Máma nesnáší mého přítele

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
14687
23.10.23 14:37
@Nikoll586 píše:
@Semtex noc z toho není :( muzem být pouze na zahradě ://// on tu ani nespí nic já prespavam s klukem u nej a to je taky velký problém nedovede si představit tolik nadávek který jsem schytala já i partner

No ale nějaký důvod to mít musí, ne? To by chtělo vypátrat. Proč by člověk někomu nadával jen tak? Nebo ti musela třeba hodně pomáhat s ditetem a boji se, abys neměla další a situace se neopakovala?

• načítám...
5936
23.10.23 14:40
@Nikoll586 píše:
@Semtex noc z toho není :( muzem být pouze na zahradě ://// on tu ani nespí nic já prespavam s klukem u nej a to je taky velký problém nedovede si představit tolik nadávek který jsem schytala já i partner

Tak se odstěhuj k příteli.

• načítám...
5913
23.10.23 14:42
@Nikoll586 píše:

Promiň, ale jsi snad dospělá ne? Myslíš, že tě snad bude někdo litovat? U matky žiješ dobrovolně a dobrovolně se taky můžeš odstěhovat. Za nastalou situaci si můžeš sama bez ohledu na to, zda je matka blázen nebo ne.

• načítám...
53190
23.10.23 15:00
@Nikoll586 píše:

Nadávky v jakém směru, proč? To se jako potkáte a ty „ahoj mami“ a ona „jdi do pr.dele i s tím kreté. nem vymaštěným“?? :lol:
Jestliže máš v baráku svojí jednotku, kterou platíš (smlouvu máš?) nemá ti nikdo co kecat do toho, koho si tam vodíš. Tak jí prostě umlč, přítele se zastaň anebo se odstěhujte a bude klid.

• načítám...
Nikoll586
23.10.23 15:23

@unuděná když má dorazit tak mi řekne je zase ten cura* tu bude otravovat :nevim:

• Upravit
53190
23.10.23 15:27
@Nikoll586 píše:
@unuděná když má dorazit tak mi řekne je zase ten cura* tu bude otravovat :nevim:

No tak jí řekni „mami, takhle o něm nemluv, miluju ho a jestli na něj budeš hnusná, tak se spolu už dál nemusíme bavit“. Hotovo. Píšeš, že máš dítě, to takhle mluví před ním??

• načítám...
Nikoll586
23.10.23 15:29

@unuděná mate soukromou zprávu

• Upravit
Nikoll586
23.10.23 15:30

@free333 mate to tam :(

• Upravit
53190
23.10.23 15:36
@Nikoll586 píše:
@unuděná mate soukromou zprávu

Nepíšeš nic, co by vyžadovalo soukromou zprávu :nevim: Prostě pokud uráží tebe a tvého přítele, no tak se jí buď vyhýbejte, ignorujte, anebo nejlépe se prostě odstěhujte. Jenže ono to asi s tím nájmem nebude úplně pravda, že? Kolik jí platíš, pár tisíc aby se neřeklo? Pracujete oba?

• načítám...
Nikoll586
23.10.23 15:40

@unuděná nájem neplatime jsme ve svém :))) ale za energie a všechno dávám za být 7k :)

• Upravit
53190
23.10.23 15:48
@Nikoll586 píše:
@unuděná nájem neplatime jsme ve svém :))) ale za energie a všechno dávám za být 7k :)

Takže byt je váš a v tomtéž baráku bydlí tvoje máma? Tak se s ní prostě tolik nevídej, když je hnusná ne? Nemusíš jí snad hlásit, kdy on přijde :nevim: A pokud je to tak hrozný, no tak byt prodej a kup si nějaký jiný, jinde :nevim:

• načítám...
59409
23.10.23 15:57

@Nikoll586 vždyť jsi dospělá. Tohle si necháš líbit? To musí být super atmosféra pro dítě :?

• načítám...
Nikoll586
23.10.23 15:58

@Markéta80 syn u toho naštěstí nikdy není :/ ale už mě to nebaví p

• Upravit
654
23.10.23 17:17

Moji rodice taky meho manzela (tenkrat pritele) nesnaseli. Ja si vybrala jeho, jsme spolu 18 let, a s rodici se nebavim.

Kdyz to s mamkou zvladnete nejak vykomunikovat, bude to samozrejme nejlepsi, ale jestli je to jako mluvit do zdi, jako to bylo s mymi rodici, tak to musis resit jinak

• načítám...
Nikoll586
23.10.23 17:40

@alynch muzu říkat co chci :/// a proste to nemá cenu :((

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria