Máme moučnivku

veselabaculka
22.10.10 09:13

Máme moučnivku

Ahojky, tak máme opět moučnivku- nevím jak u vás, ale naše slečna je tak nádherně fialová okolo pusy- prostě nebude držet- nestíhám držet ruce a natož hlavu se kterou mi uhýbá a pak to má i kolem pusy

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22013
22.10.10 09:30

Ze svého okolí neznám dítě, které by aspoň jednou za život tu moučnatou mrchu nemělo :mrgreen:

Hele, jestli je fialová jenom kolem pusy, tak jsi dobrá! :palec: Moje děti byly zapatlané od hlavy k patě a to nemluvím o jejich okolí a mém oblečení :mrgreen: :mrgreen: … jsem byla nemehlo, no :oops:

Tak ať se toho brzo zbavíte! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veselabaculka
22.10.10 09:48

Ahoj, já už bohužel nekojím, tak to už nemusím řešit bradavky. No mě se popravdě, zatím obarvily plínky a když k prádlu dám Vanish tak je to v pohodě. A brinďáky to samé.

• Citovat
  • Upravit
21566
22.10.10 10:02

na bradavky si mažeš genciánu taky a ak tam dáš třeba vložky do podprsenky. a jinak já jsem genciánu z oblečení vždycky vyprala. tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22013
22.10.10 13:12
donaga píše:
Holky a jak to pak řešíte na tom oblečení? Genciánka přece nejde dolů.

Genciánka dolů jde. S Vanishem a po několika praních mi pustila ze všeho. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veselabaculka
23.10.10 09:36

Ještě mám dotaz, když už ji opět máme, tak stačí vyvařit dudlíky a savičky a můžeme je používat dál nebo radši koupíte nové?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure