Mami, a proč? :-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7499
16.5.12 12:14
@ivanak píše:
@Bella29 :mrgreen: Za pár let v pubertě to bude: Vás nenávidím! Se těším, až se konečně odstěhuju!

jj :lol: :lol:

@terinka4444 já zkoušela pustit jí Byl jednou jeden život a moc úspěšný to teda nebylo - jak si robotické spermie prostřílejí cestu k vajíčku - Mami,a kde to jsou?V nose?ne v bříšku…Ježiši mami,to tě muselo strašně bolet …Ne to je jenom jako,ve skutečnosti tam žádní roboti nejsou…A co tam teda je?Já tomu nerozumíííím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
16.5.12 12:16
@Pudloslava píše:
ja cetla, ze kdzÿz se dite furt dokola pta „proc“, tak ho vlastne nezajima proc, ale chce si jen povidat. Spravna odpoved je „a co si myslis ty?“ a diskutovat s nim.

jj,dost často ani odpověď neposlouchá a mele dál,jen aby „vedla konverzaci“ :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
16.5.12 12:23
@Pipet píše:
Madla mě drtila „A jak dělá?“
Mamíí, co to jé?
Bobr.
A jak děláá? :twisted:Bobr, liška, hroch, antilopa, veverka, velbloud, uááá, to bylo na hlavu období :mrgreen: Naštěstí ne moc dlouhé.

Tim jsem pry taky drtila rodice. Ale jak dela veverka jsem vedela. Jsem se pry zeptala, jak dela veverka, mamka nevedela a ja pry: no, prece, vevry, vevry… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
16.5.12 12:23
@Bella29 píše:
jj :lol: :lol:@terinka4444 já zkoušela pustit jí Byl jednou jeden život a moc úspěšný to teda nebylo - jak si robotické spermie prostřílejí cestu k vajíčku - Mami,a kde to jsou?V nose?ne v bříšku…Ježiši mami,to tě muselo strašně bolet …Ne to je jenom jako,ve skutečnosti tam žádní roboti nejsou…A co tam teda je?Já tomu nerozumíííím :mrgreen:

Ano, taky jsem pouštěla Byl jednou… a Majda na to tak zírala… Pak se otočila a říká - Mamí, ale já to VŮBEC nechápu! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
16.5.12 12:40

Ahoj, naše čerstvě dvouletá dcerka zatím otázky proč neklade, ale stokrát denně slyším: Kde je…? ( různé osoby z rodiny, kamarádky), pak: Mami děláš?( v překladu: mami co děláš?) A do třetice: Mami kde jsi?( Stojí vedle mě) takže taky občas blázinec, ale aspoň je sranda. A taky hodně používá infinitivy, takže si hraje na generála a rozkazuje celé rodině. např:-Tati čajík donést!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivi
1839
16.5.12 14:05

Zlatý otázky proč, když se ptá na něco neznámého a logicky vysvětlitelného. Popeláři, čištění kanalizace, houkání sanitky, fakt zlatý…

Naše hity:

• Proč je to tu do kopce? (Protože je tu kopec… Proč je tu kopec?)
  • Proč je tam zatáčka? (Protože kdyby to bylo rovně, nedojeli bychom do školky… A pvoč?)
  • Proč fouká? (Protože je vítr. :oops: )
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
16.5.12 14:20

@Elata No však taky Kája vždycky cituje pí uč." Už to nemůžu poslouchat. Tady bude ticho! " a spoustu dalších utišujících komentářů, které si teď zrovna nevybavím. Ale ten rohypnol je asi trefa :mrgreen:

@Pudloslava - jo to odpovídá. Prostě chtějí konverzovat.

@consi - krásná historka!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
16.5.12 14:25

No, tak u nás nejde ani tak o touhu konverzovat, jako že ona opravdu potřebuje prostě všechno vědět. :lol: Když chce konverzovat, tak prostě přijde a oznámí, že si přišla povídat. :lol: Ale u ní to leckdy splývá s dotazy, povídáním, samomluvou.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
9.7.13 21:22

Taky máme zrovna období proč malému jsou 3 roky a je to milionkrát zaden..Proč jsou mraky bilý? Proč jdeš do práce? proč musím spát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí