MAMI BOJÍ/BOLÍ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
25.2.08 19:20

MAMI BOJÍ/BOLÍ?

Ahoj,potřebovala bych poradit,naše malá-25měsíců,si už tak 4 dny stěžuje že bolí/bojí.Nejde jí rozumět jestli se bojí,nebo jí bolí-má bebí.Když se zeptám kde bolí,tak ukáže ručička,nožička,zoubek,atd. odpoledne jsem se zeptala jestli pipinka a ona že jo.V pátek a v sobotu jsme trénovali jízdu na kole,tak jestli nemá otlačenou pipku,no nevím.Tak nevím jestli to neumí rozlišit a jestli jí teda něco je,nebo se bojí,že dostane přes prdelku,když se počůrá.Trénujeme hodně plínku,i venku,tak nevím,jestli se nebojí,že se počůrá a já jí vynadám.Neměli jste něco podobného?Jinak zítra raději ponesu moč na rozbor k dr.Díky všem za radu.Jana :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28414
25.2.08 19:24

Jani to je těžký ti poradit, když tvou holčičku neznáme a do hlavičky jí nevidíme. Buď se jí poptej ještě několikrát, prošahej jí (kde by jí to místo bolelo, by jsi snad poznala). No a nebo jděte k doktorce, třeba jí malá líp odpoví a doberete se k nějakému závěru :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
25.2.08 19:40

Dcera, kdyz se ucila curat bez pliny, tak mi celou noc prokricela ze ji boli pindinka a chtela ji asi 10× za noc mazat Rybilkou. Myslim, ze mela strach, ze se pocura a citila tlak te moci - asi..... Trvalo to 2 nebo 3 dny pak ji to preslo a neopakovalo se to. Take jsem zvazovala, ze dam moc na rozbor, ale intuitivne jsem tusila, ze to bylo kvuli strachu z curani… Ale nikdy nevis, co se z toho muze vyklubat…

Bubina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+