Mami, a proč? :-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4034
16.5.12 11:14
@ivanak píše:
@Elata Tak to s tím porodem je hezký. A dále nerozebírala, jak se v tom bříšku ocitla? :-)Taky budu dělat metodu, aby na to přišla sama. To je dobrý.

To přišlo nedávno v zimě. V prosinci jsem otěhotněla a první, co mě napadlo u dvou čárek bylo „jupííííí“ a druhé „panebože to bude otázek, to je v prdeli“. :lol: A začalo to okamžitě, protože malá byla zvyklá schoulit se mi na břiše do klubíčka a já jí to zatrhla, protože je tam miminko a už to jelo „co tam dělá miminko, proč tam je? Tys ho tam chtěla? Jak se tam dostalo? Ondrášek je tatínek? Ondrášek Ti ho tam dal? Proč nemáš veliké břicho? A zítra už budeš rodit? A kolikrát se musím vyspat abys už rodila?“ :lol: No konec.. A téma „jak se tam dostalo“ jsem byla teda v koncích, protože na ni v pěti letech nechci vytahovat soulož a penisy apod. Tak jsem jí řekla, že Ondra má semínka a jedno mi dal do bříška, že tam spadlo pupíkem. To jsem se teda chytala za hlavu, co to do ní valím za blbosti, ale já jsem se tak strašně chtěla ještě vyhnout tématu oplodnění a sexu.. :oops: A co jsem teda opravdu totálně v koncích je otázka „co je Bůh?“ - kdybyste náhodou některá věděla univerzální odpověď, bylo by to super. Ze mně jednou v nervu vypadlo „starý dědek, co si myslí, že udělal celý svět“ a následovalo „a jak je starý, kolik má roků, má vousy, umí čarovat, přijde na návštěvu?“… Od soboty byla u babička a dneska mi ji dovezou a proboha tady bylo takové božské ticho.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
16.5.12 11:14
@consi píše:
Moje Terča zaperlila v plavání. Ve sprchách s námi byla jedna taková hodně přírodní maminka. Holka na ní pořád koukala a pak se zeptala: Mamí a proč má ta paní pod břichem ty dlouhé chlupy? :roll: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
16.5.12 11:15

U nás tedy proč nastoupilo až se školkou. Zato tedy razantně. Těch proč je třeba i deset po sobě. Ale kupodivu nic sofistikovaného jako že bychom řešili vývoj savců jako jiní. Jak se jmenuje? Sam. A proč? Protože mu to jméno dali rodiče. A proč? Protože se jim líbilo. A proč? ........Ale pravda je, že často se ptá jen aby udržela konverzaci, i když odpověď zná sama. Jinak tematiku miminka a porodu máme zmáknutou (díky ročnímu bráchovi). Poslední hit byl, když nám oznámila, že má v bříšku miminka. Kolik? Pět. Tak jsme to nijak nekomentovali, přistoupili jsme na hru. Ovšem druhý den přišla ze školky a hlásila: „Paní učitelka říkala, že holčičky nemůžou mít miminka v bříšku. Jenom maminky.“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
16.5.12 11:18
@Káka74 píše:
U nás tedy proč nastoupilo až se školkou. Zato tedy razantně. Těch proč je třeba i deset po sobě. Ale kupodivu nic sofistikovaného jako že bychom řešili vývoj savců jako jiní. Jak se jmenuje? Sam. A proč? Protože mu to jméno dali rodiče. A proč? Protože se jim líbilo. A proč? ........Ale pravda je, že často se ptá jen aby udržela konverzaci, i když odpověď zná sama. Jinak tematiku miminka a porodu máme zmáknutou (díky ročnímu bráchovi). Poslední hit byl, když nám oznámila, že má v bříšku miminka. Kolik? Pět. Tak jsme to nijak nekomentovali, přistoupili jsme na hru. Ovšem druhý den přišla ze školky a hlásila: „Paní učitelka říkala, že holčičky nemůžou mít miminka v bříšku. Jenom maminky.“ :mrgreen:

Ty jo teď mi došlo, že chudáci učitelky ve školkách. Tam je na jednu i 26 dětí u nás a jestli jsou ostatní z poloviny to, co moje Sophie, tak ty ženské musí být snad na rohypnolu nebo antidepresivech aspoň, aby to nervově zvládly. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
16.5.12 11:22

my už to máme docela za sebou, ale musím říct, že nikdy jsem nebyla tak chytrá jako, když se malej pořád ptal „proč“ a já musela hledat odpovědi. Teď můžu opravdu říct, že vím všechno! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
16.5.12 11:36

Tak naše „roztomilá holčička“ :lol: je asi o level dál, „proč?“ lehce upadává, ale její nejčastější otázka je momentálně: „A dál?“ 8o K tomu ještě nasadí výraz a tón hodný puberťáka a já se těším, co bude za pár let… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
16.5.12 11:37

Holky,dneska to máte jednoduchý,kouknete na internet a víte.Mne holka zahlcovala dotazy,jako proč je slunce žluté apod.Nedávno,jsem jí to připomněla,povídá,ale mami já už to vím :) já to tedy ostuda nevím dodnes.No a jedna otázka,na kterou asi nezná odpověd nikdo.Kdyby jsi v té chvíli,co jste mne udělali nebyla s tátou,ale s jiným chlapem,byla bych to já?Jako duše myslím,nebo někdo úplně jinej. :think: A ted babo rad :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
16.5.12 11:38

včera si naše mladá (je mažorertka) prozpěvovala: My jsme Giny, sexy Giny, taaak moc sexy Giny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
16.5.12 11:46

Mě asi nejvíc zaskočila otázka - proč je voda mokrá?Ač jsem se sebevíc snažila,nepřišla jsem na to,jak to rozumně vysvětlit.prostě je mokrá :lol:

Teď řešíme strašný problém - až vyroste,vezme si za manžela tatínka ..to nemůžeš,toho jsem si už vzala já… a proč?protože se máme rádi,ty si taky najdeš někoho koho budeš mít ráda…já mám ráda tatínaka,to není féééér…následuje brečení,utěšování.Když se uklidnila,tak se mě zeptala,až si teda někoho najde,tak kde budeme my s tatínkem bydlet,že se všichni do domu nevejdeme…ty si postavíš svůj dům…A proooooč,já nechcíííí,já chci zůstat tadyyyyy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3956
16.5.12 11:55

@Bella29 :mrgreen: Za pár let v pubertě to bude: Vás nenávidím! Se těším, až se konečně odstěhuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
16.5.12 12:04

neteř udělala ségře šílený výstup, když se jí zeptala, jak přichází děti na svět. Ségra jí řekla, že buď bříškem a nebo pipinou. A že ona přišla na svět bříškem, Elza spoustila takovou scénu, že ona prý chtěla přijít na svět tím druhým způsobem. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
16.5.12 12:06
Já naší pětileté pouštěla vývoj vajíčka, pak embrya na počítači, to ji zcela zaujalo, od začátku, že spermie je tatínkova, jak se tam dostala? Já : z lásky, to jí uspokojilo :mrgreen: pak jsem zabavovala videama o miminu, pak o porodu, hrozně mě nutila, rodit ve vaně, aby se mohla koukat :mrgreen: po porodu už se neptala.
@Elata píše:
To přišlo nedávno v zimě. V prosinci jsem otěhotněla a první, co mě napadlo u dvou čárek bylo „jupííííí“ a druhé „panebože to bude otázek, to je v prdeli“. :lol: A začalo to okamžitě, protože malá byla zvyklá schoulit se mi na břiše do klubíčka a já jí to zatrhla, protože je tam miminko a už to jelo „co tam dělá miminko, proč tam je? Tys ho tam chtěla? Jak se tam dostalo? Ondrášek je tatínek? Ondrášek Ti ho tam dal? Proč nemáš veliké břicho? A zítra už budeš rodit? A kolikrát se musím vyspat abys už rodila?“ :lol: No konec.. A téma „jak se tam dostalo“ jsem byla teda v koncích, protože na ni v pěti letech nechci vytahovat soulož a penisy apod. Tak jsem jí řekla, že Ondra má semínka a jedno mi dal do bříška, že tam spadlo pupíkem. To jsem se teda chytala za hlavu, co to do ní valím za blbosti, ale já jsem se tak strašně chtěla ještě vyhnout tématu oplodnění a sexu.. :oops: A co jsem teda opravdu totálně v koncích je otázka „co je Bůh?“ - kdybyste náhodou některá věděla univerzální odpověď, bylo by to super. Ze mně jednou v nervu vypadlo „starý dědek, co si myslí, že udělal celý svět“ a následovalo „a jak je starý, kolik má roků, má vousy, umí čarovat, přijde na návštěvu?“… Od soboty byla u babička a dneska mi ji dovezou a proboha tady bylo takové božské ticho.. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
16.5.12 12:10

Jé to je krásná diskuze, Elato, já se bavím :mrgreen: Taky jsme si prošli obdobím proč, víc než ty otázky mě ale deprimovala ta výslovnost „puoč“…přitom v té době už dcera R krásně říct uměla, ale doteď to používá jen když se jí chce, proč ale už naštěstí řekne normálně :lol:
Jednu dobu u nás frčelo „že jo“, teď to vyměnila za „viď mamí“ a nejhorší na tom je, že ať se zeptá na cokoliv, tak vyžaduje odpověď po mně! I kdyby bylo v místnosti 100 chytřejších lidí, kteří odpoví, ona chce odpověď jenom po mně…děsné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
16.5.12 12:11
@consi píše:
neteř udělala ségře šílený výstup, když se jí zeptala, jak přichází děti na svět. Ségra jí řekla, že buď bříškem a nebo pipinou. A že ona přišla na svět bříškem, Elza spoustila takovou scénu, že ona prý chtěla přijít na svět tím druhým způsobem. :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
16.5.12 12:12

ja cetla, ze kdzÿz se dite furt dokola pta „proc“, tak ho vlastne nezajima proc, ale chce si jen povidat. Spravna odpoved je „a co si myslis ty?“ a diskutovat s nim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí