Máma z jinýho světa?

839
7.10.10 09:07

Máma z jinýho světa?

Po tom co jsem si přečetla pár příspěvku začínam mít pocit že jsem uplně nejhorší máma na celem světe (mozná v celý galaxii)

celé těhotenství jsem chodila do prace(do posled. dne)
vybavičku jsme kupovali az po narození prcka, jindy na to nebyl čas.

Na kojení jsem zapoměla ještě před tím než jsme si na to spoměla.

Prcek spinka ve svém pokoji (celou noc) uz od narození…

Ve 2 mesícich nastoupil do jesliček kam ho vozime kazdý den 20 km…

Když si ušpiní bilou mikinku kterou ma sotva 2 hodiny cokoládou která uz nejde vyprat, tak se nezacnu stresovat…je to prece jeho mikina ja ji nosit nebudu :-)))))

Ale to důležité mám spokojené miminko kt. se nevzteká, neřve, spinká, hraje se, má rád maminku i tatinka :-)

prosím maminky „podle knížky“ kdybych mela řešit všechno to co řešíte Vy, tak by musel mit den alespon 48 hodin abych mela taky čas na sebe a na manžela :-)))

Omlouvam se za gramatiku, ale ještě mi moc nejde :-)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
14809
7.10.10 09:11

Tak to neřeš a nezdržuj se s náma.

• načítám...
839
7.10.10 09:13

:-)

ja to ale nemyslela ve zlem :-)
:zed:

• načítám...
397
7.10.10 09:14
eva valoi píše:
Tak to neřeš a nezdržuj se s náma.

taky si myslim…radeji bez komentare

• načítám...
1477
7.10.10 09:16

halvne ze je mimi spokojene :palec: nektery maminy jsou tady opravdu histerky a cely poprdeny ze svejch deticek, pak maji rozmazleny decka a strasne se tomu divi.. ikdyz teda obdivuju ze si dala tak male mimusko uz do jeslicek, ja bych si to tak do roku netroufla at nekam pryc…

• načítám...
21917
7.10.10 09:17

A co děláš tak jiného děsně důležitého, že si neuděláš čas na své dítě (v tvém příspěvku je to zdůrazněno několikrát - nemám čas)!M

• načítám...
15404
7.10.10 09:18

Já nejsem maminka „podle knížky“…studuju, taky nejsem s malým pořád 24 hodin denně :wink:

A řeším hodně věcí, to mi věř, nejenom s mimčem, a přesto všechno si najdu dost času na sebe i na přítele :wink:

Když se chce, všechno jde!

• načítám...
9044
7.10.10 09:19

No je zajimave dozvedet se,ze i takovy styl zivota s prckem jde :)
No prece je to jen a jen tvoje vec,jak si zivot zaridis!
Me jen prijde divne,davat dite ve 2 mesicich do jeslicek,ale asi jiny kraj jiny mrav :)
A holky,neodsuzujte hned :)

• načítám...
839
7.10.10 09:19

jedno mi to taky nebylo :-)

ze zacatku jsme delali necekane kontroly ale kdykoli jsme prisli tak maly se smal a hrál(nebo spis spinkal :-)) :-) …pak jsme to prestali resit :-)

• načítám...
15404
7.10.10 09:20
Anonymní píše:
halvne ze je mimi spokojene :palec: nektery maminy jsou tady opravdu histerky a cely poprdeny ze svejch deticek, pak maji rozmazleny decka a strasne se tomu divi.. ikdyz teda obdivuju ze si dala tak male mimusko uz do jeslicek, ja bych si to tak do roku netroufla at nekam pryc…

Mimi ani neví, o co jde, ve svém věku :wink:
Jo, a poprděná jsem, protože jsme si malého moc přáli a jsem za něj vděčná! :wink: Nicméně, za hysterku se nepovažuju, víš?

• načítám...
421
7.10.10 09:21

No já se taky považuju za mámu, která neřeší každé ušpinění a nedělám vědu z mnoha věcí, ALE za sebe, do jeslí bych dvouměsíční miminko nedala. To bych radši s dětmi počkala, až budu mít čas být s nimi. No ale, to je můj názor. Každopádně přeju hodně štěstí.

• načítám...
Hodaka
7.10.10 09:24

Myslím,že je to každýho věc jak si žije.
Taky nejsem tabulková,jedu podle citu,ale zase ráda se dozvím něco nového,ale to je tím že jsou děti hodně od sebe a v prvohorách se spousta věcí dělala jinak :lol:
Ale do jeslí bych dvouměsíční mimčo nedala…i když člověk nikdy neví co se stane a co bude muset řešit.
Takže pokud je prcek spokojenej a vy taky proč ne.

• Upravit
29730
7.10.10 09:24

Skoro mi prijde, ze mas to dite tak trochu mimochodem :D Tvoje vec ;) Neobdivuju to.
Ja rozmazleny deti nemam mozna i z duvodu, ze je vetsinu prvniho (druhyho a tretiho :mrgreen: ) roku mam u sebe a dokud chteji, tak na sobe. Nepises, jak stary dite mas. Na spouste deti se podobny pristup nejakym zpusobem odrazi. Uvidis treba sama behem dalsich let…a nebo ne ;)

• načítám...
839
7.10.10 09:25
Magi píše:
No já se taky považuju za mámu, která neřeší každé ušpinění a nedělám vědu z mnoha věcí, ALE za sebe, do jeslí bych dvouměsíční miminko nedala. To bych radši s dětmi počkala, až budu mít čas být s nimi. No ale, to je můj názor. Každopádně přeju hodně štěstí.

ja bych ale přišla o práci… na vyběr jsem neměla :-)
ale ted kdyz si udelame „den lenochod“ tak je prcek nespokojny ze se nejde ven :-)))
zvyknul si na ruch kolem sebe :andel:

• načítám...
27264
7.10.10 09:25

Livinko já se tě jdu trošku zastat. Taky nejedu podle knížek a v některých ohledech jsem pro někoho divná matka.
Například dokud si malej hraje sám, tak ho nechám. Něvěnujumu zkrátka veškerý svůj čas.
Téměř v každým ročním období mám pocit, že moje dítě je málo oblečený, teda alespoň podle toho co vidím venku. Podle mě je oblečený dost.
A nedávno jsem se dozvěděla, že jsem svýmu dítěti ohrozila zdraví, protože ho vodím za ruce.
Jo a když byly malýmu 3 měsíce odjela jsem pryč přes noc. Od tý doby jezdím relativně pravidelně minimálně jednou za 2 měsíce. Někdy je těch nocí víc.
Nejsi z jinýho světa jenom to prostě řešíš po svým.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí

Active Baby