Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@ivanak píše:
@Bella29Za pár let v pubertě to bude: Vás nenávidím! Se těším, až se konečně odstěhuju!
jj
![]()
@terinka4444 já zkoušela pustit jí Byl jednou jeden život a moc úspěšný to teda nebylo - jak si robotické spermie prostřílejí cestu k vajíčku - Mami,a kde to jsou?V nose?ne v bříšku…Ježiši mami,to tě muselo strašně bolet …Ne to je jenom jako,ve skutečnosti tam žádní roboti nejsou…A co tam teda je?Já tomu nerozumíííím ![]()
@Pudloslava píše:
ja cetla, ze kdzÿz se dite furt dokola pta „proc“, tak ho vlastne nezajima proc, ale chce si jen povidat. Spravna odpoved je „a co si myslis ty?“ a diskutovat s nim.
jj,dost často ani odpověď neposlouchá a mele dál,jen aby „vedla konverzaci“
![]()
@Pipet píše:
Madla mě drtila „A jak dělá?“
Mamíí, co to jé?
Bobr.
A jak děláá?Bobr, liška, hroch, antilopa, veverka, velbloud, uááá, to bylo na hlavu období
Naštěstí ne moc dlouhé.
Tim jsem pry taky drtila rodice. Ale jak dela veverka jsem vedela. Jsem se pry zeptala, jak dela veverka, mamka nevedela a ja pry: no, prece, vevry, vevry…
![]()
@Bella29 píše:
jj![]()
@terinka4444 já zkoušela pustit jí Byl jednou jeden život a moc úspěšný to teda nebylo - jak si robotické spermie prostřílejí cestu k vajíčku - Mami,a kde to jsou?V nose?ne v bříšku…Ježiši mami,to tě muselo strašně bolet …Ne to je jenom jako,ve skutečnosti tam žádní roboti nejsou…A co tam teda je?Já tomu nerozumíííím
Ano, taky jsem pouštěla Byl jednou… a Majda na to tak zírala… Pak se otočila a říká - Mamí, ale já to VŮBEC nechápu! ![]()
Ahoj, naše čerstvě dvouletá dcerka zatím otázky proč neklade, ale stokrát denně slyším: Kde je…? ( různé osoby z rodiny, kamarádky), pak: Mami děláš?( v překladu: mami co děláš?) A do třetice: Mami kde jsi?( Stojí vedle mě) takže taky občas blázinec, ale aspoň je sranda. A taky hodně používá infinitivy, takže si hraje na generála a rozkazuje celé rodině. např:-Tati čajík donést!
Zlatý otázky proč, když se ptá na něco neznámého a logicky vysvětlitelného. Popeláři, čištění kanalizace, houkání sanitky, fakt zlatý…
Naše hity:
@Elata No však taky Kája vždycky cituje pí uč." Už to nemůžu poslouchat. Tady bude ticho! " a spoustu dalších utišujících komentářů, které si teď zrovna nevybavím. Ale ten rohypnol je asi trefa ![]()
@Pudloslava - jo to odpovídá. Prostě chtějí konverzovat.
@consi - krásná historka!!! ![]()
No, tak u nás nejde ani tak o touhu konverzovat, jako že ona opravdu potřebuje prostě všechno vědět.
Když chce konverzovat, tak prostě přijde a oznámí, že si přišla povídat.
Ale u ní to leckdy splývá s dotazy, povídáním, samomluvou.. ![]()
Taky máme zrovna období proč malému jsou 3 roky a je to milionkrát zaden..Proč jsou mraky bilý? Proč jdeš do práce? proč musím spát?