píše: :) :( :srdce: :( :( :(

Šest srdíček a smajlíků v jednom krátkém textu…
Spíš bych věřil názoru Tvé matky. Tobě určitě ne, jsi nevyzrálá osoba.

Příspěvek upraven 23.10.23 v 13:21

• Upravit
14615
23.10.23 13:18

Co s bydlením konkrétně s matkou resis?

@Anonymní píše:
Dobrý den :) Jsem opravdu už zoufalá a nevím si rady :( je mi 24 mému příteli 26 a mám syna skoro 6 let :srdce: S partnerem budem spolu 2 roky ale moje máma ho doslova nesnáší … uráží ho … nadává mu sprostě :( porad v něm hledá to špatné i když on se snaží k synovi má krásný vztah :( Když se zmíním mámě o bydlení tak je zle nadává mi sprostě a je všechno špatně nevíte jak tohle řešit :,(
  • načítám...
5889
23.10.23 13:19

Promluvila bych si s ní o důvodu. Třeba ví něco, co ty ne. Nebo jen prostě nechce, aby její dceru opustil další chlap poté, co otěhotní. Možností může být spousta.

• načítám...
40422
23.10.23 13:21
@Anonymní píše:
Dobrý den :) Jsem opravdu už zoufalá a nevím si rady :( je mi 24 mému příteli 26 a mám syna skoro 6 let :srdce: S partnerem budem spolu 2 roky ale moje máma ho doslova nesnáší … uráží ho … nadává mu sprostě :( porad v něm hledá to špatné i když on se snaží k synovi má krásný vztah :( Když se zmíním mámě o bydlení tak je zle nadává mi sprostě a je všechno špatně nevíte jak tohle řešit :,(

Ve 24 letech máš šestiletého syna, bydlíš u matky a ted máš nového partnera necelé dva roky.

Nemůže mít obavy, že budeš opět těhotná, s chlapem se poškorpíte a budeš dál bydlet u ní?

• načítám...
5913
23.10.23 13:21

Ve 24ti už bys měla mít dost rozumu na to, abys byla schopna vyhodnotit důvody chování tvé matky. Současně se i distancovat od toxického chování omezením kontaktu a zároveň trochou asertivity. Nejsi už malé děcko, ale z toho textu na mě tak působíš.

• načítám...
2902
23.10.23 13:23

Tak mámu asi nepřesvědčíš. Omez nebo úplně zruš kontakt mezi ní a tvým přítelem. Nakonec není nutné, aby se spolu stýkali, když to nedělá dobrotu. Jestli ty nechceš s mamkou přerušit kontakty, už třeba kvůli synovi, pak bych si vymínila, že se o příteli nebude vůbec mluvit, ani v dobrém ani ve zlém. Prostě tabu. Stejně tak si nenech mluvit do ostatních osobních záležitostí. No a když to nepůjde, tak budeš muset omezit kontakty jen na nejnutnější případy. Zavolat tak jednou týdně, jestli je zdravá, popřát k narozeninám a konec. Žádné dlouhé vybavování.

• načítám...
22907
23.10.23 13:23

Tak třeba mamka nemá ty zamilované růžové brýle jako ty a cítí něco špatného :nevim: Těžko ho posuzovat, když ho neznáme..

• načítám...
5913
23.10.23 13:27
@lucynka25 píše:
Tak třeba mamka nemá ty zamilované růžové brýle jako ty a cítí něco špatného :nevim: Těžko ho posuzovat, když ho neznáme..

Na druhou stranu matka co nadává sprostě vlastní dceři také není ok. Může mít obavy, může mít pocit, že to není jak by mělo být, ale nadávat ji sprostě? To dle mě není ok, takže i kdyby ten její byl nějakej divnej, tak její matka je taky.

• načítám...
53190
23.10.23 13:29

Jestli jsi dospělá a svéprávná osoba, což doufám, když máš dítě, tak přítele urážet nenechávej. Omezte s mámou kontakt a žijte si podle svého. Za předpokladu, že u ní bydlíš a potřebuješ její pomoc, ti asi nezbyde, než to tiše trpět. Jinak by tě taky mohla pěkně vypoklonkovat. A zamysli se, co jí tak asi vadí. Ony ty mámy to dost často vidí mnohem lépe, než zamilované dcery.

• načítám...
1593
23.10.23 13:30
@Anonymní píše:

A proč mu nadává? A co je to špatné, co v něm hledá? Asi to nebude jen tak z plezíru.

• načítám...
22907
23.10.23 13:36

@Martha03 tak jasně ok to není, ale že by to bylo jen tak z ničeho nic.. celé je to divné, něco v tom je.. :think:

• načítám...
Nikoll586
23.10.23 13:39

@Semtex máme barák já bydlím v druhem patře ale partner do toho baráku proste nemůže … nenávidí ho …

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová